Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomasi Chalupo nic tezkeho v tom nevidim-staci vsechny kdo jsou v Nemecku nelegalne vyhostit, zbourat vsechny mesity, zakazat islam a bezpecnost v Nemecku se rapidne zvysi. Hodnoty ( a nejenom ty kulturni) zustanou v Nemecku taky zachovany, tak v cem je problem? Pokud by slunickari a dobroseri meli moralni dilema, tak referendum by to vyresilo za ne!
  • Problém je, že EU hodnoty jsou:
    - jediný pánbu jsou PENÍZE,
    - okrádat všechny ostatní státy a rabovat jejich bohatství i v rámci států EU,
    - rozeštvat jejich společnosti za účelem odbytu ZBRANÍ,
    - lež a pokrytectví vůči vlastním obyvatelům.
    Ze všeho májí pohlaváři EU točné peníza.
  • Pelli
    Evropa se pohybuje po tenkém ledu. *15*
  • Německé gestapo kryje toho muslimského vraha, protože ví, že by to německý lid dostalo do varu
  • neustupovat
    • pozdě...
  • oplácí zlo zlem.Když v Izraeli zaútočí dynamitový hadrák, ihned po identifikaci mršiny vyráželi buldozery a srovnají dům jeho rodiny se zemí. A jak to mezi hadrákama zabralo. Tady by mělo zařvat neomezené množství přivandovalců. Jen tak pro výstrahu. Protože jinak se chátra nezalekne ničeho.Když verbež zaútočila na Charlie Hedbo vzlétli desítky francouzských stihaček a vypálili to tam napalmem. Tak jak se s tím poperete vy soudruzi?
    • Izrael okupuje území Palestiny, hadrák má právo útočit. Hadrák obecně útočí proti zemím, které okupují jeho zem. Hadrák se neprosil o dovoz EUSA "demokracie".
      • rozdávat karty pomocí dynamitu. A pokud jo, tak musí cedit svoji krev. Tak je to zavedeno.
  • Zajistit bezpečnost lze ale politice nechtějí. Můžeme jen spekulovat proč. Zda jsou uplacení arabskýma šejkama či je to plán na devastaci evropy.

    Pořád se odděluje islám a terorismus ale Islám je terorismus . Káže podrobení všeho nemuslimského, povraždění židů, homosexuálů, lesbiček, neuznává provnost pohlaví.
    A to vše EU toleruje, přestože to odporuje našim platným zákonům. Zkuste podobný program hlásat jako běloch a bez milosti vás zavřou do báně. Muslimákům to tolerují.

    Takžy vykopat migroše pryč a je po terorismu. Ale o to není zájem. Uprchlík před válkou není ten kdo projde přes deset mírovejch států do Německa. To je ekonomický parazit nebo terorista a právo na azyl nemá.
  • My bezkuláci z Evropy se zase zmůžeme jen na kladení svíček, kytiček a nic nerikajic citátů. Nakonec to svedou na mikrospánek,běda tomu kdo si bude otírat hubu o migranty,vżdyt je to běžné... Zvykejte si tupé ovce. A nebo to svedem na rusaky?
  • Takové důležité události pro osud Evropy a dva-tři diskutéři zde vulgárně žertují na svůj úkor. No, je to nanejvýš podivné a necitlivé, jakoby vyprávět vtipy na pohřbu. Není to první ani poslední čin teroristů, kteří se sem dostali díky falešné a bezbřehé humanitě Merkelové a Hollanda. Ti mají v moci evropskou politiku většinou míst v Europarlamentu. Směr a cestu osudu Evropy určují oni, bohužel. Včerejší akt, ne první a ne poslední, ukázal, jakou cestu nám, Evropanům, nalinkovali. A Evropa mlčí. Snad se aspoň Němci probudí, když Francouzi chrápou již několik desetiletí v migrantské politice. Probouzí se i Merkelová, ale jednou ji nebylo slyšet aby přiznala svou neodpustitelnou chybu, když tak vroucně zvala muslimské migranty do Evropy. Že je má tam většinou ve své zemi, je odplata pro ni i samotné Němce, kteří mlčí pořád jako ovce před porážkou. Je čas je probudit a vyzvat k obraně nejenom vlastní, ale všech Evropanů. Včerejší akt snad tím signálem bude. Nebo čekají na další mrtvé? Kdeže jsou naši blanenští rytíři??
    • Mrtví evropané jsou vedení EU ukradení. Tady jde pro ně o velké prachy.
  • https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=424213&sId=&mId=

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit