Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se blíže seznámíte s podmínkami referenda zjistíte, že vlastně nepůjde o žádné referendum, protože se nebude dát hlasovat skoro o ničem důležitém, co se týká životů občanů. Pořád to zůstane v rozhodovací pravomoci Parlamentu, vlády, která se tak povýšila nade všechny občany jako samostatná kasta. Že mohou chybovat, je naprosto jasné, ale nikde není uvedeno, že za svá špatná rozhodnutí nesou jinou, než politickou zodpovědnost, což vůči občanům a jejich případné škodě nic neznamená. Takže REFERENDUM = NULA OD NULY POJDE, je o ničem. A tak se stane, že vlk se nažere a ovce zůstane celá, ke škodě nás všech.
  • Vadí, že by o něčem rozhodli obyčejní lidé a to, že za EU rozhoduje opilec a žvanil Juncker, předseda EK, to nikomu nevadí?
  • Soudruzi, jste směšní ! Všichni víme o co vám jde. Snažíte se ve vládě už půl roku a stále se vám to nedaří. Navrhuji referendum o znovu zvolení Lidových Milicí a už by to chtělo nějaký monstr proces s trestem smrti !
  • Troldo, to máš z těch tvých multinitek! *14*
  • Takže vstoupit jsme do fašistického spolku mohli, ale vystoupit již nesmíme? Je třeba okamžitě vyměnit vládu a pak si vystoupení snadno odhlasujeme. Všechny poslance a senátory kteří pro toto zvednou ruku pozatýkat a zavřít.
    • Vstoupit do fašistického spolku Varšavskoj dogovor jsme nejen mohli, ale dokonce MUSELI, protože to Stalin nařídil svým místodržícím v české gubernii. A pro jistotu zařídil, že byl popraven soudruh Slánský, i když to byl zasloužilý soudruh, který tady pomáhal zavést stalinismus. To aby se vidělo, že ein Reich, ein Volk, ein Führer (odno gosudarstvo, odin narod, odin vožď)
    • Co jednou Peklo schvátí... *14*
  • třeba o NATO ? Protože by se jasně ukázalo, že ho většina obyvatelstva jednoduše nechce. Tohoto zjištění se řvoucí menšina bojí, takhle může aspoň předstírat "legitimitu".
    • vanhorne
      "Proč nemůže být referendum(inkognito)
      třeba o NATO ? Protože by se jasně ukázalo, že ho většina obyvatelstva jednoduše nechce."
      Jak ty vidis tu vetsinu? 19>43?
      "Pokud zkombinujeme aktuální postoje občanů k členství v NATO a důvěru v jeho schopnost zajistit naši bezpečnost, zjišťujeme, že podíl těch, kteří souhlasí s členstvím v NATO a mají v něj důvěru, je dvojnásobný oproti podílu lidí s opačným postojem (43 % vs. 19 %). Významná je ovšem i skupina těch lidí, kteří sice s členstvím v Severoatlantické alianci souhlasí, ale nevěří tomu, že by tato organizace naši bezpečnost v případě ohrožení zajistila (27 %)," uvedli autoři průzkumu.
      Zdroj: https://globe24.cz/domov/32619-cesi-jsou-s-clenstvim-v-nato-spokojeni-vystoupit-nechteji
      • Právě proto, že víš o jistotě většinového souhlasu s NATO, není se čeho obávat, že by v hlasování odchod prošel. Potom z čeho obavy, když je to tak jasné kdo pro a kdo proti??
    • Soudruh by si měl ujasnit co je to NATO a neplést si ho s Vašavskim dogovorom. Takové řečičky vede malá menšina uvažujících občanů a pak ovce a p.tomci, kteří se nechají zblbnout ruskými tajnými službami a jejich kolaboranty. ČR patří do Evropy a do NATO. Pokud se to soudruhovi nelíbí, může si sbalit čemodan a emigrovat do té "svobodné" a "demokratické" země ve východních stepích.
      • Ale to samé můžeš udělat i Ty, sbalit "čemodan" a zase odejít na západ. Máte přece stejná práva. A o rozdílnosti VS a NATO nemáš ani páru, když v nich nevidíš podobnost. Oba pakty měly ten samý význam, pokrývaly bezpečnost svých spojenců, jenomže každá na opačné světové straně i politickém pólu. .
      • Ano - je třeba si to ujasnit. Jenom to platí i z druhé strany. Který pakt vznikl nejdříve? NATO, a to i přesto, že bylo domluveno po 2.sv.válce, že by se Německo nemělo tak lehce dostat ke zbraním. Ale situace se vyvinula jinak. Takže jako odezva vznikla Varšavská smlouva. A v 90.letech byl vstřícný krok ze strany Varšavské smlouvy, že tento pak se jednoduše rozpustí. A jakási nepsaná dohoda byla, že se NATO - když už se nerozpustí také - že alespoň nepoleze dál na Východ. Jenže sliby chyby. Jelcin byl měkký a tak se začaly projevovat choutky válkychtivých generálů Západu a NATO se začalo rozlézat po světě. Hlavně, aby se co nejdříve přijaly další státy, bez pořádné veřejné diskuze. A hlavně pod nánosem lží. Tak to bylo i u nás. A pak to začalo - více a více agresívněji jsme se stávali poslíčky tohoto seskupení. Je pravda, že kdysi jsme plnili plány, které nastavil SSSR. Dnes je tomu zase úplně naopak. Naše armáda byla rozdrobena takticky na díly, které už nebudou tvořit bojeschopnou armádu. Jenom plníme světovládné plány USA. Dokonce jsem slyšel, jak bývalý armádní generál Šedivý zmateně mluví o tom, jak naše jednotky brání naši zemi tím, že jedou plnit úkoly do Afghánistánu. Tak to je vrchol blbosti. Když v Afghánistánu na žádost tehdejší vlády i přes počáteční rozpaky začala armáda SSSR bojovat proti džihádistům, tak tyto džihádisty podporovaly USA. To byl humbuk. Amíci to vyhnali až k bojkotu olympiády. A po letech se tam nasrali sami Amíci, aby tam rozšířili své působení ve světě a nikoho se neptali. To je v pořádku? A naše armáda tam má udržovat tuto invazi? Vždyť už několikrát afghánská vláda žádala USA, aby ze země odešli.
        Pak další příklad humánnosti - rozbití Jugoslávie. Našli si záminku, která je dávno vyvrácena. Jenom nám se tady zase lže o dané věci. A tak je to se vším spojeným s NATO. Takže by bylo dobré pane více sledovat realitu na nenechat se oblbnout dnes Západem o humánnosti války ve světě
        • vanhorne
          "Když v Afghánistánu na žádost tehdejší vlády"
          USSR vstoupil do Afganistanu na pozvani a podporu nove utvorene prosovetske vlady.
          Takže by bylo dobré pane více sledovat realitu na nenechat se oblbnout Kremlinem.
          • Měl byste si prostudovat mezivládní dokumenty a nesledovat jenom ČT. A jestli té vládě říkáte, prosovětská, pak používáte stejnou rétoriku, na jakou si zvykli Amíci po celém světě. Když si někde zvolili vládu podle sebe, tak se to často Amíkům nelíbilo a už to samo o sobě bylo ospravedlněním zásahů USA do vnitřních záležitostí. A jestli si to Afghánci takto určitli, takovou vládu, tak je to jejich věc. Jenže v tu dobu byly v opozici džihádisté, kteří chtěli tvrdou vládu fundamentálního islámu a k pomoci v boji proti těmto džihádistům požádala tehdejší afghánská vláda právě Rusko. To se zdráhalo zpočátku žádosti vyhovět protože si byli vědomi nebezpečí mezinárodního dosahu. Nakonec k tomu přistoupili. A právě v tu dobu začala velká podpora těchto džihádistů ze strany USA. To jsou fakta. A ostatní vaše argumenty jsou pro kočku
            • vanhorne
              ""A ostatní vaše argumenty jsou pro kočku"
              Moje argumenty jsou pro kocku, tvoje pro kocicaka.
              Kdo byl Babrak Karmal a Mohammad Najbullah? Prvni byl president ten druhy nacelnik tajne policie a oba byli pratele Moskvy. Proto Moskva poskytla Afganistanu bratrskou pomoc, aby jim pomohla v boji proti oposici a USSR by si prisel take na sve. Muzes si zvanit co chces a prekrucovat jak chces.S temi kecy, ze se Rusko zdrahalo, muzes objizdet skolky ve vasem kraji a vypravet takove pohadky detem. USSR se take cely den zdrahal nez v noci vpadnul do Czeskoslovenska. Podle tebe je vsechno protiruska propaganda.
              In 2006, a U.S. Geological Survey estimated that Afghanistan has as much as 36 trillion cubic feet (1.0×1012 m3) of natural gas, 3.6 billion barrels (570×106 m3) of oil and condensate reserves. According to a 2007 assessment, Afghanistan has significant amounts of undiscovered non-fuel mineral resources.
      • Zatímco jedni chudáčci touží např. po Varšavské smlouvě, druzí ubožáčci naopak po NATO. Ani jedny bohužel nenapadne, že ČR by mohla být samostatná, svébytná a svrchovaná země, jako např. Rakousko.
        • Naprosto souhlasím! *14*
          • ty jsi byl vždycky kolaborant, ruská sračko *15*
            • Já mám Endiaron,který ty v demokracii nekoupíš.Tak nevím.
            • Chudáku nepoužívej cizí nick.Jseš odhalitelný.
            • Sajmone, trololo, multitroldo, přečti si to pořádně. Souhlasil jsem s názorem, že není vůbec nezbytné lézt do zádele ani Rusovi, ani Amíkovi. Že to jde být suverenním, vlastencem, Čechem. Tak zanech té hlouposti tobě vlastní a nauč se pochopit psané slovo. *14*
            • pokud ti dojdou argumenty, nejsi ve formě anebo máš snížené IQ, opakuj fráze, buď útočný, primitivní a vulgární. Sice nikoho nepřesvědčíš ale aspoň sám před sebou se budeš cítit dobře.
      • zanech frází a agitky hodné současného politruka a prozraď, proč se bojíš zjistit, jaký názor má většina ?
  • "Vládní legislativci doporučili vyloučit jakékoli mezinárodní smlouvy. Poukazují na to, že jde o složitou a ryze odbornou záležitost, o níž není všelidové hlasování vhodné.
    .
    A že bylo vhodné referendum o vstupu do EU, že? Opravdu jen žvaníte a žvaníte, co se vám zrovna hodí, :-(
    • že podplatit si pár vlastizrádců je levnější, než si koupit většinu voličů.
  • Jen čekám, kdy si tito myslitelé odhlasují, že jsou neodvolatelní, nekritizovatelní a na furt. *14*
  • to zní rozumně, v rusku také lidé můžou hlasovat o veškerém dění kromě mezinárodních smluv, tam je ta pravá demokracie
    • vanhorne
      " tam je ta pravá demokracie"
      ANO ta prava a tak dokonala, ze se drzi uz skoro 100 let a vubec nestarne, stejne jako strejda Iljic ktery ji zacal montovat.
  • V téhle zemi kde převládá stádo ovcí a p.tomců bude referendum? To bude stačit pár b.bých keců a slibů od nahnědlých (SPD) nebo rudých (KSČM) fašistů nebo od toho ožraly z hradu a a stádo p.tomců si odhlasuje žádost Putlera o "bratrskou pomoc".
    • Pokud by si jednou "ovce a pitomci" odhlasovali odchod z čehokoliv, byl by to názor většiny, co s tím chceš udělat? Leda to zakázat, jak si to asi přeješ. Potom bys měl ještě možnost polepšit si a odejít mezi ty chytré - směr západ, pokud jsou Ti našinci ovce a blbí. Škoda, že není nějaká soutěž o chytrosti, kde bys mohl excelovat a lidé by Ti tleskali, Já ne, protože vím, jak si padl nízko ve své sebereflexi až duševní prázdnotě. Až na dno.
    • A co je na SPD "nahnědlého!? Zas jen opakujete plky, které jste slyšel jinde, že? Nebo vám vadí přímá demokracie nebo snad trestní odpovědnost politiků, kterou SPD navrhují?
    • Ovšem to stádo je většina. A to se tomu ubohému zbytku s hovězími rohy na hlavě nelíbí a proto bučí jako by je na nože bral. Bodejť. Přišli by o ta svá plná a bezpracná koryta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit