Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My bydlíme u frekventované ulice a ten hluk ze silnice je fakt šílený. Vůbec se na to nedá zvyknout. Přemýšleli jsme, co s tím, stěhovat se pryč se nám nechtělo, tak jsme zkusili koupit nové těsnění do oken a nikdy bych nevěřila, jaký to bude s novým těsněním rozdíl :-) .

  • milacekpublika

    U některých lidí mě překvapuje jejich jednání. Nastěhují se do města a vadí jim hluk centra. Ael když budou bydlet na méně hlučné periferii, tak to zase budou mít všude daleko. Prostě vždycky je to o kompromisu. Navíc obce mají většinou zpracované predikce hlukových map, které počítají i s budoucími projekty. Většinou jsou to věci, které se schvalují x let dopředu v rámci nějaké vize. Jejich realizace se pak táhne i deset let. 

  • Tak mám takový dojem, že se tady ztrácejí příspěvky.

  • vanhorne

    Zajimavejsi nez zprava jake svinstvo tropi hluk v Drazdanech, by byla treba o tom, jaky hluk tropi China's embassy kolem cesty Ceske delegace na Taiwan(Formosa). Ze by zase kluci modrooci jednali na podnet nejakeho udavacskeho dopisu od tech kluku z Hradu? A vedet, kam a proc zmizel tak bezhlucne P. Jegl a kdo v tom ma prsty, by bylo take velmi zajimave. Pripomnelo mi to jedno takove, bohuzel uz zapomenute nehlucne zmizeni jednoho mladika, syna vyznamneho pekare koblih, ktery se po zdravotnim pobytu na Krymu, kam ho starostlivy podnikavy fotrik poslal zahadne vypari a zase bez kravalu. Holt, asi v hluchoneme spolecnosti se mohou dit hlucne veci, ale kraval neni slyset, tak co.

    K.H.Borovsky:Procpak na ulici nechce "VIVAT" znit? Hlusi panovnici maji nemy lid.☺

  • V luxusních bytech je "větrání" realisováno pomocí klimatisace,

    takže důVod otevírat okna kvůli něčemu jinému, než  k mytí 

    venkovních tabulí oken - ODPADÁ...

  • ono stačí mít kolem sebe pár pejskařů pro něž je pes víc než člověk a máte z luxusního bydlení neobyvatelný prostor a nemusíte za hlukem měst

    • vanhorne

      "pár pejskařů pro něž je pes víc než člověk" 

      Kdyz je majitel psa ustekany a bezohledny, tak i jeho pes se bude chovat stejne.

      • Znám jednu "Štěknu", která je uštěkaná víc než její vlčák. 😀

        • KIMCID

          Ladislav Špaček jo toho znám taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit