Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobro
    ANOfert potřebuje eu kvůli dotacím a svým investicím v merkellandu, nic jiného andreje nezajímá, nějaká čr je mu upřímně ukradená...
  • Pokud bychom měli přijmout jediného arabáče nebo černocha, to už opravdu raději pryč z EU.

    Nechci mít za dveřmi na ulici špinavou a divokou Afriku.

  • Jestli to není třeba pan B. a chemie AgrO F U R Tu, řepka a ANOisté  jako např. paní Jermanová, která se domnívá, že je snad polobůh? Ta "tiskovka" jejího manžela? Škoda mluvit, stála tam jak nána.

     Starší lidé pomalu nemají prostředky na obživu, léky, dopravu k lékaři a milá paní a její manžel(?) užívají 2 luxusní  automobily, jeden dokonce s řidičem? 

    Hanba! Nevolit.

  • Naši, nebo koblihářovu...?

    • vanhorne

      "Naši, nebo koblihářovu...?"

      Svereneckeho Fondu ktery obdelava Buresuv Agrofart.

      • Převod  do svěřeneckých fondů je jen papírová formalita - koblihář vede a řídí své podniky dál a dál na ně čerpá dotace z EU...

        • KIMCID

          no a

          • No nic = pouze konstatuji fatk...

  • Momentálně v EU budoucnost není.Migrační politika a nesmyslé zákony.Tomu nepomáhají.

    • Země Koruny České patřily svou polohou, kulturou, civilisací odjakživa do Evropy. A tak naše budoucnost je v Evropě, potažmo v EU, budoucích USE. Někteří by ovšem chtěli, abychom byli opět ČSSR - Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika, jak to někteří obyvatelé východostepní říše četli. A kremelský trpajzlík má jistě dost vojáčků bez označení, aby nám poskytl "bratrskou pomoc" jako východní Ukrajině nebo Krymu.

      • KIMCID

        Nevím co ti kdo nakecal.Ale Evropa západní nás nikdy nebrala vážně naposledy za Přemysla Otakara II.

        Důkaz že o nás nestáli je 1938,4. a 11. únorem 1945,17. července do 2. srpna 1945,21.srpna 1968.

      • Kdyby byly naším geografickým sousedem USA  a my se k nim chovali jako k Rusku - tak nevím, nevím...

        Kačer by podepsal dekret a bylo by vymalováno....Velmoci jsou velmoci, ať jim šéfuje trpaslík nebo Kačer. 

        • Nelze srovnávat nesrovnatelné. Stačí si uvědomit jak se chovaly a chovají USA k Německu, porazily ve válce jako svého nepřítele a jak se choval CCCP, který nás (prý) "osvobodil". USA je vyspělá demokratická země, kdežto CCCP je stále zaostalý autokratický chanát.

          • Hle, jádro pudla. USA jsou (ano, plurál je správně) vyspělou demokratickou (alespoň statutárně) zemí, kdežto Ruská federace je zemí feudální. Kupodivu, na globálním politickém kolbišti se chovají srovnatelně.

            Co se týče Německa a České republiky, Sovětský svaz nic srovnatelného se spojeneckou architektonickou úpravou Hamburku, Drážďan, Prahy nebo Plzně nerealizoval, snad ani ty Lidice, Ležáky či Javoříčko mu není možno připsat.

          • KIMCID

            jasně on s eten němec v rusku choval krásně.zapaloval vesnice vraždil ženy a děti jen proto aby po něm zůstala spálená zem.

            a nás plánoval vyhladit,zotročit,sterilizovat...fakt chováni evropana

          • Jen taková otázka k zamyšlení. Co předcházelo tomu že se tehdejší Rudá armáda dostala až do Berlína?  Asi už tu dlouho nebyli, že? EU dělá vše proto aby proti sobě poštvala ty lidi pod vazalským chomoutem nadnárodních monopolů a bank.  Břídilské počínání loutek- pomíjívá chvilka slávy- využít, posloužit, zneužít a za "odměnu" vykopnout, vyhodit. 

            Asi budou dráždit Rusa tak dlouho že se to jak u blbých na dvorečku zopakuje. S jejich diletantsvím, naivitou asi chtějí zas pořádný masakr a Rusa stejně nedobudou. Jako malé nepoučitelné děti.

  • ferda.borek

    Třeba si uvědomit, že bez přijímání migrantů nelze v EU zůstat. Evropská komise i Merkelová s Macronem to řekli jasně. Každý z politiků kdo horuje za setrvání v EU musí souhlasit i s přílivem migrantů do ČR. Není zbytí. Jinak, nelze si v mnoha našich městech nevšimnout, že poslední dobou v nich přibývá osob exotického vzhledu, mnohdy úplně černých jako uhel, které se viditelně nechovají jako turisté. To zavdává podezření, že za našimi zády je tu někdo potajnu lifruje a je nemožné aby to vládní politici nevěděli. Musí to být s jejich souhlasem.  

    • Politici vědí, že vnitřní hranice EU lze překročit snadno a bez evidence a třeba i proti jejich vůli. A někteří se na to nebojí poukázat.

      Naproti tomu žadatelé o asyl jsou evidováni.


  • Bures ma bobecky ze by prisel o dotace? Chudacek...

  • Ještě že jsem toho slovenského Z M R D A  nevolil! Okamura na hrad!!!!!

  • josef.chmela

    Ano, souhlasím. Protože dnes je republika tak rozkradená, zaprodaná a nesoběstačná, že nejsme už chopni existovat jako samostatný stýt. A dát tento bordel do pořádku, který tu byl před rokem 1989, trvalo by dalších 50 let.

    • To josef.chmela:

      Ano, půlstoletí ruské koloniální "správy" se na nás podepsalo. Zničená inteligence a morálka, zničený lehký průmysl na úkor průmyslu těžkého pro válečné cíle CCCP. A dokonce nám rudí "bratři" vykradli přebohatá ložiska uranu, prý to byla válečná kořist (?!). Půlstoletí budování "šťastných zítřků" alias rudého socialismu alias komunismu a předtím hnědého socialismu, to se podepsalo. A co zbylo, to si naši kolaboranti s ruskou koloniální správou "rozprivatizovali".

      • Lehký průmysl na úkor průmyslu těžkého zničit nelze, pouze rozvinout (a naopak). Zdá se, že jeho příspěvky je nutno číst jako druhdy Rudé právo.

        Co se jeho posedlosti rudou a hnědou týče, zdá se, že trpět souběžně průjmem a hemeroidy je tak  nepříjemné, že to postihne i mozek. Kupodivu lítost, ta se nedostavuje..

    • Nevěřte tomu, že nás EU dá "do pořádku". Bude nás vysávat a mnozí tomu budou  ještě nadšeně telskat.

      Tedy někteří. Já ne.

      • Pokud jde o finanční toky, je třeba měřit náš vztah přes reálné peníze a ne řeči.

        Za naší existenci v EU jsme zatím daleko více čerpali, než odevzdávali. To je prostě fakt. Jen za rok 2018 je to víc, než 10 miliard korun. Stačí se podívat na stránky Českého statistického úřadu.

        Co jsme s těmi prostředky udělali a jak jsme je využili je druhá věc. A více naše věc, než EU.

        Tam, kde jsou zřejmá čísla, jsou kecy navíc. Až budeme do kasičky EU víc platit, než dostávat, tak potom můžeme skuhrat.


        • Pochopte, že není možné a logické být v nějaké svazku nebo organitzaci, která vám bude trvale dávat víc, než si od vás brát.

          Vy osobně byste byl ochoten dávat peněžní prostředky do banky, která by vám sice dávala nějaké úroky, ale zároveň určovala, na co ty vaše vložené peníze můžete použít a zároveň se podílet i na "spolufinancování"? Vaše banka by vyhlásila své programy a vy byste jí musel předložit správně vyplněnou žádost o to, aby vám vyplatila vaše peníze a ještě by následně kontrolovala, jestli jste ty vaše peníze utratil dle jejich rozhodnutí?  A ještě bude měnit postupně podmínky a bude vám vyhrožovat, že vám peníze nebude vyplácet vůbec, pokud si domů nevezmete určitý počet bezdomovců.

          Takhle to vypadá hned jinak, že? 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit