Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co nabízí současná garnitura "demokracie". Nic. Jen pozvolné vyhlazení původních národů Evropy. Takže podpora extremistů je poslední zoufalí pokus jak zajisti přežití svých dětí.
  • imperialismus se boji komunismu a právem.
  • Evropou neobchází strašidlo komunismu ale strašidlo imperialismu, krize kapitalismu a z toho plynoucí hrozby války. V historii se vždy tato situace řešila rozmdmýcháním válečného konfliktu.
  • Jak to tu čtu, tak je to tu samí bububu přijde komunista !!
    Já krom Grebeníčka a Ransdorfa žádný bolševiky neznam a ty dva ospalí strejcové mi teda strach nenahání .
  • Doufejme že CIA neopráší akci Gladio a v Evropě zase nevypuknou masakry s cílem zdiskreditovat komunisty.
    Je k neuvěření jaké zásahy do Evropské suverenity jsme ochotni ze stran velmocí tolerovat .
  • ..Ten nadpis je zavádějící, protože skutečný stalinismus a komunismus nikdy nefungoval ani v CCCP, kolébce jeho vzniku, protože byl totálně šílený i nereálný a ani dnes nefunguje nikde na světě ve prospěch většiny občanů a i v dnešním, "kapitalistickém" Rusku, které je dovolím si říct, víc kapitalistické, než je to v mnohém u nás v ČR a to, jak v dobrém, tak i ve zlém.. se od něj mladší či přímo mladá generace Rusů odtahuje, jak čert od kříže, stejně jako od klasického "komunismu", protože dnešní už Rusové ne "Sověti", jsou vývojově i v nárocích na všechno opravdu v mnohých věcech úplně jinde..Stalinismus byl příšerný appendix na který v CCCP doplatilo miliony lidí svými životy a totálně pokaženou budoucností celé země na desítky let s vírou, že už snad nikdo, dnes nebude takový, debilní magor, aby se o to samé pokoušel i v Evropě..Dnešní, občanská společnost nesmí stát na přežitých názorech ve stylu.. všichni, všechno, všem a zadarmo..., což opět ani v tom Rusku či "komunistické" Číně dnes neplatí ani omylem, natož v Evropě. Tohle mohli vymyslet jen parazitní zoufalci a nezodpovědní darebáci k oblbování naivních lidí, kteří se stále ještě nepoučili z chyb druhých...Až si takoví všechno rozdělí ze svého i hlavně z cizího.. a prožerou to na úkor potomků, tak budou pak dělat co ? Topit klackama, žrát trávu a brambory z řádku i žebrat, což jsem rovněž slyšel mimo jiné, neuvěřitelné hrůzy.. přímo od starších Rusů.. a stalinisticky se mezi sebou opět vraždit s hledáním třídního nepřítele, posílat se zas do lágrů, aby se místo pořádné a řádně prodejné práce i hledání nových způsobů myšlení i spolupráce s jinými zeměmi.. hledal "viník" ? Díky, nechci ! To už tu jednou bylo, včetně magora, později i narkomana, soudruha Hitlera co se od soudruha Stalina přímo učil..za mě jedno velké nestalinistické a nekomunistické NE !!!
  • já myslím, abychom to nechali na nic, když jsme přežili naše pravicové experimentátory a zloděje my, přežijí oni levicové dobrodince. Kromě toho, levice potřebuje nové myšlenky a zdá se, že přicházejí *15* *15*
  • KIMCID
    čím strašíte komunismem nebo tím co z komunismem udělali v cccp a u nás?V tom je rozdíl.
  • Nejvěčí lykvydátor je náš nadčlověk Vůdce generalisismus Putin! On jediný umí podójit kozla ale nás vjerné to aš budeme v komunyzmu naučí. Čest! A agent Gagagaryn to z měsíca jistí protože to fšecko pozoruje a je špión!
    • JOOOOO!!!! Už se těším až se naučím dojit kozla!!! *1* *1* *1* *1*
  • Technická poznámka: Jen co se komunističtí fašouni vrátí ze slevových akcí, budou klikat do rudého, až se jim bude od myší prášit.
    • musíte projevit více fantazie, Alina, vy člověk, stejně vás poznáme a to podle toho, že stvoříte jen jednoduchou větu
      • jen tak mimochodem jak je na tom tvůj zlatej rubl??
    • český bolševik zásadně používá " мышь "

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit