Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno půjde do kopru.
  • Největší škůdce je sám člověk, který se množí jako potkani. Dnes je na světě asi 7 miliard lidí, do r. 2035 to má být podle odhadů 12 miliard a v r. 2065 dokonce 25 miliard... Lidé potřebují jídlo, ošacení, potřebují někde bydlet, v zimě topit a tak devastují přírodu, ničí deštné pralesy, přirozené ekosystémy, požírají všechno živé, dláždí velké plochy a budují kamenné stavby, které se stávají obrovskými akumulátory tepla, posiluje se vrstva CO2 bránící odvodu tepla... My se toho už nedožijeme, ale naši potomci... V r. 2065 už možná na světě nebude uvedených 25 miliard, ale jenom 25 přeživších jedinců, kteří si někde v jeskyni budou vyprávět legendy o tom, že lidé zpychli, chtěli se rovnat bohům a dokonce jim poroučet a tak je bohové potrestali. Možná se to už v minulosti stalo, ale lidé se nepoučili...
  • To by si nejprve američtí buržousti museli utáhnout opasky.Oni sice bohatnou,ale půjdou pod kytičky tak jako křovák z buše.Kolipak asi stála tato konference darmožroutů,kolik hladových by se nasytilo?Stejně se nic nevyřeší.Jsou to pouze plané sliby a žvásty.Takových jsme v nedávné době poslouchali od darmožrouta Bursíka mnoho.Skončilo to ekologickou soběstačností ze slunce a dotováním jeho bankovního konta. *16*
  • Nejenom ekopolitika je jen a jen o dolarech, ale všechno, kam se podívame, včetně charit, je jen a jen o penězích, ovšem ne pro potřebné. Ti něco dostanou jen jako vedlejší efekt.
  • Když přišla tuhá zima, tak se říkalo, že se planeta ochlazuje, Když nenapadl sníh, tak zase že se planeta otepluje, později klimatické změny. Vždyť rádo by odborníci nejsou schopni předpovědět počasí na více jak tři dny dopředu. To jsem zvědav co 150 pomazaných hlav vymyslí.
    Mayové mají rok 2012 jako mezník dalších změn je možné rok sem nebo tam, vážení politici nic s tím neuděláte kecáním od stolu určitě ne. Pokud tam je pozvaných 50 000 lidí, kdyby každý sázel celý den stromky , tak jich sadíte kolem 5 milionů tím uděláte pro planetu více než žvaněním. Jenže politici žvaní a jinak jsou líní jako vši.
  • Po roce2020 se aktivita slunce začne pomalu snižovat a nastaneš globální ochlazování.
    Co pak k tomu řeknou klimatologové?
    Hlavním skleníkovým plynem je vodní pára - z cca 80%.Zbývajících 20% připadá na ostatní plyny SNAD na CO2 a metan.3/4 z těchto výskytů je lidmi NEovlivnitelné. Jsou to sopky, hnicí procesy na rýžových polích, přírodní zdroje metanu ( hovězí dobytek, milionová stáda sobů a karibů, lidé, lteří jedí česnek a luštěniny atd.).Ze zbývajících 5% polovionu produkují země, které snížit výskyt nechtějí( Čína, Indie, Afrika ,Jižní Amerika ).Zbývá 2,5%, které - za biliony korun se pokusí Eropa a USA ovlivnit.Pokud se jí to podaří i z 10%, sníží se výskyt C02 a metanu o 0,25%

    Jsou to jen odhady, ale pravdivé.Jsem přesvědčen, že za 10 let další klimatologická konference konstatuje, že obsah " skleníkových " plynů stoupl.

    Prostě snaha o ovlivňování přírody je marná a je to finančně největší podvod za posledních 100 let !!!!!
  • Nejdříve to bylo globální oteplování a, když vyšlo najevo, že je to podvod, tak se tomu začalo říkat, klimatické změny.
    Drancování pralesů v Africe , Jižní Americe atd.jim nevadí-proč asi..........
    • Máte pravdu a je to smutný!!! Jak je to v té písni:"U Semil kousek lesa zbyl!?!"
      No a Klaus ? "O peníze jde vždy až v prní řadě!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit