Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše uměle vyvoláno...

  • V Česku o 1,50 Kč, v Německu o 9 korun. Takhle vláda u sousedů kompenzuje rekordní ceny paliv.U nás cena benzínu zhruba 47 Kč.V Německu benzín za 44 Kč.

    Čím budou dražší pohonné hmoty,tím vyšší bude inflace.

  • Jj lidičky, dejte si ty jejich pokakané důchodové pilíře, šetřete si na penzi a oni van to za par měsíců znehodnotí tak, že si s tím můžete akorát vytřít zadek! Tak dopadli lidé, co šli nedávno do penze....

  • Poslušně hlásím, chtěl bych napráskat podle instrukcí naší milované vlády, že v čele ČNB je celou dobu Rusák. On si sice změnil jméno  výměnou písmen "á" za "no". Ale nás bdělé strážce demogracyje neoblafne. Koneckonců i to Rusnok, když vzpomenu na film "pelíšky" evokuje význam Rus..ký nok. No a potom není divu, že ekonomika je tam kde je, když to tu celé roky skrze své agenty a špiony diriguje zatracený Putin. 😯

    • 😀

  • ČNB patří Rotshildům a tak není divu, že nás poškozuje, jak se dá. Činnost ČNB není v zájmu naší země, ale v zájmu těch, co na nás vydělávají. Poděkujme chrchlovi, že nás zatáhl mezi tu swi...ou pakáž. A dokud nevezmeme do rukou sukovice a nepoženeme to pryč, tak to tak bude i dál.

    • Od převraru se zvyšuje rychlost padu do s.r.a.č.e.k! Židák to začal ve velkém....

    • Není přesně zřejmo koho máte na mysli tím chrchlou - pokud je známo zeMAN sice chrchlá ale nikdo tu podvodnou křiváckou zombí  tak neoznačuje. Co je však nesporné, že právě jeho žvástvé podlé křivácké triky umožnili swin..kou pakáž pod vedením megazlodějského gaunera - podlé prašivé krysy Bureše/babiše přivést k moci, kdy následky jeho zrůdných činů budeme bohužel pociťovat ještě hodně dlouho.

  • Rusnoku jdete už do erdele , celá EU má daleko nižší sazby a ničeho se nebojí , FED si sakra rozmyslí každé pul procento a nás ždímete jako by ČR měla zaplatit všechny dluhy světa a ještě uzbrojit Rusko . Jenže ono to těm nadnárodním bankám vyhovuje ždíme tam kde se dá a zisky napůl rozkrade a zbytkem umoří nesplacené dluhy ostaních . To je jako s tim eurem jednou kriplové oslabujou a pak ho posilujou , jdi už do erdele a vem si sebou ty bureše, zemany i ty nenažraný bankovní fondy.

    Jen tak mimo tupouni tohle je spískáno populační krizí , neb lidi už nejsou a to co se přivandruje do Evropy evidentně zůstane na dávkách do konce života.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit