Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je skvělý nápad. Mám jednu kamarádku, která by to mohla využít. Za tu dobu, co bydlí v domě, už několikrát měnila nábytek, což vůbec nechápu. My jsme si vybrali nábytek z https://www.finecase.cz/ a jsme s ním spokojená. Líbí se mi vzhledově, je kvalitní, takže ho rozhodně za jiný měnit nebudu.

    • Díky za tip na tu stránku. :) My se právě taky chystáme kupovat nějaký nový nábytek do obýváku. Chtěla bych novou obývací stěnu a hlavně novou sedačku. Právě na sedačky jsme se nedávno byli s manželem dívat v nábytek Praha a jedna se nám tam zalíbila. Je sice trochu dražší, ale zase sedačku člověk nemění jednou za dva roky, věřím že by nám vydržela dlouho. :)

  • Myslel jsem si, že dát dohromady nábytek z krabice bude hračka, ale opak je pravdou. Dlouho nám to nakonec stálo dom a v krabicích, než na to manželka našla hodinévoh manžela https://www.otahodinovymanzel.cz/ Jako každý chlap, měl jsem uražené ego, ale nakonec musím uznat, že borec frajer. Vše rychle poslkládal a ani za to moc nevzal. 

  •  Já jsem nakupoval z http://bit.ly/Nábytek-interior a mám jistotu kvalitního nábytku

  • Bylo by fajn, kdyby i ikea vykupovala nejen jejich nábytek, ale i nábytek od jiných prodejců. Myslím si, že by jim to velice ulehčilo spolupráci a na světe by nebyl vůbec takový přebytek věci a jim by se to hodilo na výrobu dalšího materiálu.

    • milacekpublika

      To jo, ale na druhou stranu, pokud koupíte skutečně kvalitní nábytek, tak nepotřebujete žádný výkup, protože vydrží opravdu dlouho. A zase nechápu, proč by měly firmy vykupovat nábytek cizích firem. Není to žádná lahev od piva nebo pneumatika, aby firmy ten nábytek přeprodávaly dál. Nebo máte jiné informace? :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit