Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz nam do toho keca i ruska ambasada...

  • Hanebnost je třeba zakrýt (nebo zlikvidovat)...

    Nota bene, když Prahu osvobodili tzv. vlasovci  vedení generámajora Sergeje Kuzmiče Buňačenka!

  • jestli je to tak,že se Praha osvobodila sama,t.j.-Wehrmacht odešel po dohodě s velením pražského povstání,přičemž bylo na české straně kolem 3 tisíc padlých a pak přijeli Rusi s tím Koněvem vecpali se do již svobodného města,kde po rvačkách a z chlastu a měli sotva 30 mrtvých,pak je vítězství pražanů srovnatelné s deGaulem v Paříži ,nebo možná ještě významnější a zásadního historického významu tak,jako byl atentát na Heydricha.

    Tím,že KSČ a Rusi s tím Koněvem toto vítězství ukradli a tím,že nám historikové lhali a to soustavně,pak tito historikové a tito komunisté a tamten Koněv musí být odsouzeni.

     Koněva roztavit nebo vyválcovat na plech,KSČ donutit k omluvě a zveřejnit jména všech historiků,vědomou lží hanobili vlastní národ a tím pozbyli práva na důstojné postavení v lidské společnosti.

    Kdo by chtěl v odporném činu pokračovat a dál upírat českému národu jeho vítězství a hanobit jeho padlé,s tím zatočit podle zákona.

    • Jeden se nestačí divit, kolik znalců historie mezi námi existuje. Vztek, běs a nenávist dovedou vyplodit pěkné hlouposti.
      Jestlipak to nebude lítostí nad tím, že Hitler a jeho náckové tu válku prohráli? Pohrobci přisluhovačů německých fašistů evidentně pořád existují. 

      Všichni sovětští vojáci na našem území spáchali evidentně sebevraždu, gestapo a fašisti spořádaně odešli, jako slušní lidé, Lidice se vyhladily samy, jako další obce.....Nový dějepis?? 

      • je třeba znát pravdu,ne to co bychom si přáli aby se bylo stalo a ne to,co by se nám hodilo,ale to,co se skutečně stalo.-a dozvídáme se,že se Praha osvobodila sama.Dále se dozvídáme,že Rusi v tom sehráli významnou roli,ale ne ti Koněvovi,nýbrž Vlasovci(později v Praze zmasakrováni Koněvem).Pokud je pravda,že Koněv měl ztráty 30 vojáků v době,kdy Wehrmacht už po dohodě s pražáky odešel,pak nemá právo na stejnou slávu,jako pražáci.Kteří pražáci to byli to se ví,ale já to nevím-mělo by to být velení složené z generálů bývalé československé armády(později umučených KSČ).Pokud navíc svou pochybnou pověst Koněv pošpinil v r.1968,pak z jeho sochy má být bronz upotřeben pro důležitější věci.(plech,dráty,střešní krytiny,pájka a co já vím co se ještě dá nadělat z Koněva)

        Pořád píšu pokud.Je třeba autorizovanou publikaci pro věc tak závažnou.Možná nějaká je,ale já o ní nevím.A taky je třeba jasně vyjmenovat ty skutečné hrdiny.My totiž jsme malý národ a hrdiny potřebujeme.Když teda nějací jsou,nemůžeme si dovolit na ně zapomenout,nebo je dokonce mučit a popravit.Mimochodem,válečné zločiny jsou nepromlčitelné,tak když honíme ty německé důchodce,tak proč ne ty naše paznehty?   

        • Každá doba (i dnešek) má své zbabělce a své hrdiny. znají je většinou jen jejich vrstevníci. Historie je neregistruje. To je většinou jen propaganda vítězů. 

          My, kteří jsme válku (zaplať Pán Bůh) nezažili, bychom měli být v soudech uměření. Kdyby to bylo třeba, nasadili bychom svůj život? Ne v řečech, ale reálně? Nebo bychom zavřeli pusu a drželi lajnu? Jen ruku na srdce. 

  • Ve svém takřka dva roky starém rozhovoru pro ParlamentníListy.cz na téma
    Koněv ovšem Kolář hovořil odlišně ve smyslu, že za postačující u Koněva
    považuje právě ony vysvětlující cedulky. „Jak říkám, jestli se Koněvova
    socha odstraňovat měla, tak se to mělo stát v 90. letech, kdy ta nálada
    na to byla,“ sdělil nám tehdy Kolář v rozhovoru. „Dnes by to ale jen
    zbytečně vyvolávalo vášně, polarizovalo společnost. Praha 6 má hodně
    důležitějších problémů, než řešení jedné sochy jednoho maršála,“ uvedl.



  • Hrdina, který osvobodil půl Světa se již bránit nemůže, náckové z TOP a smažek si to dobře uvědomují!





    • no vidíš,půl světa osvobodil a Čechy okupoval.Tak nám to teď ten velikán splatí tím bronzem co jsme na něj vyplýtvali.Ve šrotu je tuším kilo bronzu za 60 Kč.Nebo ať si pro tatíka ta jeho dočka přijede a může si ho koupit na váhu.

  • Koho nějaký "Koněv" dneska zajímá.

    Spíše by měl být postaven pomník Andreji Andrejeviči Vlasovovi, jehož vojáci osvobodili Prahu a okolí - dávno před příjezdem Koněvových tanků od Drážďan 

    • správně,upilujte Koněvovi hlavu a vyměňte ji za Vlasova !(uniformy by měly být stejné,když jsou oba Rusi)

      • Spíše by zde měla stát socha pana generámajora Sergeje Kuzmiče Buňačenka!

        To byl skutečný zachránce Prahy před totálním zničením!

        Vlasovců v Praze padlo podstatně více, než Ivanů

        • správně ! Buňačenka sem,ale ať těch soch není zase moc.

  • Sochu zakryli zoufalci s nízkým IQ, kteří by v okupovaném Československu dělali Němcům poskoky. Nyní kdy již není díky Rusům válka se to dobře machruje. Doufám, že tito zakrývatelé budou rovněž dobře zakryti aby ostatní slušné lidi neboleli oči koukat se na debilitu.

    • díky tomu Koněvovi jsme fašismus vyměnili za komunismus a být mladší,tak tomu "hrdinovi"strčím mezi nohy dynamit aby měl p.deli díru!

    • Teoreticky bychom třeba dělali.... Prakticky jsme to zakusili když tady ruský šváb dorazil v 1968.A parazitoval u nás desítky let.Navíc vyžadoval vděk.A právě pro to je tady k špinavému rusákovi letitá averze.Nikdy tomu nebude jinak.Všechny dobré skutky zapomenuty.Zůstává vzpomínka na rozstřílené Národní muzeum.A spousty bezbranných lidí, kteří při okupaci zahynuli.Zahynuli rukou bezcenného novorusijce. Obyčejného hnoje který chodí na velkou do křoví, nosí na nohou válenky  a žere rukama. Mluví v azbuce a v Evropě pro něj není místo.NEJLÉPE JEMU 20 VERST POD ZEMÍ.Díky tomu slizounovi v Kremlu je ve všeobecném celosvětovém opovržení.A to je dobře.

  • Kauzu jsem nějak nesledoval. Může mně někdo objasnit, proč tu sochu zakryli, když už byla vyčištěná? Připomíná mi to trochu čištění Karlova mostu.
    • je dobře,že byla čistá,bude z ní čistá litina.Taky by se z ní dal vyválcovat plech a pokrýt střechu nějakého kostela,nebo vytáhnout drát  ,zkrátka my už z toho Koněva uděláme něco užitečného.  

  • Náckové z TOPky, smažky z Pirátů a jejich nacismus v praxi!

  •  Odvézt do sběru a výtěžek dát na charitu ! 

    • Někdy mě až zarazí jak to mají hlupáčci jednoduché. Oba dva🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit