Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte obdivuhodnou i když poněkud jednostrannou paměť.

    Já zase znal jednoho pomenšího demokrata, který prý stejně aktivně udával komunistům a potom aktivně zakládat OF v našem městě. Za odměnu nedostal botičky, ale privatizoval fabriku. Inu časy se mění. jen jedna věc zůstává stejná.

    Svině stejně jako slušní lidé jsou součástí každého režimu milý Občane. 

  • neznalek00

    Konečně v jeho břichu najdou ukrytého Hitlera!

  • Že nemůže za páníčka?? To by taky mohl říct voják,že nemůže za velitele! a to přece nejde,to by pak nemohl být za vykonání rozkazu odsouzený !

    Tenhle aligátor byl podle Norimberských zákonů rasy německé a navíc ač měl možnost Führera sežrat,neudělal to a nejspíš se o to ani nepokusil! A to je totéž,za co Hitlerův přítel Kubicek seděl dva roky.

    Takže ten aligátor byl kolaborant.   

    • Ano, ten aligátor nejdřív sloužil hlasateli hnědého socialismu Hitlerovi a pak se "překabátil" a sloužil hlasateli rudého socialismu Džugašvillimu zvanému Stalin (tj. "Ocelin") a jeho následovníkům. A vůbec za to nebyl poslán na Sibiř do gulagu. 😀

      Choval se jako mnozí jedinci v lidské podobě. Znal jsem jednoho velice "aktivního" soudruha malé postavy, který byl konfidentem StB. Pamětníci o něm říkali, že za války prý stejně aktivně spolupracoval s Gestapem a prý za odměnu dostal vysoké kožené boty. Když mu to po válce připomínali, tak se prý bránil slovy, že prý "ty boty jim vrátil". 😯😀

      • no mně to připomnělo slogan z protektorátu: " Spatříš-li,co stojí za to,pospěš ihned na gestapo!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit