Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si přečetl článek je vněm málo pravdy , hnutí ANO na těchto volbách ukázalo , že se usadilo na politické scéně mnoho novinářů psalo  před šesti lety že ANO nemá základnu ve městech a jeto jen marketingový  tah nyní jsou z toho nervozní .Mnoho voličů kteří volili nezávislé jinak podporuje ve velké politice ČSSD nebo Komunisty takže úvaha o úpadku levice je neadekvátní plno nezávislých kandidátu je levicového smýšlení ukazují to jejich výsledky a počínání .Ve volbách do senátu nemělo ANO co stratit jenom může získat to novináři vědí , ale nepublikují .

  • V Praze pracuji, mám tam pronajatý byt a občas tam přespávám, ale nejsem pražák.

    Vůbec mi výsledek komunálních voleb v Praze nejde "pod vousy." Prostě nejde, ale zcela ten výsledek respektuju.

    Je to výsledek demokratických voleb a systému, který umožňuje vládnout i slepencům, jejichž jediným pojivem je nenávist k soupeři. Kavárna slaví a já jim to po letech porážek docela přeju. 

    Zbývá jen doufat, že nebude hůř. Pokud bude líp, je mi jako obyčejnému člověku šumák, jestli to udělá koblihář nebo kdokoliv jiný. 

    Tak milí Piráti od keců do práce, Čižinský (oba) od marketingu k realitě a Pospíšile (s celým slepencem)  z tepla do průvanu života. Těšíme se na Vás. 

  • Praha byla vždycky jiná než Česko a úplně jiná než Morava. V roce 1946 tam vyhráli Komunisté a pak udělali převrat. Od roku 1992 tam vítězila ODS a po ní nastoupila TOP. Výsledek stát v rozkladu a dva biliony dluhu. Praha vždy neomylně vybrala ten největší maras a zavlekla tak zbytek státu do bažiny. 

  • starý zpovykaný Jégl měl takovou radost, když se mu narodil malý jéglík, že si s ním radostí popohazoval do vzduchu, nevšiml si ale že mají nízké stropy

  • TheGGG

    v praze vždy tamní kavárenská "pokroková" naplavenina volila ty největší škůdce... nyní jsou to top a piráti, tak ať si to tam užijí....

    • Lidi v Praze musí přemýšlet a vzdělávat se, jinak by v Praze nepřežili. Na rozdíl od vesnických berdotáků. kteří volí toho kdo má nejvíc plakátů  a navíc tam má napsáno ANO, složitější úvahy nejsou schopni, např. že Babiš je ten stejný člověk, který je denně obírá díky přemrštěným daním a odvodům, za které jim nic neposkytuje a který šmelil s dotacemi,
      • Po své předchozí reakci jsem se pustil do důkladnějšího studia volebních výsledků a zjistil, že možná nejste berdoták, ale zato jste zcela určitě bezmozek.

        Hnutí ANO získalo výrazný úspěch v krajských a okresních městech, v Praze mírný neúspěch, zatímco na vesnicích úspěch nezaznamenalo prakticky žádný. Vaše tvrzení tedy přinejmenším není v souladu se skutečností zjištěnou ČSÚ.

        Měl byste se místo žvanění vzdělávat a alespoň se pokusit přemýšlet.

      • josef.chmela

        Ano, lidi v Praze musí přemýšlet a vzdělávat se jak toho druhého co nejvíce okrást a podvést, jak ostatní napálit, jak co nejvěrněji ostatním lhát, jak se bezpracně dostat ke korytu a jak nic nedělat za veliké peníze.

      • "Lidi v Praze musí přemýšlet a vzdělávat se, jinak by v Praze nepřežili.
        Na rozdíl od vesnických berdotáků. kteří volí toho kdo má nejvíc
        plakátů..."

        Jako vesnický berdoták tvrdím, že nemáte pravdu, protože v zájmu udržení kondice chodím z Masarykova nádraží ty "své" dvě zastávky tramvaje pěšky a dovedu dokonce i více než do pěti napočítat. Slovo "berdoták" jsem použil, abyste neztratil orientaci, je v dané souvislosti neméně hloupé než vy.

        Jo, hnutí ANO u nás na vsi do zastupitelstva "nepostoupilo".

  • KIMCID

    nikdo nechce jednat s nikým :D


    https://www.novinky.cz/domaci/485457-cizinsky-nemusim-byt-primatorem-a-jednani-s-ods-nepripada-v-uvahu.html

  • Moc pěkně se čte, jak vyfičel špinavec Rath. Obecně uznávaný hnůj všech hnojů, kriminálník republikového formátu si myslel že zas proklouzne.Hochu kdeže. Jsi ikonou. Ikonou extra zloděje a darebáka který ač přichycen sebou pořád mrská. Jediné štěstí že kradl veřejné peníze. Kdyby něčí byly - dávno by jej někdo zhasnul. Jen tak, pro pořádek.

    • Vůbec se MUDr. Ratha nezastávám, kdo krade, měl by za to pykat.

      Jenže po něm alespoň něco zůstalo - nemocnice na Kladně atd. Přikrádal si vydatně a tak vyfičel.

      Kolik ale těch zlodějů jste potvrdili v jejich dalším snažení v těchto volbách? Vyfičí někdy?

  • Praha byla vždycky ve všem napřed on i venkov brzo pochopí co je Bureš zač...Pražáci už se těší jak vám bude líp ANO 😉

    • KIMCID

      jasně Praha je plná blbů z Moravy a Slovenska a ty volí ODS. Protože na Moravě a na Slovensku si nepamatují na jejich zlodějny.Každý slušný Pražák, už má dům za Prahou a je v klidu.

      • Tak, tak. Politika všichni proti jednomu a závist nejsou moc prozíravé.

        Je podivné, že většina kritiků kobliháře dovede akceptovat obrzloděje Bakalu, čtou jeho noviny, nechají se jím ovlivňovat a vůbec jim to pupínky na čele nedělá.

        Když dva dělají totéž, není to prostě totéž.

        • anna.tvaruzkova.58

          Ten obrzloděj Bakala je snad v politice? Ještě větší zloděj Babiš je však premiérem.

          • KIMCID

            důkaz paní, důkaz?

  • Zpovykaná Krnda a její frnda může tak jedině táhnout do háje, chtělo se mi napsat něco jiného, ale bylo by to vulgární.

    • Milý Zachte už se moc těším na andělsky čirého a charakterního nového primátora matičky Prahy. Nějak se to milým pražanům nedaří generovat kvalitu na tomto postu. Buď je to "pražák" a skončí s trestním oznámením nebo olomoučan nebo slovenka - kdopak to bude teď?

      Človíček se svatozáří - nejspíš pan Pospíšil? Ten splňuje kritéria kavárny ne? Prošel několika politickými stranami /prokázal politickou flexibilitu/, je eurohujerem a bere za to pěkné korunky, je příslušníkem 4% menšiny /bude mít pochpení pro minority/.

      Tak se budeme těšit. Krnáčová je pryč a kdo bude další?

  • Kvík, kvík, nic se těm havloidům nedaří, kvík, kvík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit