Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trump je z kategorie papalášů, které vynesl na vrchol ruský kapitál za podpory agresivní spodiny, hlupáků a kriminálníků. Stejně tak, jako tomu bylo v případě volby Miloše Zemana v ČR.

    • Někteří jsou zase pro změnu z kategorie nemyslících, zato mají jasno. 😉

    • Ještě že budoucí prezident ČR bude do funkce vynesen na vrchol ušatým kapitálem za podpory hodné elity inteligentů a nikdy netrestaných. 

    • Jóóó, svět je složitej a proto je potřeba nějaké pravdy vidět, jiné nevidět, o něčem psát a o něčem raději nepsat, něco přifouknout a něco bagatelizovat.


      "Peníze napojené na Čínu představovaly více než polovinu všech výdělků Huntera Bidena z let 2013 až 2018, píše NBC News. Její komentátor a bývalý vysoce postavený pracovník Federálního úřadu pro vyšetřování (FBI) Frank Figliuzzi ve věci vidí možné ohrožení národní bezpečnosti. Biden mladší se podle něj vystavil riziku, že jej Čína využije ke svým cílům. "

      "Moskva tvrdí, že syn amerického prezidenta Hunter Biden pomáhal na Ukrajině financovat program na vojenský výzkum biologických zbraní. Ačkoliv se podobná vyjádření Rusů považovala za součást propagandy, která má ospravedlnit útok na Ukrajinu, e-maily, které má k dispozici web Daily Mail, naznačují, že by ruská tvrzení mohla mít pravdivý základ."

      • Jenže to si pan wallo nepřečte, a kdyby náhodou, tak je to ruská propaganda, že? Halo, pane wallo! 😉

  • Jak vidíte, Trump může za všechno. Viz:

    "10. listopadu 2016  8:08

    NEW YORK - Tisíce lidí protestovaly ve středu ve Spojených státech proti vítězství republikána Donalda Trumpa v úterních prezidentských volbách. Velká demonstrace se konala v New Yorku a také v kalifornském Oaklandu, kde protestující blokovali dopravu a pálili odpad. Trumpův štáb podle agentury Reuters zatím na žádost o vyjádření nereagoval.

    Ve středu večer se tisícovka demonstrantů shromáždila na newyorském Manhattanu a skandovala: „Trump není náš prezident.“ V Chicagu se zhruba 1800 lidí pokoušelo dostat k Trumpovu hotelu v centru města za volání hesel „Ne Trumpovi! Ne KKK (Ku-Klux-Klan)! Ne rasistickým USA“. Chicagská policie ale demonstrantům uzavřela přístupovou cestu k budově.

    Protesty a násilnosti jsou hlášeny také ze západu USA. V kalifornském Oaklandu se na demonstraci sešlo asi 6000 lidí, kteří blokovali dopravu. Protestující házeli různé předměty na policisty, pálili uprostřed křižovatky odpadky a rozbíjeli výlohy obchodů. Další demonstrace se konaly ve Filadelfii, Bostonu, Portlandu, Austinu i jiných městech. V San Francisku už dříve protestovali studenti středních a vysokých škol."

    I tito lidé demonstrovali svůj nesouhlas s výsledkem voleb, ovšem šlo o Trumpa, tak měli podporu radikálních levicových "demokratů" a tudíž i The New York Times a dalších neomarxistických médií. Takže to co dělali oni bylo v pořádku.

  • Pod tou jejich demokracií se ale dejou věci....

  • Sice se snaží ale Pan Prezident to ustojí. Stařík na trůnu se sice raduje.Ale jediné štěstí, že zubatá má dost jiné práce. A možná dost tupou kosu. Všeobecně se věří, že taková jednomyslnost bude zanedlouho panovat i u nás.Až poženou k zodpovědnosti Fialu, Černochovou a Lipavského.

  • KIMCID

    Ty jsou z něj pokakaný. Ale vlastní tábor ho nechá potopit.

    • Nová doba. Když je nějaký prezidentský  kandidát nepohodlný, tak se obžaluje. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit