Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste neschopní. Tahle vláda už má tolik průšvihů, že v opačným případě by ji modráci měli už 5x položenou. U vas se pořád nic neděje. Když vás nechtěj ve sděl. prostředcích, máte dávno mít svý listy a pracovat. Ne jen pindat....
  • ...musi byt hodne zle, kdyz rudy kolaborantsko-nomenklaturni gauner slibuje, jak uz bude hodny! Darebaci zacinaji mit strach - a to je dobre! *16* *16* *16*
  • Jděte všichni do pekla *16*
  • Divím se panu Zaorálkovi.který byl v poslanecké garnituře ČSSD v letech 2002-2006,kdy během jednoho vládního období bez zardění vystřídala tato strana tři předsedy strany a tři předsedy vlády. Předsedové vlády odstoupili-jeden proto,že nedakázal vysvětlit,jak se dostal k penězům na byt,druhý pro neschopnost. Takové praktiky byly,ale dle ČSSD naprosto v pořádku. Takové jednání-pohrdání lidmi- nám potajmu slibuje pan Zaorálek. Příznivci těště se!
  • ČSSD má řešní,jak tvrdí Zaorálek. Ale jak bude tento stát znovu zadlužen (v době ekonomického růstu zadlužila ČSSD tento stát 400 miliardami Kč).Řešení mají asi takové jak tvrdili v roce 2008 a 2009-máme řešení na současnou ekonomickou krizi,máme řešení na zajištění růstu ekonomiky. Výsledek shození vlády,kdy mohli tato řešení aplikovat a pomoci tomuto státu,tak se honem začali schovávat a vše přehrávat na úřednickou vládu. Zaorálkovo tvrzení je rovno tvrzení tehdejšího vedení ČSSD . Skutečně mají jen plná ústa slibů,silných slov,ale ve skutečnosti se bude opakovat plnění tří volebních a dvou vládních programů z let 1998,2002,2006 o reformách,které jsou nutné a krajských voleb v roce 2008- to znamená žádné plnění. Toto čeká náš lid po tom co si ČSSD zasedne na dobře placená místa s imunitou.
  • Vláda byla mrtvá už při jejím jmenování! Doufám, že volby vyřeší mnoho a do parlamentu se dostanou lidé kteří jsou poctiví a se státem a jeho lidmi to myslí dobře a ne jako tato vládnoucí sebranka
    • Zatím je asi 60% voličú spokojeno se současnou politickou a ekonomickou situací této země, a proto zřejmě nešli ani k volbám, nepotřebují nic měnit.A těch poctivejch v této republice už je jen pomálu a rychle ubývají.
    • můžeš prozradit,jak by se mohli dostat na kandidátky,když stranické mafie jim to nemožní,jelikož by mohli přijít o koryta a dobré nezdanitelné příjmy. Tyto mafie to mají dobře pojištěné,aby pokud je nevynesou nohama napřed z dobrých koryt nebyli vyhozeni.
  • 95% clenu CSSD jsou komunisti, byvali clenove zlocinecke organizace KSC, vcetne soudruha Zaoralka. Dokud tyhle zlocince, zalezle ve vsech vladnich stranach, Cesko nepotresta, jako to udelal general Pinochet, toho moralniho marastu se nezbavi. Je z toho na bliti.
    • Udajne ma komunisticko-estebackou minulost ne 95% clenu CSSD, ale "jen" 66% clenu CSSD. V ODS ma udajne komunisticko-estebackou minulost asi 6% clenu.

      V Kazdem pripade ale obe tyto strany ukazaly, ze museji z politiky ZMIZET, jestlize ma v politice skoncit mafianstvi, MEGA-korupce, tunelovani, zlodejny, podrazy, zneuzivani penez obcanu a vsechno, co si lze predstavit pod pojmem zlocin! *16* *16* *16*
    • Je to prosta skutecnost. Jestlize zlo nebude potrestano nebo alespon oznaceno, bude narustat. To se uz ukazalo a zlocinci v parlamentu se nam jen smeji. Maji beztrestnost, nekolik platu za jedinou pracovni dobu ve ktere nemuseji nic delat, nahrady za neexistujici naklady a dalsi pasaliky... Je samozrejme, ze pro zlocince nemuze byt silnejsiho lakladla. *16* *16* *16*
    • a kolik procent členů bývalé KSČ je v ODS nepíšeš?Celá tato koalice a vláda je zlodějská pakáž a nemají tam co dělat.Koho nyní nepotrestala je Janoušek,Vondra a jiní co promrhali miliony,zato Pospišil,Lessy,Rath ti jeli okamžitě.Zamysli se o čem píšeš a nerozšiřuj bludy.
    • Pinochet, diktatura, to by se vám líbilo vy demokraté ... samozřejmě demokraticky popravit komunisty a zloděje krmit v pečovatelských domech označovanými "věznice".
      Zaorálek je blbec, protože secdemáci dostanou hodně hlasů, ale mnohem více si polepší komunisté ... tak chvíli budou vládnout socdemáci s komunisty ... blbě a komunisté spolknou socdemáky a konečně nastane pořádek ... zase se nebudou slušný lidi bát večer vyjít na ulici, nechat stát auto venku a příživníci budou muset do práce, titul, netitul, pracuje se pro blaho republiky *3* *3* *3*
    • Aby se ti stará s děckama změnila v raky a chodili by pozpátku troglodite.
  • Příčinou toho marasmu jsou komunisti, KSČ, potažmo nyní KSČ(m). Ti tady totálně zničili morálku a zdevastovali to co tvořily předchozí generace. Takže budeme muset začít zase od začátku: vládu tvrdé ruky a bič. A tentokrát to nejspíš bude bič islámský.
    • a to co zbylo zničila tato vláda a koalice
    • Ber ty léky na hlavu a ať tě nepouští z klece, napiš, v kterým žuješ ústavu, pošlu ti něco k žrádlu.
      • Plně souhlasím s příspěvkem,který napadáš. Jsem bohužel dříve narozený,ale v rámci dějepisu ve škole jsme se učili pamatovat si minulost,proto si pamatuji na programy komunistů a jejich sliby před únorem 1948 a hlavně,jak se potom chovali a co dělali po uchopení moci. Byl to bič na tento národ,který byl bohužel vyspělejší a schopnější než jeho komunistický vzor SSSR. Proto museli komunisté zničit inteligenci a celou strukturu vyspělého státu,včetně vyvraždění svých členů,kteří nesouhlasili s počínáním Gottwalda a jeho přisluhovačů včetně většiny sociálních demokratů,kteří dobrovolně se spojili s KSČ.
        • Presne tak se stalo. Komunisticka ideologie je koncentrovane zlo "v rouse berancim". Kolaborovat s nim mohly jen zcela mimoradne hochstaplerske zrudy. Ty je nutno prisne potrestat nebo alespon viditelne oznacit, nebot ty jsou puvodci mravniho rozkladu naroda, ktery trva doposud. Nejotresnejsim dukazem jsou zakony site na miru mafii (viz podpora zelene elektriny, ktera kazdeho z 10 milionu bcanu prijde na 150.000 Kc) a zlociny politiku na dennim poradku. *16* *16* *16*
  • Předčasné volby by vyřešily aspoň to,že by se ukázalo ke komu občané v tento okamžik mají
    důvěru.A my jako voliči půjdeme rádi projevit svojí vůli.Není potřeba být ve svém projevu zde
    na těchto stránkách silácký a nebo i více neslušný.Také mám zlost na naše politiky a hlavně
    na vládu,ale taky až budu mít možnost,tak jim to spočítám a nenechám si ujít příležitost jít
    volit.To je nejlepší cesta ke změně.Děkuji všem,co chodí volit.
    • Předčasné volby by nejspíš zase ukázaly, že dvě třetiny obyvatel této země nejsou občané, ale líné tupé stádo. Stačilo, jak stádo projevilo svoji "vůli" v právě proběhlých volbách.
      • ... ty jsi lejno, které stádo po sobě zanechalo :))))
  • Ano strana která nám dala kecala Zemana línou Buzkovou a podvodníka Grosse zaslouží opovržení na věčné časy. Sobotka seděl s Kalouskem ve vládě a dnes mu nemůže přijít na jméno. k této zločinecké mafii se strana plná hlupáků jakou je ksčm skvěle hodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit