Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby byl takto rozhodný prezident na Ukrajině v roce 2014 jako je kazachstánský prezident, tak by byl klid.

  • Nemusím milovat tyhle asijské oligarchy, kteří vládnou deváté největší zemi na světě.

    Ale ještě víc nemiluji kriminálníky, kteří rabují, zapalují a vraždí. S takovými se musí každá vláda vyrovnat. Někdy prostě i násilně. Násilí je asi to jediné, čemu rozumí tihle lumpové. Tady nejde o politiku, ale o kriminální činy. 

  • Přímí organizátoři těchto převratů  jsou většinou pro tento účel najaté a dobře placené zahraniční agentury a cizí či místní nevládní organizace. USA, Anglie a servilní přisluhovači z EU  jsou skrytí za těmito organizacemi.

    USA je přece "vládcem" světa a kdo nesouhlasí s jejich "názorem", skončí na popravišti nebo alespoň v kriminále. Nobo taky s raketou na hlavě.

  • Kazach-chán hrající si na presidenta, kteří jsou ve svobodných demokratických zemích, se zachoval jako středověký vládce, jak je tam "na východě" stále obvyklé. On je přece "vládcem" země a kdo nesouhlasí s jeho "názorem", skončí na popravišti nebo alespoň v kriminále. Ty středověké zvyklosti jsou "tam na východě" stále běžné.

    • KIMCID

      jen pro zajímavost jak by se chovala národní garda ,kdyby před rokem demonstranti  vypálili v DC vládní budovy  a stříleli po policii? Jistě dostanu od tebe rozumnou odpověď?

      • Samozřejmě, příteli, můžeme uvažovat co by, kdyby, jak by... na štěstí se to nestalo. Neznám přesně tamější situaci a tak ji nemohu a ani nechci hodnotit, to přenechám informovaným a povolanějším.

        • KIMCID

          Tak proč na to reagujete.Co mají v Kazachstánu po t vám nic neni

  • Inu, jak jsem již psal dříve. Barevná revoluce dle osvědčeného scénáře, byla poslední na Ukrajině. CIA bude muset vymyslet něco nového, svět našel odpověď na jejich celkem úspěšný scénář rozvratů fungujících států. Zcela určitě v těchto postsovětských zemích budou označeny všechny neziskové zahraniční organizace za teroristické. Tato neúspěšná barevná revoluce bude mít určitě hluboký dopad na bezpečnostní opatření v těchto zemích a určitě se zvýší jejich kolektivní obrana. Holt disidenti to budou mít hodně těžké.

    • KIMCID

      Ta se jim opravdu na Ukrajině  povedla, když Porošenko čelí vlastizradě, ta copatá můra seděla a v zemi teď je drahota.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit