Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlépe se o stát a občany starali komunisté !!! Ať žije KSČM !!! Ať žije a vzkvéta komunismus ať žije proletariát!!! Pryč s buržoazií. Ať zvítězí komunismus nad lží a nenávistí !!!!
    • Peppone, jsi placený provokatér nebo takový bl*c?
  • Pan Gazdík by si měl uvědomit, že většina dnešních důchodců celý produktivní život pracovala v pracovním poměru a nemohla se podílet na vytváření státního dluhu.
    Žijí-li dnes důchodci na dluh, je to zapřičiněno špatnou funkcí státu.
    Pokud stát není schopen zajistit základní sociální jistoty obyvatelstva , rozpadne se a narodí
    se nový "ismus" (Lenin,Hitler,Stalin,Gotwald,Zápotocký) a nakrmí národ.
  • Takže, Gazdík kritizuje svou vládu, že zvýšila důchod jen o 150 korun. Rozumím tomu dobře?
    • Myslím, že ne !!! On kritizuje ten přídavek důchodcům, že jako 150,- Kč je tak málo, že by se bez nich důchodci obešli a stát by tak ušetřil na přídavcích k důchodům celkem cca 5 miliard Kč. A tak má vztek, že těch 5 miliard půjde důchodcům. zatímco on by je raději ukradl pro sebe...
  • Ono se to hezky očerňuje, že v minulosti se něco zanedbalo. Byla doba, kdy bylo nutno zajistit bydlení pro miliony obyvatel státu a nebylo možno, aby se masy obyvatelstva zadlužily a vypůjčili si na stavbu rodinného domku. Jestliže Baťa stavěl pro své zaměstnance malometrážní rodinné domky,
    stavěly se později malometrážní byty v panelových domech.
    Bohužel jsme nyní ve stavu trvalého souboje koalice s opozicí.
    Namísto všenárodní spolupráce na zlepšení sociální situace všech občanů, zejména těch podprůměrných , se jako bojuje proti korupci, přičemž ve státní sféře je bordel, kde unikají miliardy a přesouvají se na soukromá konta..
    Pokud na neřád neupozorní švýcarská policie - doly, EÚ-školství neděje se nic.
    • Václave, ony ty "masy obyvatelstva" tenkrát nebyly tak náročné: v rodinném domku o čtyřech místnostech dvě obýval majitel s rodinou, v třetí byli manželé s malým děckem a ve čtvrté další manželé. Dopilo se v kamnech uhlím, které bylo uskladněné v dřevnících, na WC se chodilo do domečku ven, pro vodu ke studni, na koupání se voda musela nanosit do velkého prádlového hrnce a ohřát na kamnech... A nebylo bydlení pro miliony obyvatel? Hned jo válce bylo ze země vyhnáno 3.5 milionu občanů (každý třetí!) a to bydlení po nich tady zůstalo.
      S postupem doby samozřejmě stouply nároky na komfort bydlení. Lidé si v rodinných domcích zaváděli kanalizaci a vodovod, ústřední vytápění, WC v domku. Mnozí si svépomocí stavěli rodinné domky, jiní si svépomocí budovali družstevní byty.
      Opozice je proto opozicí, že má jiné názory než vláda, "oposice" znamená "opačnost, opačný názor". To vzniklo na základě tzv. "opoziční smlouvy" byl ve skutečnosti podvod, strašné svinstvo, kdy si vládnoucí strana a opozice rozdělily moc a samozřejmě výhody. Nějaká "všenárodní spolupráce" je nesmysl, k rozvoji dochází jedině soutěží.
      "Sociální situaci všech občanů" nemůže zajišťovat žádný "stát". Každý se musí umět postarat sám o sebe vlastními schopnostmi, prací a pílí. Kdo to neumí, toho to musí veřejné instituce naučit a pomoct, aby to dokázal, kdo to nedokáže, protože je nějak handicapovaný, tomu se třeba pomoci ze společných prostředků. A záleží na bohatství země vytvářené prací a pílí občanů kolik těch společných prostředků je. K tomu všemu je mimo jiné také třeba morálka, úcta ke skutečným hodnotám, vzdělání, úcta k člověku, solidarita. To je to co komunisti zničili a čehož potřebu tak zdůrazňoval zesnulý V. Havel.
      • Nevím, co komunisti zničili, přesto že jsem v tom režimu žila do svých 40ti let a vychovala 1 dítě. Pořady v TV vedly děti ke skutečným hodnotám. Jak se to komu povedlo, či ne, je doteď každého věc. Ale tehdy to bylo mnohem snazší. S čím ale nesouhlasím, je to, že Havel tady vedl boj za demokracii. Tomuto státnímu útvaru neříkám demokratický. Spíše naopak. Je tu totalitní systém daleko horší, než tu byl. A ukrajování svobod nás občanů pokračuje dál mílovými kroky. Havel první tady pořádal sumit NATO, který ostatně financovala naše republika. Jeho reformní úsilí neslo pro něj samého velké plody v podobě mnohačetných majetků, které jsme tady opatrovali, aby nedostal zpět ruiny. Výsledkem těchto jeho demokratických kročejů bylo to, že se o ty vrácené majetky pak hádali s bratrem a jeho ženou, že by jim jistě jako rodině bylo lépe, kdyby byli chudí.
        Když zemřel, najednou všichni ví, jaký to byl člověk plný ideálů.
        Opozice je placena daňovými poplatníky stejně jako vládní koalice. Tudíž je jejich povinností starat se o všechny občany této republiky stejně. Že se tak neděje a hádají se mezi sebou je špatná věc a není nijak omluveníhodná. V každém státním zřízení platí absolutní pravdy, které mají svůj základ v morálních hodnotách občanů. Soutěživostí jsme v našem státě došly jen k tomu, že se tady několik stran hádá den co den a to i vpřímém přenosu, aniž by pracovaly jak vy, nebo já každý den v práci. Ta soutěživost nás stojí 3mil Kč každý den (pro sněmovnu). Výsledkem jejich soutěživosti je, že nevytvářejí ve společnosti hodnoty v pravém slova smyslu, ale pracují na jejich budoucím zániku. Čímž předčili výše zmiňované komunisty. Svými rozhodnutími tady přinášejí rozklad celé společnosti.
        nebe-lidem.cz
        • matko2deti, ve škole ti to zjevně moc nešlo, tak raději nepiš. Bývaly doby, kdy se člověk a hloupost styděl. To bylo ovšem v dobách, kdy vzdělání a moudrost se považovaly za hodnoty.
          • Petře, už nehul, dej si prášek a jdi spát. *2*
      • Těmi masami obyvatel, co v počtu podle tedy odhadem bydlelo v pár místnostech asi 12 lidí, tak šlo nejspíš o Romy. Petr sám je Rom, je z Plzně a jmenuje se Žiga. Má střední školu s maturitou a patří tedy mezi vzdělanou romskou menšinu. Má pravicové názory, protože aby mohl vystudovat, zřejmě pochází z bohatší romské rodiny ( Tyto údaje jsem si o něm přečetl zde na diskuzích, kde jej "odhalil nějaký jeho známý ). Jeho střední vzdělání mu ale nepostačuje na vlastní názor, a tak přebírá oficiální vládní pseudonázory, které sám neumí posoudit. Možná je placeným diskutérem proti rozzuřeným občanům, což ovšem s určitostí netvrdím. Ale že jenom papouškuje cizí názory, je zřejmé. Ostatně jeho inteligence je nižší, to lze vyčíst z jeho pracného vysvětlování úplných banalit, běžně známých komukoli. Pokud papouškuje, vyhlíží to vzdělaně, ale jakmile se ocitne na půdě "vlastní formulace", čiší z něho v podstatě jen hloupost.
        • Kocoure v botách, pokud nejsi jen dalším nickem estébáka oto, což je vysoce pravděpodobné, tak jsi zřejmě duševně nemocný, možná je to v tvém věku demetia senilis. v době mého dětství nebyli žádné "Romové", ale Cikáni a ti žili v maringotkách.
          • To je tvůj problém. A nazval ses sám. Tak co ještě víc chceš ??? Mě můžeš být klidně ukraden a podle hodnocení tvých příspěvků můžeš být ukraden klidně všem. Nikdo tě postrádat nebude. Ale potvrdils v podstatě sám pravdivost mého textu. Ale to je koneckonců také jedno.
  • Mě by zajímalo,kolik si ta banda dala na konci roku odměn,z našich daní.Samé zdražování a 150 kč je směšná částka.
  • Podívej se Petře. To není pravda,že za tenhle polistopadový marast mohou komunisté. To je zhovadělý názor. Za komunistů alespoň bylo na důchody,zdravotní a sociální péči a měli jsme jako stát velmi malou zadluženost. Co máme nyní v tom kapitálismu ? Svobodu v uvozovkách a svrab a neštovice také samozřejmně v uvozovkách,ale výsledek je stejné ho...
    • Konkurenceschopnost našich firem vůči západu byla velmi malá, kapitálová vybavenost zaostávala a o know-how radši nemluvit (ne ve všem, ale většina) ... Dluh jako dnes, obrovský vůči různým věřitelům nebyl, ale kdyby stát měl vrátit do firem vše co z nich vysál, tak by vznikl takový dluh, že bychom nestíhali koukat :) ... ale názory se samozřejmě různí :)
  • Mimořádnou drzost prokázali švýcarští policisté. Nejen, že na dálku vyšetřili to, čím se policie ČR ze zásady nezabývá, dokonce si výsledky vyšetřování dovolili nabídnout příslušným českým orgánům.
    Dovolili si obtěžovat Vrchní státní zastupitelství, zkoušeli to i diplomatickými kanály, nakonec to Švýcaři nevydrželi a dorazili do Prahy. Celý rok trvalo, než si "protikorupční" Nečasova vláda všimla, že se ve Švýcarsku válí 12 miliard a blbí Švýcaři jsou tyto peníze ochotni vydat. Pozdě. Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman v neděli informovali, že Česko propáslo lhůty k trestnímu řízení, a tím i možnost ucházet se o cca 12,2 miliardy korun.
    Všichni potrefení se dnes shodují, že za problém je odpovědný bývalý šéf pražského SZ Rampula. Jak jinak. Přinejmenším podivný je postup ministra Kalouska, který jakoukoliv odpovědnost odmítá - jak jinak. Ministerstvo financí obdrželo švýcarskou nótu v březnu.
    Jeho šéf si začal dopisovat Rampulou a jeho podřízenými. Nač má ministr financí ministerstvo, stovky úředníků a telefon? Proč chodí na zasedání vlády, kde se může na 12 miliard poptat kolegů Pospíšila. Namísto toho posílá dopisy na pražské zastupitelství? Pokud chtěl Rampula cokoliv zamést, pak mu nečinnost ministerstva financí jen pomohla. Nevěřím, že diplomatické nóty s upozorněním na 12 miliard chodí na Ministerstvo financí denně a projdou jen tak bez povšimnutí. Nevěřím, že pan Kalousek nevěděl, že si s jeho dopisy Rampula nevytře zadnici.
    Nebo o 12 miliard vůbec nešlo (nejlepší ministr financí vesmíru je najde jinde - zvýší DPH, sníží důchody anebo občanům zase pošle složenky). Pokud by se totiž česká strana připojila
    k trestnímu stíhání, měla by přístup k celému trestnímu spisu. A to je asi odpověď, proč všechny instituce jednali ve vzácné shodě - poslat Švýcary do pr….
  • Jo jo gazdiku ty jsi jeden z největších řiťolezců co se v politice za poslední roky objevil. Proč nepojmenuješ zloděje kteří to k tomuto dovedli, jsou to tvoji kamarádi? copak nevíš o kalousových a jiných lumpárnách? zfušovaných dálnicích? o miliardách ve švýcarech? tam se žilo nad poměry v těch vašich kruzích a vše se pěkně zametlo za spolupachatělství hradního pána.
  • ten Gazdik je asi pomatenej.Nějaké zdražení to pro něj nic neni.Douifám.že už ma na důchod nakradeno.
    • ...toho chrání přece bůh ... buch, buch ....
      • Bůh jej nechrání, toho chrání poslanecká imunita, kterou si tam schvalují po demokratických parlamentních volbách. Bůh jim ale každý den ukazuje cestu. Je jen na nich, jestli změní kurz. Evidentně ale nutí nás ke změně vědomí, chování a pohledu na svět. Jak jinak si vysvětlit, když lidem dnes nevadí, že vás na ulici pozorují stovky kamer (pořízených za stamiliony Kč) a u nich někdo hodnotí vaše chování. Kdežto za komunistů vás sledovali tajní a to vadilo každému.
  • Klas Jaroslav je typickým příkladem jak to to dopadne, když sadistický estébák začne číst marx-leninské bláboly. Tomu nepomůže ani dr. Chocholoušek.
    • Ty prolhaný pravicový blbe.Já jsem se musel ,za komunistů,za jejich kritiku, prošlápnout až k soudu.Kdybych tehdy věděl,jaký politický dobytek se po komunistech dostane k moci,tak bych se k nim,v zájmu národa dal.Pokud by nevadil můj třídní původ.Stávající političtí lumpové,z každého jejich kritika, hned dělají estebáka ,nebo milicionáře.Už je to dobytek zralý na nejkrutější odporažení.
      • Klasi Jaroslave, byli i tací, o nichž se říkalo "to je taková sv*ě, že ho na komunisti mezi nechtějí". Snažil ses asi málo, aby tě mezi sebe vzali. Klaus se také snažil a také ho nevzali. Jinak oni snad komunisti po Listopadu odletěli na Mars nebo se z nich stali andělé? Nezapomínej, že ten politický do*k, co se dostal k moci jsou právě ti "bývalí" komunisti a jejich potomci, jenom na rudou kůži navlékli jinobarevné pláště. Bývalý komunista je totéž jako bývalý černoch. Jinak tím jak tady stále požaduješ budování "katovských mučíren", každému chceš "roztrhnout h*u" atd. tak jasně dokazuješ co jsi zač.
        • Vážený Petře, omyl, panu Klauzovi jsem dělal ručitele na přihlášce do KSČ. Byl přijat zatím jako kandidát.já jsem v současné době za vodou a nestěžuji si. Nemám na co.
        • Ty zalez a neotravuj. Lidé už znají tvoji identitu, tak aby ses nedivil.
        • Bez výstavby katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se stávající kapitalistický svinčík nesrovná.Za to,že komunistům,jen za rok stouply preference o sto procent,může ten politický dobytek,který je dvaadvacet roků u moci.Pokud nechtějí nástup komunistů,tak neměli národu tolik lhát a pro sebe tolik krást.Nyní už se pravice směle ,řítí do pr.e.le.
    • No jo, ti pomatení za to nemohou. Křesťanský princip solidarity a láky k bližnímu nám říká, že je třeba se o ně postarat a postavit pro ně dostatek ústavů pro choromyslné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit