Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V naší republice je zkáza to, že tady ten opilec z Hradu drží u moci toho čobola. Agent čobol at táhne na Slovensko, kam patří. Ten trouba z Hradu na vysočinu objímat stromy s Becherovkou v kapse.
  • Ženský nemají co dělat v politice,že pane Kalousek))
  • když byla ve funkci drze se plazila na závodech v Brně po závodníkovi. Neopomenula dát najevo, že je ministrní.Ještě minulý týden si vyfotila čokla na památníku osvobození mezi věnci. Nyní vylezlo že si na letišti tato šmudla hraje na VIP. A jako třešničku - ještě vyskakuje! Drzost hospodyněk nezná mezí.
    • Neurazej hospodynky...!!!
      Do tech ma tato ''odbornice'' daleko...
  • Tragédka horší jak zoufalec Stropnický!
  • Šlechtová se prezentuje jako mix specifické neotesanosti a konformity v intencích eurohujerské politické korektnosti. Navíc se Šlechtová dopustila několika faux pas. Příčiny poklesu obliby by měla Šlechtová hledat především u sebe. Trochu víc sebereflexe a přirozené pokory by jí jen prospělo.
  • Teď pomlouváte tyto dámy ale přitom volba přišla od vás. Je třeba vykopat toho slovenského čobola at je klid. Hlavně at si vezme ssebou toho lháře z Hradu.
  • Asi ještě pár let potrvá, než slečna Šlechtová dospěje. Je rázná, akční, ale ne v tom, v čem by měla být. Ten hloupý nápad s psím "selfíčkem", mne utvrzuje v názoru, že právě prochází obdobím, kdy asi dozraje v ženu. Možná je vzdělaná, možná dobře rozumí ekonomii, ale to ještě neznamená, že rozumí všemu. To by se přiřadila k armádám "brouků Pytlíků" , kterých máme na ministerstvech, v Senátu, Parlamentu...
    Nemyslím to přímo na ni, ale nejhorší v armádě,(možná i jinde), je hyperaktivní B.L.B. Něco jako kadet Biegler ve Švejkovi.
    A ta tatuáž? Dříve to byla výsada jen kriminálníků. Trochu to nechápu.
    • ??? Kde se tyto nány berou, Kočí, Peak, Jacqes - Žak, Šlechtová, vždyť to není normální, to jejich chování.
      • Tyto by měli mít mandát politicky reprezentovat voliče pouze na schůzkách v Bohnicích a Dobřanech
      • !!! Jednu líheň jsem dohledal - kde se berou. https://hledani.tiscali.cz/?q=aktivistka+Kate%C5%99ina+Krej%C4%8Dov%C3%A1+&cx=006688160405527839966%3Ayhpefuwybre&cof=FORID%3A11&ie=utf-8&oe=utf-8&lr=lang_cs
      • Kam sám čert nemůže, tam nastrčí babu. *16* *1*
      • I ty šovinisto , kde se berou ty nanáci?Babiš,Zeman,Kalousek,Langr,Herman sakra to by moh člověk pokračovat do nekonečna.Prostě na tý zemi nějak vymřeli normální vůdčí osobnosti,takovej duel Clintonová Trump to byla taky síla,jedině v Rosii maj rozhodnuto neb tam kdo se přes místní mafiánskýkomunistickofašistický režim protluče tak je prezident na do smrti i kdyby nechtěl *1* *1* *1* *1*
  • to se ti povedlo. Sláma ti leze z holinek, smrdíš hnojem od prasat ale na sprostotě ti to neubírá. A právě místo takových pacholků je v kafilerii. Už aby tě tam vyvezli.
    • nerozčilujte se, my novorosijci brzy s kulaky a reakcionáři zatočíme po našem *10*








      YEAH !!!
  • Každý je tady kritizován. Co ten dobytek Babiš. A taky agent Zeman? Zeman drží ochranou ruku nad Babišem, aby mohl rozkrást republiku. Už aby natáhl bačkory.
    • Becherovič musí držet nad Burešem ochranou ruku. Bureš leccos ví z doby kdy spolu StBákovali a možná má i kopii Becherovičovy složky hlášení tak jako v Kremlu.
  • Bohužel celé hnutí tohoto čobolského podvodníka je založeno na loajalitě která má opodstatnění ve firmě ale ne v politice ,díky tomu co Babiš dělá je tam kde je a rozhodně není dobře že zatočí s každým kdo se mu postaví nebo znelíbí(to může dělat v soukromé firmě ale v takové která nevyžírá dotace, ale je skutečně zisková na základě výsledku zaměstnanců a majitele.)
    Co se týče sebestředné soudružky Šlechtové tak ta má jít okamžitě od válu neb má ráda svého psa a pak až to ostatní,bohužel nejde od válu kvůli čoklovi ale protože se zvedá negativní ohlas ,kde je konec sudruhu Pilnému a sekačkám s 90let starými řidiči ?Lidi si bohužel neuvědomujou že od válu má jít sám soudruh Babiš co by organizátor.Jinak třeba taková pararela s Macronem jenž má místo dětí psa a za manželku "věkově matku"by taky byla na místě.
    Jo jak dopadají říše kde roupama neví co dělat a lidi mají radši zvířata než ostatní lidi,plodí se málo dětí a nedokážou se ubránit nájezdníkům a začínají postupně obsazovat pracovní pozice přistěhovalci na úkor kvality-taková krize řemesel a morálky.
    S pozdravem šovinista rasista - prostě role ženy ve společnosti je jiná než muže a já chci žít s lidmi co mluví stejným jazykem a mají stejnou kulturu a hlavně mají potomky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit