Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď to vypadá,že hrozí odveta ajatoláhům,pokud ano,pak je to Trumpovo grandiozní vítězství a rána boháčům z Biderbergu.

  • Teď se Íránci přiznávají sestřelení Ukrajinského letadla a najednou se karta obrací. Přitom ze začátku vše popírali. Teď mají bobky co se bude dít dále. Vinu dávají Američanům, že za to mohou. Tady je vidět co to je bezcharakterní chování a myslí si, že dnes se na to nepřijde. Ani bych se nedivil, že to byla Ruská raketa dodaná Íráncům. 

    Teď se hovoří o Válkové jsem zvědav až se tady objeví článek o této zrůdě co tvrdí, že ona nic nikoho nezná. Jdu napsat do Prezidentské kanceláře a napíši o svém názoru na tuto osobu. 

  • Teď se dívám na TV a všude redaktoři panikaří jaká bude ledovka jak se lidé zraní jaké budou nehody. Přitom redaktor stojí u silnice a je celý mokrý jak na něj prší. Přitom hlásí oteplování. Toto samé je napsáno v článku vyvolávat strach a paniku v lidech. Již se skoro nedívám na TV protože se to nedá poslouchat a tady je to samé. Tady je neslano, pojď půjdeme jinam dáme si chleba se sádlem posolíme ředkvičku a pivo. Tak nějak je to v té pohádce Byl jednou jeden král. Potom nějaký pablb tady napíše jak jsou pohádky plné sexu další, úchylos co neví o čem psát.    

  • Strašíku ty seš pěkný šulín. Strašík straší s nějakou krvavou odvetou, ale už jsem psal, že žádná nebude a taky že není. Ohřej si krvavé jelito ze škvarkama, zapij to plzeňským a kašli na to. Ty muslimové se ušlapou sami nikdo je nemusí bombardovat. Amíci ty se umí o sebe postarat, než k nim doletí nějaká zastaralá raketa tak se stačí 10 x schovat. Mně osobně nic není do nějakého Íránu je to jiná sorta lidí a pokud někdy přijdou jako že ne co by asi tady u nás dělali. Ropu nemáme plyn taky ne, brambory mohou sázet, orat pole neumí. Makat se jim nechce. Ty jsou zvyklí na jinou ulejvárnu zatlučou kolík do země a už tečou dolary bez práce, oni potřebují takové blbce jako jsme my co si od nich ropu koupí. Zima jim taky nejde pod fousy.   

    • rytir.m-smekám! byls první,kdo jasně řekl,že odveta nebude.Já jsem cosi čekal,ale to co udělali,bylo  trapné.Arab je zrůda když mu nic nehrozí-řeže hlavy a upaluje,ale silnějšímu se neumí ani pomstít.

      • Proč popisujete chování Arabů v diskusi o Íránu?

        • A to nejsou slimáci? Irán to by mohli být Peršani,ale to jen druh těch potížistů.Nicméně třeba se pletu??

          • Gorobilypes

            Ano Írán nejsou Arabové navíc bojovali proti is

            • Pak ještě mají naději odvrhnout modloslužebnictví a přijmout křest,ovšem myslím,že jsou v bludu zatvrzelí a schopní ničit vše okolo sebe ať jim kdo ubližuje nebo ne.

  • Na internetu jsou i komentáře z arabského (potažmo z "muslimského") světa, které připisují zabití pana generála Kásem Solejmání jeho "spolubojovníkům"....

    Že by "Action Gleiwitz" v jižním provedení?

    • Perlička k tomuto:  

      Severokorejský bolševický šéf Kim Jong un změnil své bydlení z normálního domu na zemi a uchýlil se do (luxusního, několikapatrového) krytu v podzemí téměř bezprostředně  poté, co USA použila bezpilotní stroj k likvidaci muslimských radikálů 3 ledna 2020

    • Jasně on se Trump přizná že to podepsal ,ale podle tebe to udělali sami Iránčané. Ty jsi pacient!

      • Pan president Donald Trump přiznal jen a pouze útok na lokalitu, kde se  pan generál Kásem Solejmání zdržoval. Přiznal rovněž, že po raketovém útoku bylo tělo  pana generála Kásem Solejmání v této lokalitě nalezeno.

        Ale bodná zranění, která byla na těle při rituálním omývání viditelná a která hodnověrní (muslimští) svědci popisují, s útokem raket rozhodně nesouvisela.

        • no tak zmetka dopíchali jiní zmetci ,taky dobře.Neslaná nemastná odveta pak dává tušit,že toho  Sulejmána měli všichni tak akorát dost. 

        • Gorobilypes

          😂😂😂

  • Nějaký šamšula Z USA tvrdil že si myslí že jsou v Iráku vítaní.

    https://www.facebook.com/groups/208902635866761/wp/958664374486398/?ext=1578697972&hash=AeRPsuDPLehQNxa9

  • Gorobilypes

    Mno:https://www.novinky.cz/domaci/clanek/schwarzenberg-zabit-generala-bez-vyhlaseni-valky-je-od-trumpa-zlocin-40309170?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

    • Nechme dělat vojáky jejich těžkou práci ať ji nemusíme dělat sami.Vyhlášením války se zabývali politici někdy za WW1.to už je pryč.Ani o zločinu nemůže být řeč:co je větší zločin-válka nebo vražda?Tak co to pan bývalý ministr mele?

      Řeknu vám to byl tak krásný pohled na ty tisíce Iránců na tom pohřbu,tolik cílů,a jen kvůli novinářům se to nevyužilo.Říkám znovu: nechme dělat vojáky jejich práci!


      • Vážený Thraxxi - vojáci jen dělají práci podle příkazu politiků. A politika by snad měla mít nějaká pravidla. 

        • Každá "politika" má nejméně dva aktéry, někdy i více - často se lišící jen v detailech chápání toho, kterého problému!

          Čili - záleží na tom, ze které strany se na ten, který problém díváme.

          A politika není ničím jiným, než pokračováním války jinými prostředky - i když Carl von Clausewitzz nazývá válku v obráceném gardu - „pokračováním politiky jinými prostředky“. 

          Válka je  pak "jen a pouze" interakcí mezi dvěma nebo více vojenskými silami - de facto „soubojem vůlí“. 

          Ale - na druhou stranu - víme, že válka není omezena na jen člověka.  

  • A tož včíl ho pohřbili,tož kdy bude ta odplata? Jak né brzo ,tož to sa znemožnijů.

  • Zatímco opoziční konzervy k incidentu pilně mlčí, hezky se vyjádřil čestný předseda TOPky. I názoroveého oponenta je někdy si třeba považovat. Pan Schwarzenberg má pravdu. 

    • Ne,pan Schwarzenberk pravdu nemá,má svůj názor.To je něco jiného.Pravdu má vždy vítěz,proto stojí na prezidentské standartě : " Pravda vítězi".A proto mají pravdu USA dokud je ti druzí neporazí.Přejeme si to?Nepřejeme.

  • Gorobilypes

    Sulejman bojoval proti šáhu Pahlavímu, který byl loutkou USA (takový "Jelcin" Íránu). Proti Husajnovi, když tento, ještě jako poslušná loutka USA, zaútočil na Irán, aby jim ukradl na ropu nejbohatší část území (Chúzistán). Proti IS/Daeši v Sýrii, který vytvořily Spojené státy ve svém "vězeňském" (chápej náborovém) táboře Bucca. Podporoval jemenské, šiítské povstalce, kteří bojují za vlast proti Saudské Arábii, která je tvůrcem, podporovatelem a šiřitelem radikalismu pomocí SVÉ ideologie zvané wáhhábismus! A na území Íránu "lovil" úspěšně pašeráky drog, kteří na jejich území "překvapivě" vozili drogy ze sunnitských (!!!) území.

    Tak co? Proč pořád mnozí tvrdí, že byl Sulejmání podporovatel terorismu, když ho nikdo nedokáže spojit s jediným teroristickým útokem a sám zabil v životě více teroristů, než kdokoliv jiný? Proč pořád papouškují dez-informace těch, co mají na zadku vytetovanou Davidovu hvězdu? 

    Tvrdí to proto, že je Saudská Arábie brána jako náš "spojenec", i když má prokazatelně na svědomí statisíce mrtvých a to i všechny zabité při teroristických útocích v Evropě. Ona sama, je ovšem roky řízena z USA. Dle KSB je židoexaltace prvním znakem sociální idiocie. Věděli jste, že v Íránu je, kromě Izraele, největší židovská komunita na Středním východě a že tam mají tito i místo v parlamentu? ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit