Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on pan Kellner nic spatneho nedela, v ramci nasich volnych zakonu mu projde i lichva
  • Alkoholismus, nebo též závislost na alkoholu, opilství je chronické recidivující onemocnění postihující nejen celou osobnost postiženého jedince po stránce psychické a fyzické, ale i jeho blízké, zvláště pak rodinné příslušníky. Patří mezi nejzávažnější a nejrozšířenější formy závislosti. Obecně lze o alkoholismu hovořit tehdy, dosáhne-li závislost na alkoholu takového stupně, že škodí buď jedinci, společnosti nebo oběma. Tuto nemoc je možno léčit. Průběh závislosti na alkoholu je různý. Odlišuje se mimo jiné podle toho, jaký alkohol je zneužíván. *1*
    • u něj je to " genová záležitost " , táta chlastal , děda chlastal ,praděd chlastal -tak voco gou ?
  • Tak moment redaktorskej. Vlnu emocí na nás nestrhnul narcisův výlet do číny, ale hysterické komentáře nejvíce profláknutých borců současné opozice a sekundování jim ze strany mediálních prostitutů. A abych použil genderově vyváženého komentáře, tak i jejich dámských mutací. *3* *3* *3*
    • A ještě něco pisálkové z tiscali, dostala mne citace "ekonomická diplomacie podobného ražení do schématu babišovsko-zemanovského mocnářství" použitá ve článku. Odhlížím od pěstování antizemanovské fóbie, ostatně člověk který není konformní s většinovým názorem presstitutské fronty si lehce naběhne na negativní komentář, zde jakoby vydávaný za zprávu (alespoň je ten slint zařazen v přehledu zpráv).
      A k Babišovi? Inu, nevolil jsem ho. Ale na rovinu přiznávám, že jestli povede českou republiku do zisku tak, jak to dokázal za poslední rok se svými firmami, tak určitě můj hlas mít bude. I kdybyste se do výšky uinterpelovali drazí redaktoři. *3* *3* *3*
  • Američané rozeštvali lid Ukrajiny. Pokud by Ukrajina šla mírovou cestou ke svým sousedům a Slovanům byl by v Evropě ke vzteku USA klid. Na sankce nedoplácí Rusko ale prostí lidé EU, boháčům na nějaké stokoruně navíc nesejde. A Čína tu naši a americkou chamraď přímo nesnesitelně sejří. Že, vy ubozí novináři.
    • ááá pro po- zapoměla jsi napsat, že taky američani donutili ruské vojáky obsadit Krym a donutili Rusko poslat do Doněcka tanky a děla a rakety žéééé.
  • "Obchod je důležitější, než lidská práva a spravedlnost", řekl si jeden vládní činitel a prodal celý autobus turistů, jedoucích do Tibetu, obchodníkům s bílým masem. Včetně rodiny nějakého pana Rusnoka a Zemana. Jak by se Vám to líbilo "strejci" ? *11*
    • Lidská práva a spravedlnost? A kde? Kde to funguje, ve které zemi? To abych nezmeškal... *1*
      Naši pidizemičku zneuctili všechny mocnosti vždy, když se jim zachtělo. Na náš názor se nikdo neptá. Po středověkém Tibetu, silně nábožensky založeném, se vším, co k tomu patří, nám může být tak akorát....howno! To naše občany nenakrmí. Silně to zapachá jedním naivním snílkem, který se dal na politiku a kam nás dotáhl, víme všichni, kteří nenosíme růžové brýle, nemáme z toho žádný osobní profit a nehýkáme jako tupé ovce! *12* *16* *12*
  • Jsem rád,že máme samorosta s vlastním názorem a ne papouška a klaněče pochlebníka jako byl ten první ožrala,lhář a slibotechna,ten druhý by byl dobrý,kdyby nebyl tak sebestředný.Doufám,že ten následující pošle celou EU do zadel a vč.USA a přivine se k velmoci na východě nebo k Rakousku či Německu,kde jsou staleté vazby,kdy to prdítko ještě něco znamenalo.
    • prosím ,ale pozor na Němce ,aby se cikání u nás nemuseli povznášet
    • Na Východě jsou dvě středověké velmoci, vlastnící obrovské armády a jaderné zbraně - Čína a Rusácko a obě touží po otrocích, území a bohatství. Chybí jim jediná věc, hlupák, který jim zadarmo otevře brány do Evropy. Jsou chytří a vědí, že za války se přece jen hodně užitečných věcí zničí a navíc by se do toho mohly vložit USA *1* *11*
      • my na tzv. Západě ale máme hlupáků dost, proto je tady snaha vybudit protiruskou náladu
  • chtělo by to začít měnit a ne jenom žvanit
  • Na ten falešný prdoláskovský "humanizmus" Evropa dojíždí a dojede. Takové pokrytectví v rámci politické korektnosti, které tzv. "dobroserové" povýšili na smysl existence, zatím co velkoryse přehlížejí americké svinstvo "exportu demokracie", které přináší jenom chaos a smrt, je cesta do pekel. Nelze nikomu nic vnucovat, ani "lidská práva", poněvadž je všechno relativní. Globální smír v "rámci možností" může fungovat jenom na základě vzájemného respektu. Pokud je v zemi diktátor a země ekonomicky funguje, tj. normální člověk tam má podmínky pro důstojný život v míru, pak nikdo nemá morální právo tuto zemi rozvracet, natož pod záminkou vyhovět brečící menšině, která není "spokojená" s tím kdo jí vládne. Pokud je nespokojená většina, pak je to vnitřní záležitost lidí daného státu.
    Já vám řeknu jedno. Ačkoliv se užiteční idioti prdolásky ohánějí nevím jakými humanitárními a lidskoprávními argumenty, stejně jsou jenom loutky ve hře, která stojí na úplně jiných principech a cílech.
    Zeman je jaký je, ale je to pragmatik a prognostik i když určitě ne geniální. Ale dobře ví, kam svět spěje. Čína přebírá žezlo nejsilnější ekonomiky světa a roste její vliv i díky jiné věci. Spolu s Ruskem se totiž na rozdíl od Washingtonu nesnaží země "předělávat", ale respektují podmínky, které tam panují. Proto se na východ začíná obracet Afrika i Blízký východ.
    Svět se obrací. Demokracie západního typu se ukazuje jako nefunkční, absolutně není schopna řešit ani problémy, které sama vytváří. Jakým právem tedy "známkuje" ostatní?
  • I Klema se jezdil ucit do Moskvy. Co se tam naucil to vsichni vime.Bohuzel kapitalista je Vam schopen prodat i provaz a vi, ze jej na nem obesite.
  • hon na Zemana spustili milovníci Havla, kterí překousnou snadno kdo jemu financoval knihovnu, že lhal každé slovo o tom, že majetek nechce, že nechce zničit zemědělství..... který miloval humanitární bombardování cizích území a který jásal nad americkou armádou a jejím přínosem demokracii přesně v ten okamžik, kdy jí podporované režinmy v bezprostředním i vzdáleném sousedství zabíjely a mučily jen se prášilo.

    Já nejsem ze Zemana rozhodně bez sebe, také lhal a lže, je to osel s podivným vztahem k ženám i k muslimům, ale rozhodně je jeho prezidentování výrazným krokem kupředu proti Havlovi I Klaus byl lepší, nazýval věci pravými jmény.

    Jak nekdo z ČR, která je v hodnocení rovnoprávnosti žen někde na konci žebříčku, pro Cikány sice ustanoví milion pomocných organizací - pašalíků pro kamarády, ale ve skutečnosti se nepostará o školní docházku romských dětí a nezajistí jim dlouhodobé prázdnonové pobyty tam, kde by okusily jiný životní styl a o totéž se nepostará ani u jiných dětí z divných rodin, neumožní ani řádný oběd všem školákům a ještě se nestydí žebrat o příspěvek na pro ně, zatímco na mnohé nesmysly má peněz dost, stát, kde jen jedny názory jsou ty pravé a hláísané - co ten může dodat někde jinde k lidským právům?: měl by se činit doma, je co napravovat. Také přítelům má co vytknout, taková Saúdská Arábie - tam snad lidská práva a to nikoli několika disidentů, ale více než poloviny populace nejsou pošlapávána? a zahraničních pracovníků?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit