Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oligarchu a majitele 100 miliardového majetku - Babiše znárodnit a zabijeme dvě muchy jednou ranou, přestane krást dotace a zemědělství se konečně stane zdrojem zdravých potravin a ne chemickou továrnou na řepku a kukuřici do bioplynek. Na tyto technické plodiny se spotřebují stovky tun herbicidů, které nenávratně umrtvují zemědělskou půdu a trestuhodně ničí zdraví obyvatel ČR.

    Jedna čobolácká řepko-firma, rozprašuje zcela bezohledně a bez pravidel Roundup, kde se dá,  Při nedodržování návodu je to nesmírně nebezpečné pro vyvíjející se lidský plod a lidskou nervovou tkáň, karcinogenní,  jedovaté svinstvo.

    • A přidejme k němu dalších minimálně asi 60 000 zlodějů, kteří naší republiku za poslední roky rozkradli podobně - a máme tady druhý Vítězný únor!!! Tohle může vymyslet fakt jen člověk s IQ pod hranicí měřitelného minima. 

      A co takhle znárodnit církev katolickou - matku naší? To vás nenapadlo?

  • Milé (nemilé) vládě by stačilo, kdyby si spočítala index růstu cen a srovnala ho s tempem růstu životního minima. 

    Podívejme se na to, co to "životní minimum je, komu a k čemu slouží." Někdo řekne, že se za to "žít" nedá. Jde právě o to, co si představujeme pod slovem "žít."

    • Vláda vedená únoscem, zlodějem a pravděpodobně i osnovatelem vraždy kmotra Mrázka musí jít do HAJ-ZLU co nejdřív.

      https://www.lidovky.cz/domov/dalik-babis-nechal-zabit-kmotra-mrazka.A111109_204836_ln_domov_kim?fbclid=IwAR3tkIC9DUTCLjwS48vdoMh31IFH8e7cBIgJ_5Tk8qivp1haAcdkpWgW1HQ

      • O tom rozhodnou lidé v demokratických volbách, ne člen agitační úderky pražské kavárny, víme?

        Někde jsem slyšel, že nějaký pes má pravděpodobně tlamu ve vraždě ve Lhotě. Nevíte o tom něco? Když tak tu informaci předejte do Bakalova tisku - rádi to otisknou.

      • KIMCID

        lidovky ´= fakenews

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit