Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My je nezadržíme, protože je zadrží vlastním tělem náš hrdinný bojovník se samopalem v ruce,tatíček zeman. 😀
  • radši budu zadrátovaný a v klidu jako za zlatých komunistů, než si pustit slimáky na českou zahrádku
    • Pouze ten váš "geniální" nápad má jednu drobnou vadu.

      Komoušské bestie nechali zadrátovat republiku ne proto, aby se sem nikdo nedostal, ale aby se jim lidé z toho jejich svinského bolševického ráje zcela nerozutekli.

      Čili by ty dráty museli být postaveny zcela obráceně, pokud však současná gaunerské smečka pod vedením rusofickové dementní "hlavy" zemana a za spolupráce komoušského STB-ckého hajzla megazloděje babiše podporované zločineckou organizací jakou KSČ bezpochyby je "nevymyslí" že se budou migraci bránit likvidací vnitřního nepřítele. Že ano genitální nájemníku ÚV KSČ (se měšnou příponou M) konfidente STB filipe, vždyť ve vraždění "ideových odpůrců a nepřatel budování šťastných zítřků" má vaše smečka bohaté zkušenosti


      • No řekněme přesněji, že komouš měl ty dráty proto, aby přesně věděl, kdo leze dovnitř, i kdo leze ven. 
        • Dovnitř nelezl nikdo.
  • Stačí jim přestat vyplácet štědré dávky ty co vyloví v moři okamžitě vrátit na místo odkud vypluly pokud neuvedou, máme snad satelity kouknout odkud lod vyplula a tam je vyložit připadně kdekoliv na nejbližším místě... A voni už si to řeknou že je tady nechceme zatím se NIKDO NEVRACÍ a tak to zkouší další a další je potřeba důrazně informovat o tom že je tady nechceme!!! A ne je lovit u lybijskych brehu🤮
    Ale pro začátek stačí vyplácet jim dávky o kterých by si většina našich PRACUJÍCÍCH mohla nechat zdát natož důchodci ktěří v evropě celý život platí daně a pak musí koukat jak v německu migrant co nepřizpěl jediným halířem bere tisíce €ur ZANIC!!!
  • Soudruh oligarcha navrhuje zastavit migranty už v Africe. TAKŽE  SE DO TOHO MŮŽE klidně PUSTIT. Nikdo mu v tom nebrání, jestli vůbec tuší, jak to udělat. Akorát, co s těmi, co už sem díky neschopným Maďarům přišli? Kdyby je zastavil už žvanil Orbán, nemusela Angela řešit, co s teď s nimi. Italové dělají, co se dá, ale Višegrádská hnojka, si myslí, že se jí to netýká - její chyba. 

    Řešení by bylo, až zas pojede Miloš za Putinem stačilo by ho přesvědčit, ať stáhne ruské agenty, kteří migraci organizují a JE KLID. Celé je to humbuk, aby se EU přestala starat o Krym a válku na Ukrajině a zaměstnala se bojem o vlastní přežití. Typická Ruská strategie už od napoleónských válek.

    • To už jste zapomněl, ja byl Orbán kritizován za to, že stavěl ploty a chtěl nelegální migraci do Schengenu bránit, v souladu se Schengenskou smlouvou?

      Jen připomenu nedávnou historii:"15. října 2015  17:04 Maďarsko dokončilo stavbu plotu na své hranici s Chorvatskem. Účinné uzavření hranice před migranty tak už závisí pouze na politickém rozhodnutí, informoval mluvčí maďarské vlády. To by mělo přijít v pátek ráno a bude záviset na čtvrtečním summitu Evropské unie, na kterém se migrační krize řeší.

      Maďarský premiér Viktor Orbán řekl, že konečné rozhodnutí o uzavření maďarsko-chorvatské hranice, bude záviset na výsledcích čtvrtečního summitu Evropské unie o migrační krizi (více o summitu zde). Rozhodnutí padne nejpozději v pátek ráno. Hranice by mohla být uzavřena v případě potřeby do hodiny, citovala Orbána agentura Reuters.

      Podle maďarského premiéra bude záležet na čtvrtečním jednání členských zemí Evropské unie. „Doufám, že se dnes můžeme dohodnout na uzavření řecké hranice. Musíme problém řešit u zdroje. To znamená bránit řeckou hranici,“ řekl Orbán.

      Vyzvali jsme Řecko a Evropskou radu, aby byla vytvořena společná evropská síla na ochranu vnější hranice,“ konstatoval maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó. „Bohužel toto rozhodnutí nebylo přijato. Nebude-li toto rozhodnutí přijato během evropského summitu, skutečně budeme vážně uvažovat o ochraně schengenského prostoru na chorvatsko-maďarské hranici,“ dodal Szijjártó. Maďarsko už o svém záměru informovalo Slovinsko, stejně tak Rakousko a Německo.</span></font>

    • Kdyby je zastavil už žvanil Orbán, nemusela Angela řešit, co s teď s nimi....

      Já bych to řekla jinak = kdyby je sem Merkel nezvala nemusela by teď "celá evropa" řešit co s nimi...
      • Já nevím, že se mi někdy neobjeví přezdívka...
  • Vůbec by mě to nevadilo,pokud by nepouštěli migranty.
  • Dědictví hitlerismu se podařilo zlikvidovat, ovšem dědictví merkelismu již nikdo nezlikviduje.
  • ono je to trošku složitější , než si myslíte . Každá evropská neziskovka zaměstnává ze štědrých eurodotací armádu teréních pracovníku-kurátorů-verbířů v Líbii, Sýrii, Afghánistánu , Somálsku ...atd atd. Jen v Mogadišu jsme potkali cca 20 českých zaměstnanců těchto pseudo organizací. Všichni jezdí v Jeepech,stravují se v restauracích, užívají nočního života a v kavárnách verbují potencionální běžence-scénář je pokaždé stejný. Sáhodlouhé vyprávění o zemi zaslíbené a blahobytné někde v Evropě a následně ještě doporučení ,at to řekne všem svým známým a kamarádům , aby jich bylo co nejvíce. Za každou duši se kasíruje 2000 EURO  a další 2000 EURO navrch v momentě,když lod dorazí k evropským břehům. Na lodi je několik set migrantů, tak si to spočítejte,jaký je to business....a další dotace ,jakmile jsou v zemi určení...Osobní zkušenost s pracovníkem Adry v Mogadišu - vůz Toyota Landcruiser, hodinky Tag Heuer, veškeré vybavení SONY a Apple, oblečení samozřejmě značkové včetně drahých bot. Na natáčení pro ČT se bleskurychle převlékl do maskáčů ,tenisek a adra trika...hnus , hnus , hnus...celou komedii jsme si natočili a nahráli a světe div  se , žádná média v ČR o něco takového nemají zájem ..ani komerční televize či časopisy... tento příběh se odehrál před dvěma měsíci na severu Afriky..Na FCB smazáno po dvou minutách a ban...je potřeba otevřít oči a přestat se smát... už není čemu...
    • A to celé trvá už od 80.let,když se začaly pořádat monstrozní koncerty na podporu africkým lidem,od té doby se vykrmují miliony lidí,kteří v Africe nemají budoucnost.
  • Na co má proboha ten policajt pistoli???? 

    Jeden "nechtěný" náhodný výstřel a ten druhý bubák se radši půjde umýt do moře a je "vymalováno".

    • Možná je zdvořile prosí, aby příliš nepoškodili plot...

      Domov, vlastní zem včetně hranice je nutno bránit všemi prostředky, tedy i zbraněmi. 

      Politiky si přece žádný soudný člověk ze svých daní neplatí proto, aby jeho zemi zaplavili vandráci z Afriky nebo Asie. Ať si prací vytvoří fungující společnost v zemích svého původu. 

      • V Africe měli fungující společnosti, dokud tam nevtrhli Evropani a všechno podělali a převrátili naruby. Naprosto zdevastovali elity a společenské struktury a z většiny obyvatel udělali otroky, bez vzdělání a naučené jen poslouchat a pokud možno nepřemýšlet.Černá otrokyně v USA mohla dostat svobodu, až pokud porodila 15 dětí- TO JSME JE NAUČILI. Otroctví v USA nebylo zrušeno tak dávno. Je mi 56 a ještě si pamatuju, když v Americe byla rasová segregace a na autobusech nápisy WHITE ONLY.
  • KIMCID
    stačí je vracet do moře.
    • Stačí, aby je sem ruští agenti a mafie přestali dovážet.
      • Jo zase Putin? To už je nemoc....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit