Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nevadí ODS TOP Lidovcům a ostatním, že proti Babišovi s nimi hlasovala dle nich "extrémistická" a bůhvíještě jaká SPD? Nesnižuje to kredit ODS a TOP?  Jó kdyby SPD podpořila Babiše to by řvali jak urvaní ze řetězu. A když hlasuje s nimi proti Babišovi, najednou je "v pořádku"?  To jen ukazuje jak jsou Výše zmíněné strany vypočítavé, spojily by se třeba se Satanem a Hitlerem jen aby zůstali u koryt a mohli dál krást....nějaká morálka je jim u pr...ele....😀

    V článku se v reakcích vyžvejkli všichni politruci zamindrákovaných opozičních pidistraniček, jen jakousi "záhadnou shodou okolností" jsem neobjevil reakci zástupce SPD. Čím to? Není "správně demogratycky uvjedomjelý" jako ti ostatní?

  • Tak se nam opet Zeman v Bruselu predvedl v ''plne krase''...


    Na te zidli pri foceni spi zcela zdravy clovek v dobre kondici - jak pry zni v jeho lekarske zprave...

    A tak se na spolecne foto radeji ''nevesel''...

    • KIMCID

      ty v tom věku doufám budeš ještě bouchat šestnáctky :D :D

      • Bouchat sestnactky...???

        • KIMCID

          Makat 

          • Nebudu, to vím na 100%, že nebudu...

    • KIMCID

      kDYŽ SPÍ KNÍŽE V POHODĚ CO?Když je nalitej Junker v poho co?

  • Pred chvilh byl ve zpravach na Nove rozhovor s kobliharem - ''fnukal'', ze lide proti nemu protestuji...

    Nebo napr.:

    A na dotaz, zda mu vcera ujely nervy po slovech Kalouska, rekl, ze nikdo nebude urazet jeho rodinu...

    Kalouska se v zadnem pripade nezastavam, ale jeho rodinu neurazel - jen rekl, ze koblihar krive prisahal na zdravi svych deti...

    Kobliharovo vcerejsi i dnesni vystoupeni dokazuje na jeho labilitu a hlavne na jeho odpor k jinym nazorum...

    Je to egoista - velmi nebezpecny...

  • Opozice má dostatek hlasů,proč se teda nedomluví a nevládnou sami?Jsou chytří jak opice ale domluvit se neumí šmejdi.Hodně zlodějů na malém hnoji se nikdy nedokáží domluvit,je výhodnější loupit na vlastní triko což nám předvádějí ODS,TOP09,atd již dlouhá léta.

    • A kde zbohat ymrd ze slovače?,přesně na tomto hnoji a jestli chceš tak jdi na rok na slovač a uvidíš kam je přived Mečair,Fico a koneckonců i Babiš a totéž se má odehrát v ČR,ale co Vy tupouni budete v diktátorech vidět Vaše possraný životy a myslíte si že je vůdce napraví🙂

      Už je KSČM dle bureše státotvorná strana,sakra to byl rychlý vývoj od doby kdy nabízel koalici prolhané odesce,komunistická strana která nás má vypudit z NATO,nejdůležitějšího paktu pro Naši bezpečnost,opuštění EU by provázela vleklá krize, ale opuštění NATO znamená že si k tobě budou chodit krimoši z východu pro výpalné.

      • Ty omezenče,jako lékař pobývám mimo jiné i nějaký čas na Slovensku tak mi prosím nic neříkej o životní a sociální úrovni této země.Ale bavit se s cvokem je jako házet na stěnu hrách či perly sviním.

  • Tak havloidi a máte po legraci. Nyní jste už jen sračkožrouti, co nemají žádnou moc. Ničeho jste nedosáhli, vy blbci..ha...ha..

    • Myšlenkový ubožáčku, přijď se podívat až ten tvůj komoušský STB-cký kriplík bude na kolenou se slzičkami na  chlupech z žabí ku..dy na své prolhané křivácké držce prosit aby mu byly jeho zločnné žvásty odpuštěny a nebyl vláčen smykem ke Slovenským hranicím.

      On ten potrat dobře ví proč utekl do čech. A pár místních  myslytelů mají tu proradnozu  zrůdu, která křivě přísahá na život dětí za modlu.

      • Ty pitomečků Sajmonů, rozumíš tomu jako koza petrželi. Tvůj fotr kretééne byl starej Stbák a matka dělala štětku na hajzlu hlavního nádraží Praha. Tak si to uvědom a jdi s těmi svými výblitky do prdeléé, idioote kolaborantskej.

        • Adélo proč tady popisuješ že jsi potrat nějaké staré běhny a komoušského fotra. Nikoho to v podstatě příběh jakési bolševické swiňky nezajímá.

          M.j. co má tvůj mozkový výron společného s tím, že babiš je komoušský konfidentský gauner? Aha vy to máte taky jako rodové zatížení, tak to pak jo, je jasné že tvůj kreténsky pidimozeček to nedokáže stávit.

          • josef.novák alias Sajmon z redakce Tischcali, kterého porodila strárá syfilidní běhna na hajzlu hlavního nádraží Praha nám bude psát o tom kdo je komunista. Tento syfilidní hermafroditníí kretéén, který se nechá titulovat josef.novák má těchto nicků tisíce, viď ty syfilidní hovadoo, které si spadlo do posraného hajzlu mísy při porodu

  • Jenom doufám, že už brzy dojde znovu k vyčištění tohohle chléva a že deratizace proběhne důkladně, včetně odvozu škůdců do kafilerie a jejich sraček na hnůj.


    • Částečně již asi probíhá - neboť sr..čky které prodují např. babišovy potravinářské podniky nelze vidět jinak, že jsou filiálkou kafilérek.

      A oni už začali s vývozem škodců do kafilérie - to je mi líto - rád bych se býval viděl jak zemana, babiše a obdobné komoušské konfidentské zrůdy končí v hnoji.

  • pavel.zajda.7
    Ten švajneraj, plný odborníků na králíky, co se dostal do Strakovky, je humus. A korunu všemu tomu nasazuje nemocný, ožralý prezident. Co více si přát? Česko 2018.
    • vanhorne

      "Co více si přát? Česko 2018."

      Ja bych si treba pral aby nejaka ta mafie konecne prestala otravovat soudruha Burese a nechala ho v klidu makat na realizaci svych bude lip snu. Dale bych uvital flashku Becherovky muze byt i nedopita a k tomu na zakousnuti nejakou koblihu.

  • Měl bych dotaz pro pisálky prakticky jakoholkoliv média. Jakou jinou alternativu má nebo měla Česká republika? Kdo vyhrál volby a to drtivým náskokem nad ostatními je jasné a také je zvyklostí, že právě ten, kdo byl lidem zvolen by měl zemi vést - jde o přání občanů. Tzv. tradiční pol. strany se v minulosti ukázaly jako nejkorupčnější v historii a snad i v rámci Evropy. Měli být snad vyhlášeny nové volby? Dle průzkumů by dopadly obdobně a vyhlásily by se opět další a další? ODS, socani a jejich odpadlíci rekrutovaní v řadách TOPky v minulosti dovedli tuto zem na pokraj ekonomického i morálního kolapsu. Po nástupu ANO do čela země se dějí dosud nevídané věci - ohromným způsobem roste ekonomika, lidé bohatnou, důchodci přestávají živořit, rostou platy, nestávkuje se, Babiš se dokáže domluvit a řešit problémy, nikdo občany neuráží, konečně nás i v Bruselu začínají brát vážně, Babiš sám dokázal obhájit svůj antimigrační postoj což by nikdo z předešlých politických podlejzačů nedokázal ustát. Nelíbí se mi vliv komoušů, ale byla jiná varianta? Proč tomu ODS a jim podobní křiklouni nezabránili? Čeká snad někdo, že ANO vyhraje volby, ale vzdá se nároku na vedení státu a předá moc třeba nějakou losovačkou těm, kteří se stěží dostali přes 5% hranici? 

    • vanhorne

      "Po nástupu ANO do čela země se dějí dosud nevídané věci - ohromným způsobem roste ekonomika, lidé bohatnou, důchodci přestávají živořit, rostou platy, nestávkuje se, Babiš se dokáže domluvit a řešit problémy, 

      Rude Pravo (1950)                                                                                     Po nástupu KSČ do čela země se dějí dosud nevídané věci - ohromným způsobem roste ekonomika, lidé bohatnou, důchodci přestávají živořit, rostou platy, nestávkuje se, Soudruh Gottwald se dokáže domluvit a řešit problémy,  

  • České stádečko to má v krvi:

    jásalo v r. 1918 když se rozbíjela Rakouská monarchie,

    jásalo v r. 1945 když se vyháněli a vraždili spoluobčané "provinivší" se tím, že mluvili německy, rozkradlo a zdevastovalo jejich majetek,

    jásalo v r. 1948 při komunistickém puči a těšilo se, že nemakačenkové a lenoši vlastnící rudou knížku "znárodní" majetek těch pilných a schopných,

    jásalo v r. 1989, když u nás chcípl komunismus a když později ruští okupanti museli s ostudou odtáhnout do svých stepí, a ti co měli rudou knížku "nadčlověka" a "byli u toho"  rozprivatizovali to co se dalo i nedalo,

    jásá v r. 2017 a 2018 a zvolilo si do sněmovny smečku složenou z ÁNO + SPD + KSČ(m) a hrad jako svůj "symbol"...

    B.bst českého stáda je nekonečná a proto je v bývalých Zemích Koruny České takový hnojník.

    • Učit se,učit se, učit se ,chtělo by to dějepis  a hlavně číst a ne bezhlavě kecat.Komunistů se rozhodně nezastávam ale i poválečný vývoj je pochopitelný neb za 2 sv.válku opravdu komouši nemohou a lidi hledali nové směry,to že to nedopadlo nic moc je druhá věc.A když nic jiného tak v Evropě už je pár desetiletí klid kdy v době železné opony se jedna strana bála druhé a to je neodiskutovatelný závěr.

    • KIMCID

      Bezmoc co nulo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit