Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    "V šiku proti České televizi: komunisti, Okamura, Zeman i noví radní". Nutno ještě přidat, že "většina normálně a objektivně soudních občanů", což jsou skoro všichni.😎

  • To jsou šiky! A výsledek?! TICHO PO PĚŠINĚ! Činy by to chtělo, přátelé! Činy!!!

  • Karel

    Nejen Televizní poplatky jsou další "rovná" daň kterou platí bohatí a chudí stejně jenže ti chudí třeba na ně dají  třeba 5% a to ještě jednou zdaněných příjmů, kdežto bohatí jen setiny promile z příjmu zdaněného podobně nespravedlivou "rovnou dání". Je to relikt z minulosti (tkzv desátky) kdy jsme měli všichni téměř stejné výdělky, kdyby byla placena ze státního rozpočtu, nejen že by se ušetřilo za distribuci peněz občanů navíc by bylo rozdělení peněz poněkud spravedlivější neboť roste absolutní číslo vybraných peněz s výdělkem přes "rovnou daň" a navíc by se  mohla dát klauzule podobně jako u Důchodců o valorizaci placení televize podle inflace.

    A jsou snad soudci a státní zástupci nezávislí na státu i když jsou placeni z veřejných rozpočtů?

  • vanhorne

    Kdyz se tak ty sikulky svorne montuji do CT, jiste k tomu dle jejich nazoru maji padny duvod. Ze by jim CT neprokazovala vyzadovanou uctu a nedavala jim potrebny cas ve svetlech ramp, abyse mohli v plne parade predvadet a vyradit pred svymi nadsenymi vericimi? 

    Kdyz se komousi, Okamura a Zeman postavi proti necemu znamena jen jedno, ze by to mohlo uskodit jenom jejich vlastnim zajmum. Narod by mel zbystrit pozornost, kdyz se takovi dareckove buntuji dohromady.

    • dzixy

      Teda ty musíš být jistě redaktorem ČT😎

  • Do takového šiku by se měli postavit také ti, kteří nemají rádi prvoplánové agitky takových neprofesionálů, kteří působí na ČT.

    Vysílání této stanice nemá nic společného ani s vyvážeností, ani objektivitou. Je to sprostá PR agentura placená z našich peněz. Ať si klidně Takáč a ta snědá slečna vykřikují co chtějí - ale za svoje. Za moje peníze by stačilo, kdyby informovali. Komentáře a názor si pořídím i bez nich. 

    • Přesně tak. Od veřejnoprávních médií očekávám objektivní, nestranné a pravdivé informace. Na názory jejich redaktorů, moderátorů a pozvaných "expertů" zvysoka kašlu. 

  • CT nelezi v zaludku pouze politikum, ale zejmena mnoha obcanum!!!!  Jen absolutni hlupak a negramot muze s duverou konzumovat zminene porady. Hlidaci pes? at nejprve udela CT reportaz v newsroomu kdo za hlidacim psem stoji, ale potom by se nejspis uz nebylo o cem bavit.

  • Jo to na Kavčích horách jde pěkně od huby! Jen aby vydrželo.Letošní filmový festival ve Varech.Závěr festivalu je třeba pořádně oslavit.Uzavřená společnost, drahá jídla výběrové pitíčko. Největším sponzorem jinak uzavřené akce je ČT. A vrcholem troufalosti ke koncesionářům je - když i rozvoz opilců sponzoruje ČT.Auta se symbolem této vypečené TV najíždějí ke schodům a rozvážejí podnapilé figurky.Takže takto by to soudruzi nešlo! A nebo - výhradně za svoje.

  • mun.go

    Zapojení plateb do SIPO - Poplatky za rozhlas a televizi (ČRo + ČT)

    Zapojení rozhlasových a televizních poplatků (televizní poplatek 135 Kč, rozhlasový poplatek 45 Kč), jejich zrušení a změny za Vás zařídí Provozovna ... 

    K přihlášení a zrušení ČRo a ČT a k osvobození od placení poplatků potřebujete zvláštní tiskopisy, jakýkoli doklad se svým spojovacím číslem a osobní doklad. Tiskopisy získáte na kterékoli Provozovně ... a Pošta s Vámi přihlášku, odhlášku nebo osvobození projedná.

    SIPO - Poplatky za rozhlas a televizi (ČRo + ČT)

  • Jelikož nevěřím, že někdo donutí veřejnoprávní média k objektivitě, pravdě a zveřejňování i těch informací, které jim nejdou pod fousy, měl by stát zrušit povinné koncesionářské poplatky a pak ať mají ta "veřejnorpávní" stejné možnosti jako kterékoliv jiné médium.

    Pak teprve bude platit, že když se nám jejich vysílání nelíbí, můžeme přepnout. Ale dokud si je musíme povinně platit, měla a musí nás zajímat jejich informační objektivita, ale i hospodaření s penězi, které jim platíme.


  • Je vidět ,že česká žumpa v této diskuzi se opět projevila!Nenávist ke všemu co neslouží rudé havěti je zatraceno.Kalousek,jaro léto, podzim,zima a imperialismus jsou úhlavní nepřátelé.

    • dzixy

      Ty musíš být jistě spřízněn s ČT nejméně pupkem, protože mluvíš z něho.

    • Já mám naopak silný pocit, že nejvíc nenávisti a nesnášenlivosti předvádíte vy a vám podobní "pravdoláskaři", "chvilkaři", "dobrotrusové". No prostě zkrátka neomarxisté Nesnášíte jakýkoliv odlišný názor, ve všem máte jasno, jednu pravdu a "vize", jak by měl svět vypadat a jste schopni ho dle svých představ prosadit jakýmkoliv způsobem. 

      jediné, co vás brzdí a omezuje vás je současná demokracie a demokratické volby. Z referend máte ohromný strach a proto jste jejich případné vyhlášení omezili na nejemenší možnou míru.

      Teď už jen abyste něco vymysleli s těmi volbami. Přece to nenecháte, jak to je nyní, kdy lidi volí jiné strany a politiky, než jsou ty "správní" a to i přes mediální masáž jednostranných a zaujatých veřejnoprávních médií. S tím je přeci potřeba něco udělat, že novodobí soudruzi?!

      • dzixy

        Správný, objektivní, a zdá se, že i většinový  názor, bohužel dost často konfrontován i se zdejší redakci Tiscali.

      • Přesné....

        • Souhlas s Jirkou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit