Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Klasické likéry moc nemusím, ale používám likéry pro barvy jako složky pro další drinky. Třeba gin s tonicem, který se obzvláštní nějakou další chutí je fakt fajn. Ale chce to vědět, jaký máte gin a jak chutná. Protože občas se ty chutě fakt trochu tlučou a nestojí to za to. ;-) 

  • Taky na podzim začínám pít alkohol, většinou si objednám na základě recenzí z http://whiskyarum.cz nějakou whiskey a tu si pak vychutnávám v podstatě až do jara. Nejsem nějaký velký pijan, takže na jednu sezonu mi vážně jedna lahev postačí.

  • Ahojte... I my jsme se snažili dělat nějaké ty zásoby různých ozdravujícíc lektvarů a toho podobného a tak jsme se rozhodli, že to všechno uděláme skrze tyto stránky zde, které nám doporučila jedna známá, která se v tomto velice vyzná :) Určitě doporučuji také udělat něco podobného a to to ani nemusí být s produkty ze stejné stránky.


  • Bezinkový
    ani šípkový likér jsem ještě neochutnal. Vždycky si říkám, že zkusím doma
    nějaký ten likér vyrobit, ale nakonec se mi vždycky nechce a objednám si ho
    přes internet: www.eshop.rjelinek.cz/20-ovocne

  • Alkohol je zajisté důležitou potřebou člověka, však požitím alkoholického nápoje si člověk nevytváří hladinu alkoholu, ale jen zvyšuje hladinu alkoholu, neboť alkohol je nedílnou součástí lidského organismu, který si sám "vyrábí" alkohol. Smutné jsou dni abstinenta, ale i dalších lidí, kteří ze zdravotních důvodů nemohou si "přitopit" alkoholem, neboť mají, lidově řečeno, propálený kotel nebo rošt. Třeba lidé s vředovou chorobou či kardiaci musí být mimořádně obezřetní vůči případné konzumaci alkoholických nápojů. Mohou třeba změnit skladbu nápojů a z alkoholických nápojů pít třeba jen pivo, ale kvalitní pivo, jako např. Prazdroj, který je mimořádně hořký a podporuje apetit a trávení atd., prostě i nemocný člověk by neměl zhoršovat svůj zdravotní stav bezuzdným pitím, ale, a to zejména, totální abstinencí. Pro požívání alkoholických nápojů platí nadčasové a univerzální pravidlo přiměřenosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit