Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Mi teda při učení nevadil hluk, ale vadila mi čeština, která mě rozptylovala. Klidně jsem poslouchal ve sluchátkách na plný kule vyhulený Slipknot, ale jakmile zaznělo české slovo, soustředění bylo pryč. A pak jsem taky hodně zkoušel doplněk stravy na soustředění od různé chemie přes kratom až po cbd a podobné věci. ;-) 

    • Zajímalo by mě to, jak je to s tím kratomem? Opravdu vám pomáhá k lepšímu učení a soustředěnosti? Jak říkám, tohle mě teda opravdu hodně zajímá.... 

      • Jasně, doporučuji vyzkoušet. K lepšímu učení, celkově i soustředění. Já musím říct, že jsem z toho nadšená, perfektní za mě. Mohu doporučit kratomworld.cz Prodávají tam totiž snad všechny druhý. U mě osobně vede GREEN PURE KRATOM, hele dá se tam koupit balení od 3 gramů, takže si to vlastně můžete bez problémů vyzkoušet. 

  • No zvuk ticha, to si až tak nemyslím :D mě třeba osobně nejlépe funguje si látku opakovat a opakovat, až mi v té hlavě zůstane :) To fungovalo ale mně, se synem to bylo zajímavější. Vůbec mu nešla matematika a čeština, tak jsme se dívali po nějakém doučování a našli jsme nanecisto.online a klukovi se hned předměty zlepšily. Hlavně nás se ženou zaujala živá vysílání jak v hodině ve škole. Pokud někdo chcete, můžete mrknout ;)

  • Je pravda, že když je ticho, tak mě od učení opravdu nic neruší. Co mi ještě někdy pomáhá je instrumentální hudba, ale taky se to nehodí ke každému předmětu. Největší úspěch u mě měly asi tyto guaranové kapsle -https://eshop.guaranaplus.cz/guarana/guaranaplus-guarana-100-kapsli - které mě během zkoušek pokaždé zachránily. Můžu jen doporučit :) 

    • Guarana je super, taky s ní mám dobré zkušenosti. Měla jsem dlouho doma takové kapsle. Teď ale místo ní spíš užívám kratom. Přijde mi, že na mě funguje trochu lépe než guarana. Užívám ho hlavně třeba v práci když už na mě pomalu jde únava, tak abych ještě chvíli vydržela. Na to je to podle mě super. :)

  • No to zas vědci za velké peníze objevili díru do světa...Od jaktěživa se přece vědělo i bez vědátorů, že na soustředění, přemýšlení i na mnohé druhy práce a v tomto případě i k učení a pod. věci.. je důležitý hlavně klid !...
  • Zvuk ticha? Cooovece a ja si dodnes myslel, ze ticho je zvuku prosto. Az ted jsem konecne prohledl, ze se jedna o zvuk. Mohl by mi autor nadpisu blize specifikovat, z kterych tonu se onen zvuk sklada? Mam absolutak, pochopim to rychle, slibuju. *12*
    • Hele trole! On Ti to Oza vysvětlí, nejlépe však Pružinskij, osobně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit