Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych si ho taky nenašla, kdo má chuť poslouchat bláboly politických veteránů,, které volila jen hrstka obyvatel?
  • Senát je trnem v oku každému,kdo netuší nic o parlamentní demokracii.

    Jeho zástupci jsou voleni přímo a proto ta pestrost názorů narozdíl od parlamentu kde např.Bureš "doporučí"své partaji jak volit.Ten na Hradě se svým malým "Nejedlým"si představují vládu ala Putin.


    • jaká pestrost názorů? je tam jeden hlavní názor - každá kačka a každý den dobrý. Nikdo senát nechce, téměř nikdo jej nevolil, za mnohými senátory stojí sad jen jejich širší rodina.
  • ferda.borek
    A proč vlastně mají senátoři z TOP09 a Starostů tak dojemnou starost o nějakou čínskou sektu? Nemají snad senátoři v ČR nic jiného na práci. Senát máme asi na parádu a slouží ještě jako korýtka pro zasloužilé politické mouřeníny, na něž nezbylo koryto v poslanecké sněmovně. Jinak je všeobecně známo, jak nebezpečné jsou pro lidskou společnost sekty a rozumné země je netolerují, ale s nimi bojují. Různé sekty už nadělaly po světě hodně svinstva. Jsou to vymývárny mozků a líhniště fanatiků. Další věc je, že západní propaganda o nepřátelích západu, jako právě Čína nebo KLDR, Rusko, Írán cíleně informuje jen v negativním duchu a to ještě přehání anebo vyloženě lže. Západní propagandisté spoléhají na to, že drtivá většina lidí západní veřejnosti tyto "nepřátelské" země nikdy nenavštíví aby se sami přesvědčili o reálné situaci v těchto zemích a budou hltat lži mainstreamu.   
    • ano,, ať si zavolají ukrajinského velvyslance a s ním debatí o lidských právech....určtě si čas najde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit