Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jura1
    Kalousek a jeho poddaní by nejraději vládli sami a to bez voličů. Jak ubohé !!!
  • Kanimůra je placený Moskvou a dá se to dokázat. Jeho bratr už řekl docela dost a časem vše vyjde najevo. Zakomplexovaný neomarxista - nacionalista. Prachy, jenom prachy nečekají, jen po nich sáhneš a už tě mají.
    • josef.servit.9
      Nemáš pravdu Jéble na měsíci nikdo nikdy nebyl. Kalousek a Sudeťáci útočí! Kulatý stůl se přidá? Staří kamarádi! Soross a jeho Piráti?????
  • Tož je potřebovat někoho ukřižovat !!! Babiš zatím odolává,Zeman se nedal a sedí na hradě a jiný vhodný objekt tu není !!! Ostatně tak to chodilo za c.a.k .mocnářství-když někdo měl jiný názor,třebáá Srbové a nedali si jen tak vnutit názor RU,tak z toho byla válka. Za II. kdo nesouzněl s názorem 100x opakovaná lež se stává pravdou,proletěl komínem. Kdo si za Stalina dovolil projevit jiný názor šel do gulagu-pracovat.....no dnes je to stejné,je potřeba veřejně někoho ukřižovat,protože si dovolil jiný názor než ta proradná smečka fráterníků !!! Jen oni mají přeci patent na pravdu a správný názor-je třeba přelíznout ďupu lancmašaftu-heinlanovcům !!! Však on sám papež žehnal zbraním SS.....A jestli byl bez bo s plotem není podstatný !!! Takových táborů tu bylo něůrekom a žádný jiný se tak neoslavuje ,jako ten kde se měli z rozkazu Ády učit pracovat "dajtě dafky" a za války se situace mění každou chvíli !!! Zajímavé,že na fotkách je vidět VĚTŠINOU JEN GADŽOVIA ......tak by se mohli poslanci věnovat důležitějším věcem a né se hádat o plot-jestli byl bo né....Ostatně kdyby vítr změnil směr korouhvičky,tak klér bude jeden z prvních co velmi rychle změní názor !!! A jak pravil pán Ježíš-kdo jsi bez viny,hoď první kamenem !!!!
  • V tohle bych se Okamury trošku zastal. Pokud je mě tedy o Letech něco známo byli zde internováni nepřizpůsobivý lidé, kteří si svoji obživu zajišťovali zlodějnou a jinou kriminální činností. slovo koncentrace se dá nalézt ve slovníku cizích slov a lze jej tedy aplikovat na vše, kde se něco koncentruje tedy i shromažďuje. Ovšem to nebyl likvidační tábor.
    To, že zde propukla epidemie tyfu a úplavice je smutné, ale pochopitelné a dodnes, třeba epidemie žloutenky, svrabu a podobných nemocí, propuká především v oblastech s velkou koncentrací Cikánů. Zajíbalo by mě jestli v oněch 342 obětech jsou zahrnuty i mrtví z řad obslužného personálu apod.
    Pokud je mě také známo, nebyly zde vykonávány žádné exekuce ani jiná zvěrstva. Takže pomník, se kterým se dělá, takový cirkus je tedy pomníkem těchto epidemií.Až bude dobudován, budeme stavět pomníky obětem španělské chřipky ? To by musel být takový pomník v každé vesnici.
    Vzhledem k tomu, že Cikány plánovitě vyvraždili Germáni, měli by se o tento postarat právě oni. U nás nikdo Cikány nevraždil.
    Žádný jiný národ v Evropě se nikdy nedopustil větších zvěrstev, které ho zůčastnili, bez reptání, téměř všichni. Dnes nám budou dávat lekce z demokracie a humanity. Je to největší ksindl na kontinentě a předpokládám, že budou příčinou další velké války.
    Jenom doufám, že Merkelová skončí jako Hitler.
  • Tak já tedy nedělám mezi tímto šikmokým šmejdem a čmoudem z Afriky žádný rozdíl. Ani jedno do Evropy nepatří. A hlavně, všichni žluťáci, co se ve světě dostali k moci, v zemích mimo svojí domovinu, časem skončili v kriminále nebo na šibenici.
    A tohle tedy je křivák nonplusultra.
    • A ty jsi pěkný rasista a nácíček.
  • No jo, Okamura řekl něco jiného, než má naučené = programové prohlášení SPD a hned má problém...

    Tak to je politik na svém místě...

    SPD podpoří Babiše a na vše se zapomene...
  • https://aeronet.cz/news/kriminalizace-tomia-okamury-prisla-na-objednavku-mame-dukazy-stopy-vedou-k-americkemu-velvyslanectvi-a-mohutne-chobotnici-vztahu-mezi-lidmi-kteri-jezdi-do-usa-k-ideologickym-skolenim-v-dikci-usa/

    *6*
  • Predevsim jsou to oni, kdo se paktuje s fasisty.A tolecjakymi.S jejich spickami.Preci ne nadarmo jsme je hnali po valce pryc.Ale malo.Lidovci zajeli az na sraz Lansmansaftu aby se pokusili skopcakum vlezt do zadku.Ale ten samy zadek je nachystany abychom je kopali a kopali.Republiku si rozvracet nedame.
  • Černoprdelníci, ti úplatní slizouni, si mohou vyskakovat jen do výšky svých voličských preferencí a těch moc není. Okamurovci jsou na tom lépe a proto radím a fandím Okamurovi - pošlete všechny černoprdelníky do pr....
    • Sám jsi černoprdelník a bojíš se zeptat svoji matky, jak to doopravdy bylo, když kradla hostie a upíjela faráři mešní víno. Kdo ví, kterého fláterníka jsi Bastard a tady plácáš nesmysly, aby jsi zazdil své celoživotní trauma.
  • Pan Okamura by si měl dát pozor,pravda totiž bolí a hyeny nespí. Zbytečně jim nahrává,čo Bolo to bolo ,větší pjuser je vyhozených 450milionu za zbytečný pomník.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit