Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co békáte , už jste zapoměli na Klasovo 140 a dalších 100 pro banky???? 50mild. je rozumná částka . Jen kdyby se necpalo do chřtánu těch neproduktivních . *9*
  • Přidávat ano ale také ubírat! Proč mají z našich daní dostávat ti kdož nevytváří žádné hodnoty nepřiměřené nekřesťanské platy ( od 50 000.-Kč ) když důchodkyně která pracovala a vychovala dvě děti dostává důchod 4 000.-Kč ?! Proč se důchody zvyšují v průměru, tedy tak, že kdo má velký důchod bude mít zvýšen důchod více než chudák který nemá na léky, na "máslo" i když v důchodu se ten s vysokým přidáním stejně jako ten s malým navýšením již nijak na hospodářství státu nepodílí. Asi platí, že ten kdo je bohatý musí dostat víc než chudý a nikdy si nemohou být rovni. Ano, taková verbež o nás rozhoduje.
  • Diskutující zapomínají, že onen "dluh" jsou jen a jen pasiva u bank, které stát průběžně splácí! Horší je dluh ČSSD vůči rodině pana doktora Altnera a vůči firmě Diag Human, který hájil její zájmy před soudem.
    Dne 27. 4. 2017 odvolací soud v Lucembursku s konečnou platností rozhodl o tom, že společnost Diag Human je v právu a může v Lucembursku zabavit finanční prostředky České republiky až do výše dlužné částky.
    V současnosti je to více než třináct miliard korun.
    12.5.2017 ve 23:00 byly na příkaz lucemburského vrchního exekutorského úřadu obsazeny ve 24 lucemburských, švýcarských, amerických, francouzských a čínských bankách VŠECHNY ÚČTY, které ČESKÁ REPUBLIKA používá, nebo by mohla použít, k obsluze státních dluhopisů. TAKŽE K POCHOPENÍ HYSTERIE premiéra SOBOTKY při jednání s panem presidentem o demisi vlády v téže době to snad stačí!
    Výše dluhu ČSSD panu doktoru Altnerovi (nyní jeho rodině - pozůstalým) v roce 2004 byla 145 milionů korun!
    I když verdikt soudu jim přiznal 18,5 milionu. Proti tomu se ČSSD odvolala - ovšem 31. 3. 2016 Městský soud v Praze rozhodl ve prospěch pana doktora Altnera.
    Po odvolání se této obskurní partaje Nejvyšší soud "přihlédl" k argumentaci ČSSD - ta ve svém dovolání uvedla, že "v případě neprodleného výkonu napadeného rozhodnutí odvolacího soudu nebo jeho exekuce jí hrozí ZÁVAŽNÁ ÚJMA NA JEJÍCH PRÁVECH (sic!)! Už aby se tak stalo!
    Sice teď socáci "otočili" - a že prý jsou rodině pana doktora Altnera ochotni těch 18,5 milionu Kč zaplatit - nějak zapomněli na ten zbytek do 145 milionu Kč, nemluvě o úrocích z dluhu a úrocích z úroků!
    JE TO VĚC A VINA JEN A JEN ČSSD - a nikoho jiného, že tato země je ve finančním dluhu, kam se podívá!
  • Další ministr financí, který se chová jako zločinec. Cituji z doporučeného dopisu z 18. 8. 2017 adresovaném ministru Pilnému: Nadměrné zdanění rodiny se dvěma dětmi je aktuálně ve výši 45 384,- Kč/rok. V makro vyčíslení dělá v roce 2017 nadměrné zdanění rodin „jen“ 46,2 miliard korun ročně (v minulém roce 50 miliard Kč).
    Pouze v důsledku nadměrného zdanění platů rodičů vychovávajících děti v rodině se nenarodí 30 000 dětí ročně. Od r. 1996 to dělá celkem 600 000 nenarozených výhradně u pracující populace! Jedná se prokazatelně o naplnění znění vyhlášky č. 32/1955 Sb., O zločinu genocidia, čl. II, písm. d) opatření směřující k tomu, aby se v takové skupině bránilo rození dětí. Důkaz: M. Hiršl, Příspěvky Českého státu rodinám na náklady spojené s výchovou dětí, časopis Demografie 2004, 46.
  • 50 miliard schodek je vysoká suma, ale v rozpočtu státu celkem zanedbatelná. Je kupodivu, že tato politická porevoluční nomenlatura byla schopna prožrat schodek celkem 1.150 miliard + zisk do státní kasy 240.000 miliard a není nic vidět za co. Nákupní centra, developerská vystavba, výrobní haly a průmyslová centra, to vše je investice soukromá domácí i zahraniční. To se to potom Komančům argumentuje, když se takto "hospodaří".
    • Padesát miliard že je zanedbatelná suma??? Pane,uvědomujete si například, že první 10-letý pronájem VŠECH 14 KUSŮ stíhaček Gripen, okolo kterého bylo tolik tanečků a křiku, stál "POUHÝCH" 16 miliard??? 14 špičkových stíhaček NA DESET LET, včetně munice, simulátoru, servisu, náhradních dílů, technického zabezpečení... to jen aby jste si uvědomili, co je to padesát miliard, o jak obrovské sumě mluvíme... za padesát miliard by se dala vést válka se Slovenskem... *1* *1* *1*
      • Přečti si článek celý a potom mudruj. 50 miliard byla odhadní cena OKD, kterou Sobotka prošustroval Bakalovi za podle Sobotky "tržní" 2 miliardy. A máš po válce se Slovenskem ty zelenej mozku.
  • "Stát bude příští rok hospodařit se schodkem 50 miliard korun" Co to je za BLBÝ výraz hospodařit ?!?! Stát je nástroj moci vlády jedné třídy nad druhou tak mají napsat ,že stát OKRADE lidi o dalších 50 miliard korun !!!
  • Soukromníci a podnikatelé, musíte makat, aby ve veřejné sféře se mohlo přidávat. Třeba policisté letos celkem o 20 % *14* *14* *14*
    • Ze Sobotkovy a Pilného kapsy to nejde, takže je to nepálí!
      Je to výsměch těm, kteří musí tyto "obdarované" živit.
  • Jo, pořádný schodek musí být, bez něj to nejde ani nyní, když je tu konjuktura, na jakou budeme vzpomínat za několik let se slzou v oku.
  • ...že maj dostat přidáno učitelé, no tak díkybohu, odměny v českém školství jsou mezinárodní ostuda. Hasiči a policajti, to je v pořádku. Proč mají ale stejně dostávat přidáno zaměstnanci ve veřejné správě, jako úředníci na berňákách, potažmo bachaři??? Jejich práce je nenahraditelná, nebezpečná nebo záslužná??? Proč mají dostávat přidáno lidi, kteří nic neprodukují, lidé, jejichž náplní práce je spíš škodit ostatním??? Co třeba přidat exekutorům nebo revizorům MHD????????
    *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit