Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na břiše má haknkrajc a prrdeli má asi rudou hvězdu. Jen aby to nepoplet co má komu ukázat.
    • Ukrajincům oboje
  • Nejen svastiky dokáží vzbudit někdy až hysterické vášně.
    Také pěticípá hvězda nebo srp a kladivo přivádí mnohé bijce komunismu do obrazoboreckých a sochy bořících stavů.
  • V ČÍNĚ nepotřebovali nic privatizovat, ani "reformovať " a už 2 roky jsou nejsilnější ekonomikou světa. Proč?
    Protože:
    - Do Číny si nevpustili žádnou Rotschildovu, Morganovu, Rockefellerovu či Golden Sachsovou banku a to ani přes bílé koně, navzdory nabízeným výhodám. - Za dva roky vyprodukovala Čína víc cementu než USA za celé 20. století.
    - Délka vybudovaných cest od roku 2000 – 4 milióny km
    - 300 tisíc mostů po celé zemi, z nich přes 1000 s délkou víc než 1 kilometr.
    - V roce 2016 postavili most z Hongkongu do Macau. - Předtím tam cesta trvala 1 hodinu na rychlostním člunu. - Za jeden rok se autopark Číny zvětšil o 20 miliónů automobilů.
    - Každý rok se v Číně postaví 100 nových letišť.
    - Dále se například postavily gigantické viadukty s celkovou délkou 150 km a dokonce super tunel o délce 28 km . - Vlak z Guangzhou do Guiyangu za jednu hodinu projede 510 mostů a 236 tunelů rychlostí 250 km/hod! - Za 30 roků v Číně zvětšili obytnou plochu 8 krát a byty se přidělují i bezplatně. - Za10 let bude v Číně 220 měst s počtem obyvatel přes 1 milión.
    Celá tato statistika je reálná díky jednoduchému, ale významnému údaji:
    Totiž od roku 2000 v Číně popravili za korupci přes 10 000 politiků a úředníků !!!
    • Za cenu otrocké práce. V čínském zboží byly mnohokrát objeveny lístky s voláním o pomoc.
      • Ano za to u nás si za stejnou práci placen jako německý dělník *1* *1* *1* *1*
        • To je tím, že Němci se s nacismem alias hnědým socialismem už dávno vypořádali, zatímco my jsme se s tím rudým socialismem alias komunismem ještě pořádně nevypořádali. V parlamentu straší KSČ(m) a na nejvyšších místech straší "bývalí" konfidenti StB.
          • Ale no tak tomu sám nevěříš když nám tu 28 let vládne demokracie a u koryta byla dlouho ODS
  • Jedna věc je zbytečná "démonizace jednoho symbolu," a druhá samotné dění kolem té divadelní hry, kterou nechci hodnotit, neboť jsem ji neviděl a nemám o ní žádné informace, ale navlékat na návštěvníky pásky s hákovým křížem nebo židovskou hvězdou, to si myslím je už hodně přes čáru normální slušnosti. Autorům nešlo o nic jiného, než šokovat a dostat se do zpravodajství, což se jim podařilo. Chápu protesty, jde tu spíše o démonizaci nevkusu, hlouposti a neúcty k památce milionů nesmyslně zavražděných pod symbolem hákového kříže.
  • tady se zase dneska vyřádím......za všechno může Putin a východostepní nájezdníci..... *8*
  • nechápeme averzi a nenávist k příručce o táborničení "Můj kemp" největšího světového cestovatele a turisty Adolfa Hitlera. Němečtí turisté se díky svému vůdci podívali do celého světa, procestovali Sovětský Svaz od Leningradu a Moskvy až po Krym, poznali památky celé Evropy, (jen zlí Švýcaři je k sobě na poznávací pobyt nepustili) zcestovali severní Afriku, Tibet, jižní Ameriku Antarktidu.....zakládali pro podobně nadšené turisty a cestovatele ubytovací tábory po celé Evropě.....a co mají za svou dobrotu???? Jen nadávky, nevděk a zlá slova.....jo, jo, pro dobrotu na žebrotu.... *6*
    • Aha oni všude byli na dovolené, sakra něco mi to připomíná že by cestovatelé z USA v Íráku, Sýrii, Grenadě, Panamě, Libyi, Somálsku, Jugoslávii ....
      Turista Áda byl proti nim břídil!
    • Aha oni všude byli na dovolené,sakra něco mi to připomíná že by cestovatele z Ruska na Krymu *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • "Je dobře, že společnost podporuje moc a démonizaci jednoduchého symbolu? A nenahrává to do karet naopak spíše neonacismu? "
    .
    Perfektní článek. Naprosto souhlasím. Protože když budeme ještě papežštější než papež, tak bychom mohli zakázat i dokumenty na ČT2, kde snad každý den můžete vidět Hitlera, jiné nacisty a samozřejmě i svastiky.
    A prospělo by něčemu, kdybych ty věci z historie vymazaly? Jsem přesvědčen, že mnohem nebezpečnější by bylo právě to vymazání.
  • 30. dubna. Dnes je to 73 let co hrdinná Rudá armáda dobyla Německý Říšský sněm!
    • To komunistický zloděj nicku:
      Ruská banda stepních nájezdníků se dostala až do Berlína díky všestranné hospodářské pomoci USA. Nebýt USA, tak by se dnes v tom stepním carství mluvilo německy a Krasnaja ploščaď se nejspíš jmenovala Adolf-Hitler-Platz a místo myšího oleje by tam stála nadživotně velká socha fýrera, osvoboditele Russlandu od "podřadné ruské rasy".
      • všestranná jen první rok války ty moulo.když už chceš lhát dělej to pořádně *1* *1*
        • Jistě, jak začali zabírat střední Evropu, tak si nakradli. Nám vykradli mimo jiné uran, prý to byla válečné kořist (!!!???) a vyráběli z něho "mírové" atomové bomby.
          • A kolik těch atomových bomb použil CCCP na jiné země?
          • A oni je američané dělají nemírové?
    • Rusáčtí šmejdi v tom vašem pelešinci v Korunovační, nepřehánějte to tak s tím + hlasováním. Tolik plusů za pár vteřin vám "nespolkne" ani komoušský mentální retardický pšouk.
      Nebo že by měl ovčák přestávku při přebalování hradního zombíí a s hlasováním vám pomáhal?
      • Juro cos dokázal ty?
      • Americká pakáž znEužila ohromných obětí sovětského lidu. pro tupé ovce opakuji SOVĚTSKÉHO LIDU.
        • Co to je prosím za druh - sovětský lid???
          Dosud se všude píše a to i v bolševických materiálech že to vaše CCCP (dnes s mizerně přemalovanou firmou na jakési rusko) tvoří rusáci a více či méně dobrovolně několik dalších národů či národností. O žádném sovětském lidu není řeči.
          • Ano je vidět že víš ouno a že nevíš co CCCP znamená.Jinak největší vrah světa byl Gruzínec to nevíš. *1*
    • Na a co jako - pouhá historie.
      Je třeba se občas podívat do učebnic dějepisu - takových válek, konfliktů, bojů, ...... za historii lidstva bylo nepočítaně.
      A že zrovna rudá armáda - no a co jako, kdyby to byli američané, také by jste to tu dnes uváděl?
      Rusáci je jen pakáž, která zneužila síly okamžiku a dalších téměř 50.let okupovala a drancovala tuto zemi - to je jediné za co ji můžeme být "vděčni".

      M.j. - co to je za pojem "rudá armáda". Oni snad byli jako indiáni zmalováni "válečnými barvami" či co jako?? Nebyla to náhodou armáda CCCP (SSSR)? Ale to se jaksi nehodí, že ano, ono by si většina lidí mohla snadno vzpomenout na to co je SSSR - dnes s mizerně přemalovanou firmou na jakési rusko za bandu šmedských křiváků, podrzáků, .....
      • Nejsem právník, ale hanobíte národ a tím se dopouštíte možná trestného činu. Já vás nikde bonzovat nebudu, ale nedivte se, až u vás jednou zazvoní policie. Bude to oprávněně, ať už si o Rusácích myslíte, co chcete. Nic proti tomu, že je nemáte rád, ale vyjadřujte se slušně a v mezích zákona

        "§ 355 § 355Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob
        (1) Kdo veřejně hanobí
        a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo
        b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,
        bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
        (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
        a) nejméně se dvěma osobami, nebo
        b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
        • Jak dojemná "péče" , děkuji za upozornění. Předpokládám že budete stejně "aktivní" v těch mnoha a mnoha případech, kdy se na těchto či obdobných stránkách spílá mnohem nevybíravějším způsobem civilizovaným národům, rasám, .......
          Vaše starost mě soudruhu dovedla přímo až k slzám, neb jsem si dosud nedokázal dostatečně "uvědomit" neopominutelnou nedoknutelnost něčeho takového jako je rusák. Teď dík vašemu správně bolševickému přístupu k věci je mi už jasné, že říkat pravdu je trestné a přímo vyvrhelské, neb co od rusáka pochází je dle vaši ideologie nekritizovatelné.
          • Věřte že já jsem si ten paragraf nevymyslel a pokud se nepletu, jeho znění bylo upraveno na základě požadavků EU a buďme si jisti, že tato dojemná péče, aby se nehanobily národy, či jiné skupiny lidí nebyla jistě prvotně určena pro hájení rusáka. *1*
            Ale zákon je a platí pro všechny národy, či "jiné skupiny osob". Takže pokud se vám na tom něco nelíbí, vzneste námitky ke svému poslanci, či senátorovi. Pouze oni mají tu možnost zákon upravit dle vašich představ.
  • Hákové kříže jsou již jen obrázkem na vyprázdněné ideologické skořápce nacismu. Mnohem nebezpečnější jsou aktuální ideologické průšvihy - eurohujerismus, genderismus, multikulturalismus, merkelismus...Tyto ismy mají v sobě větší ničivější náboj než hitlerismus, nacismus a stalinismus dohromady.
    • Ale co teprve takový lenimismus, stalinismus, brežněvismus, putinismus, kimismus... honosící se rudou hvězdou s nářadím.
      • vanhorne
        "honosící se rudou hvězdou s nářadím.
        "Nebude to dlouho trvat a nase slavna ruda vlajka se bude honosit novymi a modernimi nastroji.Rusti vytvarni umelci dostali od Putina bojovy ukol, nahradit ty predrevolucni a zastarale nastroje novymi, ktere budou vyjadrovat dnesni uroven zemedelstvi a prumyslu.Rudou hvezdu premenime v polygon, ve kterem misto primitivniho a zastaraleho srpu to bude moderni kombajn a misto kladiva, kovaci lis nebo buchar. Novy prapor zavlaje v den pristich oslav VRSR. ☺
      • Pračurák z redakce Tiscali, co si nechá říkat Sajmon se tady vyblil...ha...ha..
      • No a proto máme 21 století.Nová doba ,současnost a zatím teda ve vraždění vede taková ta vlajka s proužky a hvězdami.
        Tak že místo poučení se z dějin,toho cos vypsal se děje násilí dál ale pod touhle vlajkou.
        • Když bolševičtí gauneři - příslušníci zločinecké organizace KSČ (dnes se směšnou příponou M) rozvěšují už dnes v předstihu 1.5. logo své partaje - srp s kladivem, je to nejspíš podle vás v pořádku. Jestliže se děti ve školách musí dívat na obraz zvrhlého, tupě se tlemícího ožralého vlastizrádného komoušského konfidenta STB zemana je to nejspíš také v pořádku.
          Vám ale vadí prachstarý symbol, který ve své době neměl s nacisty nic společného, ale byl jimi jen na pár let zneužit. Vám vadí vlajka civilizovaného státu, ale že si zde rusáci a číňany a jedním pomateným japončíkem dělají z nás opět kolonii za přispění místní komoušských zločinců to je OK že ano.
          • Juro či vlastně Hmm říkej si jak chceš texty stejné.
            • lži dál *1* *1*
            • Soudruhu, to vyjádření pod nickem "jura" jsem nepsal, ale plně s ním souhlasím.
        • Soudruhu s myšlením uvízlým v padesátých letech minulého století, je vidět, že v té vaší KSČ(m) jste stále sto let za opicema. Škoda slov.
          • Hmm mluvíš jistě o sobě jak čtu.
            • Soudruh jo jo nemá věk na to, aby byl ve straně? Je to vidět, že nemá věk na to, aby měl rozum a znal historii. Ona ta KSČ(Magoři) stále existuje a jistě by soudruha mezi sebe přijali. *1* *1* *1*
            • Komunisté se oslovují soudruhu.Já ve straně nebyl ani nemohl nemám na to věk.Ale pokračuj.
            • Soudruh zjevně nedokáže ani pochopit obsah psaného textu. Soudruh je zjevně komunista. *1*
  • Je zajímavé, že symbolem zla je i rudá pěticípá hvězda s nějakým "zlatým" nářadím v centru - a přesto ji vyvrhelové z KSČM i dalších bolševických partají ve znaku mají, demonstrativně ji nosí v průvodech - a nikdo proti tomu neprotestuje tak vehementně, jako proti obrácené svastice, kterou Hitler a spol. jen zneužili - bez přidávání jakéhokoli nářadí k ní!
    Ale lidé prskají i proti svastice indické, znaku slunce!
    I když se otáčí opačně, než ta Hitlerova!
    Nevzdělanci!
    • Naprostý souhlas. A přitom komunismus hlásaný vyznavači rudé hvězdy s nářadím má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých, tj. několikanásobně více než měl nacismus zneuživši svastiku.
      • Symbol ještě nikoho nezabil.Pod znakem Thorova kladiva taky umřelo hodně lidi a stěžuje si někdo na něj?
        Mladí lidé v západním světě taky nosí tryčka s Chegevarou a nikoho to nezabije.
        • Jistě, a někteří si nechají možná vytetovat na p.del rudou hvězdu.
          • No pokud tam, ať ji tam mají když jsou tak tupí. Důležitější je že někteří zdejší "myslitelé" by ji měli mít vytetovánu na čele abychom věděli s kým máme "tu čest" - že ano vlastizrádný rusácký podvarťáku, komoušský konfidente zemane a čobolácký megazloději komoušský konfidente kobliháři babiši.
            • Stačí že ty máš na čele napsáno americký poskok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit