Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V současnosti jsou důležitější řešení než Merkelová.Je předně třeba tvrdě zasáhnout proti Saudům,

    diplomaticky i ekonomicky je izolovat.To není normální stát.To jsou brutální vrazi,nic jiného.

  • Ten "úlet" s uprchlíky je ohrožením celé Evropy, a sousedícich států s Německem nejvíc!

    Ona se sebere a odejde. Ale kdo a jak napraví její pro Evropu nebezpečné kroky?

    Až tady vypukne "peklo"(v Evropě) i díky ní, bude třeba pod drnem. A když ne, tak

    se v tichosti odstěhuje do jiné části světa. Prachy na to má!

  • astv

    To bychom ovšem museli úplně zblbnout.

  • Za zmíněné c. a k. monarchie si Češi stěžovali, že neřídí své osudy a bývají přehlasováni rakouskými a českými Němci. V Evropské unii bývají přehlasováni znovu. 

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Stejný problém máme my Moravané. Býváme přehlasováni Čechy. Tak nám pražský centralismus ve volbách  1946 a převratu 48 vnutil bolševiky, po roce devadesát Odeesáky Topáky a jinou chátru. Je zajímavé, že se o tomto problému úmyslně mlčí a tváří se "jako že neexistuje". Taktika "mrtvého brouka".

    • Kirgos

      Jako si myslíte že kdyby nebylo centrum v Praze že by vás vůbec Sověti nechali o něčem v roce 48 hlasovat?


      bez toho centralismu a Benešovi vlády která se se Stalinem dohodla by reálně žádné volby po válce nebyly protože sověti by se nestáhli.

    • Moravané mají určité odlišnosti od Čechů,ale vyčleňovat Moravany a Čechy mělo smysl někdy za Přemyslovců,dnes to už realitě neodpovídá.  

    • Nezapomínejme, že Země Koruny České tvořilo KRÁLOVSTVÍ ČESKÉ, MARKRABSTVÍ MORAVSKÉ a KNÍŽECTVÍ SLEZSKÁ. Takže Morava není totéž co Čechy a Jižní Morava není nyní totéž co Severní Moravy.

      • To je překvapivé zjištění. A Severní Čechy nejsou totéž co Jižní Čechy a Západní Francie není totéž co Východní Francie. Děkuji za upozornění. sám bych na toto překvapivé zjištění nepřišel i když netuším jak to souvisí s faktem Pragocentrismu? 🙂Jinak také si dovolím upozornit že Velká Morava zahrnovala Moravu Slovensko, část Rakouska Polska i území Čech, které tehdy jako Čechy nebylo známé. 

    • Pavel.Jegl

      Omluva Moravanům od jednoho ze zpovykaných Pražanů, kterým teď bude zase vládnout Moravan - Zdeněk Hřib. 

      P.S: Jen nevím, že kterou Moravu mluvíte, zda za jižní nebo severní. Obě volí dost rozdílně.

      • Já mluvím za Moravu jako celek. Když projdeme volební výsledky  roku 1946 i další od roku 1992 vidíme, že největší mizérie pocházela vždy z Prahy. Když by nám Praha nevnucovala své fantasmagorie a nenutila nás platit za její chyby my bychom se tady už se svými rozdíly porovnali. A co se týká Zdeňka Hřiba,(piráti jsou pouze upgrade ODS a TOP) již jsem to zde uváděl mnohokrát. Když soused vyhrabává odpad z mé popelnice, a nastěhuje si ho do obýváku, a pak si mi stěžuje, je to snad má vina? Anebo je spíše soused hlupák?😉

  • Za Erica Honecra, byla máma Mutti krotká

    • Divoká začala být až s podporovou souvěrce Henocha Kohna. 😈

  • milovat ji bude pouze Légl a Just, ostatní ji budou nenávidět na věky

  • I její zásluhou je z Německa černá muslimská země.

    Doufám, že nás to nečeká.

  • Negativa merkelovské éry jasně převážila nad pozitivy a tak Angela dokonce dokázala projevit potřebnou míru sebereflexe a odvahy k tomu, co muselo přijít, a každé odkládání jasného rozhodnutí o odstoupení by Merkelovou přibližovalo k údělu jiného výrazně působícího kancléře (vůdce) - tedy k nucené sebevraždě, které Hitler neutekl. Po konci Hitlera a hitlerismu následovala denacifikace a demokratický vývoj. Ovšem co přijde po éře merkelismu, to ještě ukáže čas, ale až ve střednědobém časovém horizontu. Již nyní se klubou dračí vejce merkelovského období, jako třeba no-go zóny, frustrace miliónů Němců z destrukce zaběhlých tradic a společenských zvyklostí atd.
    • náprava do původního stavu před rokem 2015 bude možná a) deportací černochů b)usmrcením nebo kastrací.Jelikož to provést nelze,měli bychom poskytnout rodilým Němcům azyl.   

  • TheGGG

    ahahaha ne. článek naprosto mimo. kolaborantka merkel je sice jen loutka, ale stejně je to pomatená osoba a nebezpečná politička, která nadělala strašlivé škody. Jistě stala se s makarónem takovou veřejnou tváří pokusů o islamizaci evropy i když sama je jen kolečkem ve stroji, svou část viny však stále nese... každopádně pomatení neomarxisti na západě nás vždy budou vidět jako montovnu, kolonii a vzpurné slovany, kteří odmítají multi kulti vymývarnu mozků...

    • Nejvíc škod nadělali hnědí socialisti a pak hlavně ti rudí, od nichž se ti hnědí učili. Ale mohli jsme si za to sami: naši předkové se aktivně podíleli na rozbití Rakouské monarchie a pak se historické Země Koruny České vydaly na cestu do východních stepí. Stačí si připomenout ty slavjanofilské bláboly z 19.století.

      A pokud jde o "islamizaci" Evropy, opravdu za všechno může Frau Merkel? Nebyl to spíš výsledek toho, že "někdo" v rámci "národně osvobozeneckého boje" rozvrtal islámský svět a nejspíš tam chtěl "budovat socialismus"?

      A to že se ti "hadráci" cpou do křesťanské Evropy, neměli bychom se spíš ptát "Qui bono" (komu to vyhovuje)? Komu vadí silná jednotná Evropa, EU, budoucí USE?

      • Pocházet od germánských hranic a mít německé předky, a obdiv k nim, je tvůj problém. 

        Já nevím, kdo byl můj prapraprapradědek, stejně jako to nevíš ani ty. Tak laskavě zanech té pangermánské oslavné pózy.

        Ten islámský svět rozvrtaly především USA, Francie a Velká Británie. Rusko si jen tak lehounce přidalo. 

        Apropos,  nevadí ti, že Merkelová vystudovala  v SSSR? Přesněji na Ukrajině, v Donětsku?! Ale za doby SSSR.  CO se tam asi naučila? A kam nás (za)vedla? A proč má za svou pravou ruku stále bývalou agentku Stasi? 

        A nevadí ti už vůbec ten paradox s jejím původem, když už jsi ho sám načal ve svém příspěvku? Ten paradox, kdy ona, po své matce je židovka? A kdy židovka se vzděláním v SSSR vede  Německo a křesťanskou partaj? Pokud znáš původní snahy a záměry kluků s obřízkou, použití Lenina a další "nástroje" pro jejich plány, tak víš, kdo za tu řízenou migraci muslimů může. Rusko do toho vůbec netahej, byl bys za píp.

        Zapomeň na nějakou USE! Německo francouzská unie se totiž rozpadá. Ekonomicky, politicky, bezpečnostně a kulturně. Tedy, komplet! Co z toho potom vznikne, je otázka. 😈



        • Kirgos

          Lenina do Ruska nenainstalovali židi ale Německo které si potřebovalo uvolnit ruce na východní frontě.

          Naopak - většina prominentních židů zoufale potřebovala aby Dohoda vyhrála první světovou a Británie s Francií začali splácet dluhy které udělali aby mohli válčit.


          (Americký prezident se v roce 1916 pokoušel první světovou zarazit tím že prostě zakázal americkým bankám půjčit Británii a Francii peníze jenomže pak jaksi zjistil že by to byl defacto kolaps srovnatelný s velkou hospodářskou krizí...


          USA do první světové vstupili jen proto že při defacto Remíze by Francie zbankrotovala a dluhy by jim nezaplatila)


          Naproti tomu mocnosti "dvojspolku" jeli na uzavřené válečné ekonomice a nikomu nic nedlužily

  • tojo,asi jak za komunistama,nebylo to špatné,ale dobré také ne

    • Za komunismu to nebylo špatné?!!! To mohlo snad vyhovovat jedině primitivovi: musel pracovat, ale měl pelech k přespání, dostal trochu nažrat a tak nějakou tu ránu už snesl. A to mu stačilo k životu.

      Člověk s velkým Č ten rudý východostepní koncentrák přijmout nemohl.

      Bylo to horší jak za Protektorátu Böhmen und Mähren. Jednak to trvalo bezmála 10x tak dlouho  a potom ten rudý socialismus byl mnohem méně vypočitatelný než ten socialismus hnědý.

      • s hlupákem se nedá diskutovat,neumí totiž přemýšlet,ale jen bezmyšlenkovitě nadávat,že jo,sluníčkový komunisto 😀

      • Jsi mladý  nebo i hloupý  k tomu?

      • Je zajímavé, jak je Občan najednou razantní!! Zastydlý partyzán a bojovník za svobodu.

        To museli mít komunisti fakt těžké, jestli za jejich vlády žili alespoň tři takoví odvážní Občané.

        "Modrá garda roku 2018"  - 29 let po "revoluci" je Vaše hrdinství a lačná nenávist už jen směšná.

        • Komunismus je v této zemi brán jako normální věc.

          Nenávist ke komunistické myšlence je zcela legitimní postoj slušného člověka.

          Ti tři odvážní se jmenovali bratři Mašínové a Milan Paumer.


          • To je fakt. Podříznout spoutaného člověka, to chce "odvahu". 😈

          • Ale tohle nejspíš nemyslíte úplně vážně. Tedy ta jména. Pokud ano, potom není o čem diskutovat. něco není v pořádku. Asi jste znalec té komunistické myšlenky.

            Takoví "hrdinové" jako vy by se tetelili radostí pod šibenicí nějakého komunisty a patrně krom extáze dosahoval i vrcholu blaha. Fuj tajbl. 

          • Ti ubozí zlodějíčci, co uměli podříznout svázaného a omámeného policajta ? Ty může obdivovat snad jen odpad.

      • TheGGG

        dnes by spousta lidí byla ráda, kdyby na to jídlo a byt měla... jistě pár šmejdu se napakuje, zbytek je rozžvýkán systémem a z člověka se stane stroj v montovně... prachy tečou mimo zem, pár zmetků se směje. Situace podobná, no možná o trochu lepší, ale žádný ráj to není.... a to žrádlo alespoň nebyl plesnivý odpad z reichu jako dnes...

        ekonomickým zmr*ům se ale dnes daří skvěle, ti mají demokracii ehmžé...

        • Na byt..... tak to zijes v dobry utopii. Chtel bys raj na zemi.

          • Wolfcastle

            A co jinyho pro migranty Evropa je? byt + strava + topeni ZDARMA + 400€ kapesne +100€ na kazde dite....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit