Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OVŠEM VRCHOLEM BLBOSTI - je nějaká pomatená banda "Žít Brno". Tahle smečka hlupáků se aktuálně vnucuje do Italie, že jako vyžírky z gumových člunů tady přijmeme.Jo hoši tak to by jste mohli vyzkoušet. A kdo to jako tady bude živit?Kdo to bude hlídat? Kdo to bude ošetřovat?Jako z našich daní budeme přispívat na povaleče a nemakačenky?To vyzkoušejte tam na moři. Ale tady - zapomeňte!

  • Stalingrad

    Jak to udělali řekové u Troje ?? Tu samou taktiku zvolili dnes ti chudáci s mallborkama v kapsiče,ronsonem v kapse a mobilem za tisíce na který nemají ani naši pohádkově placení daňoví poplatníci či důchodci,matky samoživitelky a invalidé !!! Jednoduše řekové propašovali za hradby extrémisty,diverzanty,teroristy - v dnešní mluvě.....no a to samé sem jako předvoj posílají machometáni a ti afričani......jako kobylky,vosy,stejný postup. Zjistit a pak vše zničit. Ale to ti zaslepení mocí euhujeři nevidí a pokud ano,tak nechtějí vidět a slyšet !!!!

  • Ten je bl-bej ,až to tříská dveřmi.

  • Sazmozřejmě, Contemu nikdy nešlo o to zastavit příval, 

    šlo mu jen o plynulý pohyb dál.

  • Milý Giuseppe !

    Každý si může k sobě domů vzít tolik bezdomovců, kolik bude chtít. Proti gustu žádný dišputát. Stačí mít stále otevřené dveře.

    Nemůžeš ale po sousedech chtít, ale se chovali stejně (bláznivě a nezodpovědně) jako Ty.

    Až Ti bude pršet do bytu, půjdeš opravit střechu anebo vyvrtáš díru a pošleš vodu sousedovi pod Tebou ?

  • KIMCID

    vracet do moře.prostě vrátit odkud přišli.přijde z moře do moře,přijde z pouště tak do pouště...:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit