Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klaus je u mne a vždy bude Žid. Žid s velkým Ž.
    Poslední debata v TV před týdnem s Klausem byla zajímavá, velice pozorně jsem sledoval každou grimasu na položenou otázku.
    Když se začalo mluvit o penězích, tak jeho mysl začala pracovat jako dobře promazaný stroj. Celé jeho tělo bylo jako ve vibraci, které se okamžitě začalo koncentrovat v četně svalů.
    Než se začalo hovořit o penězích, tak na každou otázku mluvil uvolněně bez emocí, ale peníze jsou pro něj jako modla, která ho nadzvedla ze židle.
    Klause sleduji od revoluce, každý jeho projev, debatu a chování si dávám do souvislostí.
    Proč máme Euro za 26 Kč? To byl Klause nápad a taky to tak dopadá, jsme stále a budeme nejchudší stát Evropy. Klaus je ten co tento stát ožebračil.
    Pro tuto zem byl Klaus pohromou ze které jsem se nedostaly ani po 30 letech.
  • Pisatel tohoto článku mate čtenáře. Zaměňuje totiž neziskové organizace podporované státem státními penězi, které opravdu slouží jako zdroj obživy kde koho. Zmíněné instituce, ve kterých je Klaus, nebo je vytvořil, dostávají podporu od soukromých objektů a ne od státu. Tímto je jejich činnost nezávislá na státu a jeho politice. Kdežto v organizacích, které podporuje stát je činnost závislá na schváleném programu ve prospěch státu a občanů. Zda tomu tak je s tou pomoci, si může obraz vytvořit každý sám na základě svých zkušenosti. O čem píšu, jsou zase moje zkušenosti.
  • Bohužel máme od revoluce smůlu na prezidenty. A ani do budoucna to nevypadá lépe...
  • Na internetu jsou dohledatelné dokumenty, že Kikina byl konfidentem StB a že se třikrát cpal do KSČ, ale nepřijali ho.
    Také jsem znal jednoho, o němž se říkalo, že je to taková s...ě, že ho ani komunisti mezi sebe nechtějí. Sice komunistům podkuřoval, ale v partaji nebyl. A také se o něm vědělo, že je konfidentem StB. O tom už ale řadu let rozhoduje Nejvyšší Spravedlnost, kéž je mu Bůh milostiv.
    • ... tebe by nepřijali ani do kulečníkového klubu v Nelahozevsi, ty dementní trosko :)))
      • uz te blokli. Konecne v tom Tiscali nekdo dostal rozum hrebenari.
  • Klausovi nevadí nic, z čeho kouká zisk. Plnou hubu spravedlnosti a že by se styděl za svou amnestii, při které pomohl okrást tisíce lidí, on ani neví, co je to stud. Dnes od amnestovaných dostává bohaté příspěvky pro svůj institut a žije si jako prase v žitě. Vypadl z ODS a ten jeho šašek se tam nacpal a snaží se hovořit o poctivosti a morálce, ona však tato rodina ani neví co to je.
    • ... jsi skvělý primitiv :)))
  • taky ta Kikina skončí v pekle *16* *16* *16*
    • ... ty v latríně, blbečku :)))
  • Nový prognostický ústav... *3* jen ta struktura s návazností na STB není tak zřetelná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit