Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hutka? Bezvýznamný hloupý a páchnoucí šmudla.Má okolo sebe partičku přitakávačů a ožunků. A to je tak jeho životní maximum. A tato obyčejná lidská nula nám chce u d ě l o v a t    l e k c e? Je moc rád, že se tady mohl vrátit. Protože v Holandsku byl nikdo. Poslední pucflek o kterého nikdo ani pohledem nezavadil. Spíš se ho štítili.Tady se snaží trapně zviditelnit. Ale málo platné.Obyčejný pouliční špinavec jím zůstane do konce svého zpackaného života.

  • Každý má právo na svůj názor. I Hutka. Vždyť za svobodu projevu v ČR. v zahraničí tak "tvrdě"

    bojoval. S Havlem se nám v hospodách u piva museli pěkně chechtat.:-)

                                                                                                

  • lrkfa

    Proč ta fetka nezůstala v Holandsku ?

    • fizulka
      V Holandsku nezůstal, protože se ho tam ani pes nevšimnul. Ty jeho výtvory jsou tak nelibozvučné a bezobsažné, až to bolí.  Nemohu pochopit, jak někdo může brát tohoto neumětela vážně. Jakým právem hodnotí Československo jako neúspěšné? Patřili jsme přece mezi několik velmi úspěšných států. A tato umělecká nula se zasloužila  o jeho rozkvět jak?
  • havloidní krypl ktrý ve jménu havlovo hesla něco o lásce by zaprodal svou rodinu i vlast musulmanům a Merklový, at si kdáká ty svoje nehity u záchoda...kolaborant

  • Baduna2

    Havloidní matlal, který se stejně jako Havel celý život místo poctivé práce válel po Pražských putykách.  Nic jiného, než hnusně kdákat neumí, už jeho vzhled budí odpor...

  • Hutka je stejný kecal jako ožrala Kalousek.Oba se živí jak umí.

    • A co teprve ten ožrala Bubble Bum.

  • Je mi záhadou "klíč", podle nějž si novináři vybírají lidi k rozhovorům na dané téma,,,

    Nechat pana Hutku hodnotit historické souvislosti vývoje republiky je jako vyzpovídat prodavačku v supermarketu na téma štěpení atomu...

    • fizulka
      Za Váš příspěvek máte 100 bodů.
  • Pan profesor MUDr. Radkin Honzák tvrdí, že: 

    eská politická scéna je plná psychopatů. 

    Politika by měla být službou občanům - ve skutečnosti se stala bitevním polem někdy sledující úplně jiné cíli.

    Psychopat - tak jak je snaha obnovit tento pojem dnes a dát mu specifický obsah - se vyznačuje především neohrožeností, odvahou, statečností. K tomu ovšem v různé míře přistupují další vlastnosti, především impulzivita a zvláště pak asociální, dokonce i antisociální a agresivní prvky."


  • dzixy
    Domnívám se, že Hutka "spadl ze střešně" a to asi přímo na hlavu. Jeho dosti pochybné vysvětlení historie národa, nebo národů je prapodivné a historikům se při čtení jeho názorů jistě ježí chlupy, nejenom vlasy na hlavě. Nevidím však ani jeden důvod mu uvěřit jeho "kecy" paumělce, ani dokonce s nimi coby jenom souhlasit. Ale prosím, má právo mít svůj názor, ale proboha, proč do médií právě jeho názor???Není to náhodou blízký přítel osoby vedoucí rozhovor? Ne, naopak od něj si myslím, že si národ musí být vědom své historie, toho co již dokázali svou prací, umem, svou odvahou. A také poznali, kdy a kde chybovali a měli se z čeho poučit. Jenom lidé bez normální vize chtějí žít pouze ze své současné podstaty. Ještě, že naši předkové si nepřečtou Hutkův názor, jinak by se jistě obraceli v hrobě.
  • josef.chmela

    V některých věcech se dá s Hutkou souhlasit. Jinak je to idealista, stejně jako Havel, který vidí věci velice zjednodušeně, některé pouze černobíle, některé z pohledu ublíženého chartisty ale většinou z uměleckého, nic říkajícího nadhledu, který nemá s opravdovým životem obyčejných lidí nic společného. Prostě je to havloid - sluníčkář.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit