Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor článku jistě přehlédl zprávu z měření ledu v Arktidě (pro novináře vysvětlení pojmu - Arktidou rozumíme severní polární oblast,nikoliv jižní), která říká, že ledu zase přibývá. A nejspíše i vedecky doložené výpočty, že třeba biopaliva zanechávají větší uhlíkovou stopu než spalování fosilních paliv. Ony se ty biopalivamusí nedřív vyrobit za značné spotřeby tepelné energie.

  • No ono těch 7,5 miliardy jakýchsi "homo", prý 2x sapiens je na tu malou Zemičku moc. A ještě když se k přírodě chovají tak jak víme... Však ona to zase Příroda srovná a pak zbude pár těch homo někde v jeskyni a při ohni si budou vyprávět pověsti o tom, že se lidé vzbouřili proti Přírodním Bohům, chtěli jim poroučet a ti je za to potrestali. A nestalo se to už?

    • On problém není ani tak v těch 7,5 miliardách homo sapiens i když to pochopitelně je pro planetu jistá zátěž, ale nesrovnatelně větší problém pro planetu je ta tlupa parazitů Bilderberg Group Cabal Tajná vláda či jak je nazveme tedy spolek teroristů Rotschildové, Rockfelerové, Morganové, Wartburgové a další, kteří skrze svůj finanční nástroj FED a mocenský prostředek CIA a armádu USA vydírají svět a už sto let blokuji veškeré ekologické technologie Volné Energie a prodlužují agónii a závislost na fosilních palivech. Dokud s touhle chátrou neuděláme pořádek, nic se nezmění. Obdivuju Trumpa že měl odvahu píchnout do vosího hnízda a postavit se téhle verbeži......

  • Já tedy na poznávání zelených zemí nemám ale vím, že žiji v zemi nejžlutější, díky našemu premiérovi, který si ke svému miliardovému jmění přišel svýma rukama, na rozdíl od ODS, ČSSD, Kalouska. No řekněte. Ten náš Bureš je fakt makač . :-)

  • Některá fakta o fauně atd. jsou alarmující, ale vše je zastřešeno ideologickými zelenkavými bludy. Hlavni ideologové zeleného náboženství se snaží řešit palčivé problémy ochrany přírody přestěhováním africké populace do Evropy na základě módní vlny migračního šílenství spojeného s islamizací Evropy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit