Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anglie se i od nás nechala zaplatit výstroj i výzbroj našich vojáků z války.A českým zlatem !!
    A ti umírali i pro ně.Tak ať cáluje teď.Ať vidí,jaký to je pocit...
    • Umírali pro ně? To snad nemůžete myslet vážně. A pokuď bojovali v SAMOSTATNÉM ČESKOSLOVENSKÉM BOJOVÉM ÚTVARU (nikoli pod vlajkou Spojeného království), tak je logické a na místě, že zaplatili za výstroj a výzbroj pro tento bojový útvar poskytnutou.
      • Před válkou se poslední české zlato které krylo korunu odvezlo do anglie když nám ho po válce měli vrátit odečetli nám každé sestřelené letadlo co pilotoval čech.... jako fakt férová odměna za to že naši lidé umírali v jejich armádě především kolem anglie... (rozhodně nám nepůjčovali letadla aby jsme s nima bránili ČR pak by se to chápat dalo...)
  • Z toho, jakou nenávist vůči Britům mají někteří vůdcové EU, je vidět jejich lidskou podobu. Nenávist, schválnosti podle lidového "skapala mi kráva, ať Tobě dvě" ukazuje na to, že v podstatě není mezi jednotlivými státy žádná shoda a že stačí brnknout na jednu strunu a včely se již rojí. Zvláštní je také Ficův postoj, slovenského politika, který nemohl EU přijít na dobré jméno a žaloval ji u evropského soudu. Zřejmě má obavy, že kdyby Britové poslali některé emigranty vrátit, že většina by jich byla ze Slovenská, všechny Romy. A ty doma již nechce. Obavy politiků, že Anglie ukáže, že dá se odejít z EU, aniž by její zájmy a prosperita klesly, jsou oprávněny, protože nálada členských zemí, včetně důvěry v EU klesla na minimum. Náprava chyb, které současní vládcové EU udělali je možná pouze tehdy, když se celé vedení vymění za naprosto nové, objektivní lidi, kteří si nebudou vymýšlet jenom samé zákazy, příkazy, omezení a novinky, které nejsou nijak té které zemi ke prospěchu, kromě pár zemí "vyvolených". Nastal čas změn, a brexit, spolu s nelegální migrací, je prvním krokem k očistě EU od byrokratů a politiků, kteří naprosto ztratili sebereflexi a nedokázali ubránit svému egu zneužívat moc.
  • No jasně, Zemák jim za trest nepošle Becherovku! *2* *3* *14* *4* *1*
    A co se stane po Brexitu? Nic, přijde zase pondělí! *1*
  • Brexit je dobrá věc, Czexit bude lepší!!!


    YEAH !!!
  • vanhorne
    Soudruzi budou urcite pro pomstu za Mnichov i za bombardovani Czeskoslovenska britskymi a ceskymi letci.☺
    Doufam, ze censor zustane klidny.
  • pokud bude rozum na obou stranách, ok. Pokud se bude vyjednávat z pozice síly a s krátkozrakým dohledem, spláče někdo nad výsledkem. Bruselu a jejím pohůnkům totiž ještě nedocvaklo, že za brexitem je jejich zaslepenost mocí a direktivita, kam se podíváš. Národní zájmy pláčou a v Británii, když se to sešlo s referendem, tak se miska vah převážila. A Mayová teď musí jednat podle toho. A myslím, že sama hledá, jakým způsobem z toho vyjít se ctí a bez významných ztrát. Co Bruselu už docvaklo, je, že pokud se Britům podaří zachovat volný pohyb osob a zboží, ale jinak se od Bruselu odstřihnout, tak to bude náramný příklad pro ostatní evropské státy - že to jde.
  • Tak to zírám, že pan Jégl umí napsat i normální článek *8*
  • Pánové,píšete o hruzách Brexitu a máte o čem psát další rok či více.Je to škoda papíru a vašeho drahoceného času.Již druhý den po Britském referendu se v ČT ptali co se stane po Brexitu pana Klause,odpověď byla : vůbec nic! a já tomu věřím.
  • Pacta servanda sunt. - Dohody se musí dodržovat. To platí už od antické Říše římské.
    • za tím také stojím, jen každá smlouvá má nějakou dobu platnosti a nemusí být prodloužena. Taky jsme měli "Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak" a kde jsme dneska.
      • Nojo, tak kde jsme?? *1*
      • Ano, jenomže tenkrát to nebyla smlouva, čili dohoda, ale diktát.
        Jinak smlouva musí také obsahovat termín platnosti a za jakých podmínek do kdy platí.
  • Tady na tom je vidět, jek je referndum ošemetná věc... pokud nemám všechny informace co potom bude následovat, jaké budou následky.. jaký je plán po...tak se rozhoduje jako ve VB bez ochoty nést následky... je to jako rozhodování malých dětí...Ale na volném pohybu se osob a zboží se asi domluví...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit