Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To už tam rovnou může vyhrát Jégl, to je stejnej blbec!

    • Pane TOMI231 je už asi známo, že s panem Jéglem docela málo souhlasím, připomíná někdy víc agitátora uličního občanského výboru, nebo jak se to dřív jmenovalo, ale prosím, jde o konkrétní osobu a tady bych volil mírnější výrazivo.

      On se totiž pod své články poctivě podepisuje, Vy volíte jenom nick.

      To se to potom uráží docela zvesela. 

      • Podle stylu a obsahu soudím, že nick používají dva jedinci, "služebně" starší je tradiční troll, mladší je prostý prudič. 

        • Kdyby pan redaktor na těch hlupácích vysoudil odškodné za urážku na cti - je dnes milionářem!

          Ale je nad věcí a nechává ty prašivé psy štěkat a výt - karavana jede dál! 

          • KIMCID

            to by se sám nesměl chovat jako malé dítě když lidem dává ban za pravdu

  • Jak nazvat volby, které vyhrál komik? Komedie? 😛


  • nacistická junta pořádá volby povraždili nepohodlné novináře, nepohodlné politiky, zakázali nepohodlná masmedia, oslvaují banderovské teroristy a masoivé vrahy statisíců civilistů to vše pod ´vedením USA a Eu .to mi bohužel jasně dokazuje že usa a eu jsou zlo Na Ukrajině mučí příznivce separatistů, uvedla OSN

    Ukrajinská tajná služba SBU mučí lidi podezřelé ze sympatií k proruským separatistům. V zemi také existují tajná vězení, naspal britský list The Times s odvoláním na páteční zprávu a vyjádření zástupce generálního tajemníka OSN pro lidská práva Ivana Šimonoviče, který byl týden na Ukrajině.

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405492-na-ukrajine-muci-priznivce-separatistu-uvedla-osn.html

  • Zatím plynová královna Julie působí věrohodně, též se domnívám, že do druhého kola by měla postoupit ona a Zelenskyj. Postoj Ruska k  volbám není meritorní, ale rozhodně není irelevantní. Ukrajina se  chtěla s pomocí Západu etablovat a namísto povznesení ukrajinského národa přišla majdanizace, která zbídačila milióny prostých Ukrajinců a z Ukrajiny vytvořila sociálně-inženýrskou laboratoř šílených experimentátorů z Bruselu a Berlína. Tymošenková má vězeňskou průpravu a velké zkušenosti z kormidlování státu, byla by dobrou prezidentkou.
  • Podle zveřejněných údajů je favoritem prezidentských voleb na Ukrajině komik - figurka mediálního multimiliardáře. Co všechno umí média?!  Viz. Slovensko.

    No to se Ukrajinci nasmějí. Už se těším. Jenže z koho vybrat - Porošenko nebo Timošenková? V každém případě z bláta pod okap.

    Tak nějak probíhaly i volby u nás.

    Není to trochu smutné? Elity neumí vygenerovat přijatelného zástupce - tak to musejí udělat média. 

    • Ano, jsme (a tím je míněno asi tak sedm miliard lidí) v éře mediokracie. Média se nyní zabývají nikoli popisem nebo interpretací reality, ale jejím vytvářením. Samozřejmě, nikoli zadarmo a ne vždy pro čisté potěšení.

      Literatura: Ignacio Ramonet, Tyranie médií, Mladá fronta 2003 

      • Souhlasím, žijeme v éře virtuality a lidé jsou jen hračky a nástroje. 

        To není skepse, jen konstatování. Realitu vytváří multimédia a jejich vlastníci. Postoje, názory a cíle obyčejných lidí nikoho nezajímají. Prostě tak. 

  • KIMCID

    Než tu začne Občan něco pindat o tom že tam volby ovlivňuje východní stepní říše.

    Stepní říše je Kazachstán.Hlavní město je Astana.

    Až budou naše města vypadat jako tohle bude tu asi ráj :https://www.google.cz/search?q=Astana&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYuL_kwK7hAhV9QxUIHScYAcsQ_AUIDigB&biw=1920&bih=937

    • Představu ráje má každý jinou - Kazachstán je proslulý nejnižším hektarovým výnosem pšenice na světě...

      • KIMCID

        To je možné ale ty fotky hovoří za vše

  • Je to Ukrajiny věc - a naše zbytečná starost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit