Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sráče Vénu Chrchla uznává celý svět:

    https://vimeo.com/307730115

  • Zapomnel podekovat jeste s. Putinovi a cinske komunisticke strane. Vladnou nam byvali clenove komunisticke strany a agenti .

    • KIMCID

      ano nech se léčit.

      • Ty uz se lecis, ale zatim zadne pozitivni vysledky...

        • KIMCID

          Jsem zdráv a bohatý co ty?

        • vanhorne

          "zatim zadne pozitivni vysledky."

          Negativni vysledek je take vysledek.

  • já jsem se vždy styděl za toho ožralu vlastizrádce Havla

    • No - Havla kladne uznava ''cely'' svet ...

      Ze Zemana - jeho kecu a tzv. bonmotu - ma ''cely'' svet srandu a nechape, jak si ho mohli Cesi zvolit...

      • KIMCID

        Kdo je to Havel?

        • Nekdo, komu nesahas ani po palec u nohy...

  • STBak pochvalil STBaka a soudruhy a zkritizoval vsechny, kteri maji jiny nazor nez on - nic jineho se nedalo od hradniho cekat - jeho ''projevy'' jsou v podstate stale stejne a delsi...

    • KIMCID

      nějaký důkaz o tom že byly oba v STB?

      • Svazky STB hovori jasne...

    • Někdy si myslím že ten konec roku 89 byl až příliš sametový a dnes jsem rád že se tak stalo  , představa že by někdo umřel a ono by se stalo estébácké trio zemanbabišfilip oslavovatelem za 30 let poté tak to je na zvracení.

  • vanhorne

    "Zeman pochválil Babišovu vládu"

    Kazdy kramar chvali sve zbozi i kdyz je to podradna vetes.Projev ktery bezesporu potesil slechy a pohladil duse jeho vernych poddanych.

    • byly volby. Aparátčíci mohli agitovat pro toho svého vyvoleného politruka a přehlasovat Zemana....

  • Zopakoval v té souvislosti, že zdravým lidem, kteří odmítnou nabízenou práci, by měly být odňaty sociální dávky

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    a poslancům by měla být odňata imunita. TO BY NASTAL REVOLUČNÍ ZVRAT K LEPŠÍMU.....

    jinak opět server se vyjádřil k projevu prezidenta, aniž by onen projev zveřejnil. Ale chápu, to, soukromé platby jsou holt soukromé platby.....pravda je druhotná....

    • vanhorne

      "a poslancům by měla být odňata imunita"

      Kdo jim tu imunitu dal, maji ji zakotvenou v Ustave? Dal jim imunitu lid nebo panbuh, jakym zazrakem k ni prisli? Ze by se tak stalo diky lhostejnosti obcanu, kterym nezalezi, ze to co jejich predkove ziskali, oni si klidne nechaji ukrast? Tim vam smejdi ukradli kus svobody a pasovali se do posice a caste " UNTOUCHABLE". T.G.Masaryk jim to nedal ani komuniste nebyli tak drzi aby si pod stromecek nalozili posraneckou immunity. Tak se lidicky laskave obtezujte a ve vlastnim zajmu mrknete do Ustavy, kdo je panem a kdo je sluhou.Cim dele drzite huby tim hur, na lzive sliby agenta Burese, ze bude lip muze skocit akorat ten Pepa Vyskoc. 

      'Tyden' 26.07.2012. Slovensti poslanci ztratili imunitu. 

      Bude to jako v kazde civilisovane zemi, policie se uz nebude muset doprosovat, aby mohli nejakeho poslaneckeho smejda stihat. Prijdou, vytahnou lumpa z kresla, nasadi zelizka, odvezou a konec, smytec, bingo. Ne jako v Ceske Kotline ve ktere vladne a blaznum se smeje, trestne stihany koblihar, s tichym souhlasem dalsiho povedeneho a zajimaveho individua. Knedlhansove se radi chlubi, ze jsou lepsi a chytrejsi nez ti, kterym rikaji Coboli, mate velkou moznost dokazat, ze jste stejne dobri jako oni, zatim jsou Slovaci daleko pred vami.

      • josef.chmela

        Hele, ty retarde, nejdříve si zajdi do školy a nauč se psát česky. A těm, kterým sprostě nadáváš nesaháš se svým ubohým vzděláním a schopnostmi ani po kotníky.

        V Evropě jsou zákonodárci chráněni ve všech zemích bez výjimky. Ovšem výčet činů, na které se imunita vztahuje, se dosti liší. V některých zemích platí pravidlo, že poslanci jsou chráněni imunitou
        s výjimkou takzvaného přistižení při činu. To platí například v
        Německu, Švédsku, Španělsku či Itálii.

        Ne ve všech zemích je možné
        zákonodárce zbavit imunity. Neumožňují to zákony v Irsku či Velké
        Británii. Proces zbavení imunity není nijak upraven v Nizozemsku nebo
        Spojených státech.
        • vanhorne

          My dearest Dodo. Hate to bug you, but please could you be so kind and let me know the name of your Alma Mater? I would like to enroll and seek the proper education there, as much as possible similar to yours. Thank you in advance, my Girl Friday thanks allso. Wishing you all the best in the New Year of 2019.God bless you.

          • josef.chmela

            Bůh ať požehná tobě při studiu češtiny. Moje alma mater byly ČVUT a Evropský bankovní institut. Pokud ti to pomůže ve tvém dalším vzdělávání, rád jsem to napsal. Jinak se tím nechlubím. Za mě musí mluvit výsledky práce.

      • Je to přesně tak. Vyžírkové v oblecích a exhibicionisté typu Stanjury, korunního prince u lidovců Bartoška a oblíbeného ODSmanna Bendy (ale i mnozí další) by si měli uvědomit, že mají sloužit, ne poroučet. 

      • Současný režim je nelegitimní, poněvadž nebyl vybrán Lidmi. Byl jim skrytě vnucen  s tvrzením, že prý je údajně "to nejlepší na světě". a kdo prý je proti němu je prý komunista. Takže většina lidí tomu nerozuměla a menšina která to chápala, měla strach se ozvat aby nebyli onálepkováni jako bolševici. Je čas vzít si svou zemi a Svou Svobodu zpět. Je čas KONEČNĚ NASTOLIT SKUTEČNOU DEMOKRACII....záleží jen na lidech až jim to dojde....

    • ˇÁááno teď máte nepochybně pravdu - no nebylo bylo to konečně spravedlivé--na jedné straně koně visí vlastizrádné rusofilcové monstrun jalý si kremelský žvástavec zeMAN na druhé pak imigrantstská komoušká konfidentská vtěrka Buirečš-babiš.

      Ááááno další "sametovka" nebude  zdaleka sametová- Tragický omyl - nejsme jako oni - se nebude opakovat.

      • Hˇupe.

        • Pan Novák se dostal opět do své mentální formy!! Kandelábry a tak.

          Opravdu by jste uměl zabít člověka? Jen proto, že myslí jinak než Vy? Ona by asi stačila otázka - Který myslí? 

          To jste skutečně klesl mentálně na takovou úroveň? O co jste potom lepší, než ti primitivové, kteří to už spáchali?

          Bramborový salát a přemíra jeho konzumace skutečně slabším povahám nesvědčí. 

  • Žádná vize se do budoucnosti roku 2019 se nekonala.

    Bilancovat v tomto roce čobolo tobolo to každý viděl a slyšel mnohokrát během roku, to nemusel opakovat.

    Světový ekonomický růst, že bude zpomalovat je jasné bez ohledu na naši zemičku. Protestovat proti někomu nebo pro něco může každý jak chce a kdy chce a ne že si bude prezident ozurpovat proti komu mohu nemohu vyjít do ulic jsou slova proti demokracii. Prezident chce povinně lidi nahnat k volbám to ničemu nepomůže spíše naopak.  

    Dva biliony co utratila naše centrální banka o tom ani slova. Kolik desítek miliard se prodělá na nákupu deviz ho nezajímá, ale chudákům by sebral i to málo a nedal by jim nejraději nic. Běžný človíček to zase odře v práci a zaplatí prodělek vládních hlupáků co hospodaří s našimi penězi. 

    Kytka vyhozená za 200 Kč. do koše je pro Zemana problém, ale miliardy prohospodařené vládou je OK.    

       

    • Že neřek že bydlení podražilo a hypotéky též , ty určitě nejsou pro nemakačenky.Poklesla produktivita a okolní země opět ztratily několik desítek tisíc občanů kteří se mají činit doma a ne v zemi kde na poptávku oslabují měnu jak okupanti místní vládci.

    • vanhorne

      "Kytka vyhozená za 200 Kč. do koše je pro Zemana problém"

      Za 200 Kc se da koupit flashka Becherovky.

    • josef.chmela

      Jsi úplný mimoň. O ekonomických problémech a opatřeních ČNB prezident mluvil již mnohokrát během roku. A s těmi nemakačenky měl pravdu.

      • Óchmelo on soudruh ožrala něco říká a činí pravý opak , proto je to ymrd prvního řádu a totéž ten čobolácký křivák , vybočuje estébák Filip s třídním bojem ? , ale on by se večer musel sám sebe věšet za krk neb ve dne je kapitalista a pravděpodobně si prodává lano , takže žádné vybočení ale totéž co u těch dvou kreatur.

      • Koho myslíš těmi nemakačenky? Prý je jich asi 200 000

        Pokud někdo říká, že druhý nemaká, tak sám je lenoch líný.

        Zeman nikdy pořádnou práci nedělal u mne politik je ten co nechce pořádně makat, ale žrát až se udávit do platu od 100 000 a výše to jim jde a bufet v parlamentu za pár drobných. 

        Já bych ty nemakačenky vyměnil s těma co řvou, že ve vládě pracují i v noci počínaje prezidentem a konče senátem. Kdo vymění tvrdou práci v parlamentu za jednoho nemakačenka? 200 000 Českých nemakačenků vyměním za Bruselské politiky. Hlásí se někdo s politiků, že vymění svůj post za jednoho s pracáku?  

          

         

        • josef.chmela

          Nesmyslně mícháš hrušky s jabkama. Chce to jen trochu věci rozumět.

  • pavel.zajda.7
    Zcela zbytečný projev. To, že Zeman je placen rusáky a číňany, tuší celá republika. Kope za ně. Měl se raději ožrat na Hradě, byl by to užitečněji strávený čas (pro něj).
  • Vulgární kvikot  "liberální" menšiny mě vždy spolehlivě pobaví.  :-)  :-)  :-)

    • i debillní většina určuje zákony , to ti ještě nikdo neřek , tak bud rád až ti to dojde může být pozdě.Nedávej si sem ten obrázek inteligentního zvířete nebo tě někde v zoo namlátěj rypák.🙂

  • Zemanova kritika zpravidla nebývá neodůvodněná. Zpravodajské služby jsou zřejmě zatížené eurohujerským ideologickým balastem. Zemanův projev byl dobrý a nemohl být vyčerpávajícím způsobem obsažný, takže některé záležitosti nebyly zmíněny. Každý politik má jiné priority.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit