Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc silných slov, která nic nestojí.
    V podstatě je to všechno výsledek iluzí a opojení SNY - ILUZEMI a vůbec silnými slovy
    A mazanosti zasvěcených - vždyť si to vezměte jak to je!
    Teď když už není z čeho brát tak to leze ven, ale před deseti lety to nevadilo?
    Velebí se vznešené ideály anebo spílá bolševikům /po 20 letech!/ či komu právě teď a ejhle:
    Janoušek - pingl, Krejčíř - vekslák, Mrázek - vekslák a ti chamtivci v každém městě a okrese, kteří "si pomohli". VÍTĚZOVÉ!! DOBRODINCI!!
    Kdo nám fakticky vládne? Čí ideologie zvítězila?
    Tak komu jsi to národe vycinkal cestu? Dělnému lidu určitě ne!
    Tak se chyťme za nos všichni.
  • Nejvíc mně na tom fascinuje,že už týden řešej,jak mohly nahrávky uniknout,ale nikdo neřeší,co na nich je.Inu židobolševická strana a vláda si do toho přece nenechá kecat.
  • Priblblej narod=polofasisticka vlada.Nic jinyho si obcane teto opvrzenihodne zeme nezaslouzi!STYDTE SE VOLICI!!!
    Rika se,ze jsme smetiste Evropy-neni to nahodou pravda? *12*
  • Jaké lumpy si obyčejný český blb většinově dvaadvacet roků volí,tak takoví tu vládnou.Je třeba počkat,až obyčejný český blb z hladu zázračně zmoudří a sežene si okovanou násadu od krumpáče,ze kterou bude doma řádně cvičit.To proto,až jej národ zavolá do ulic,už měl v rukou,ten správný revoluční švuňk.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Nejel ožralej určitě poprvé. Tak chutná moc. Pak si myslí, že si může dělat co chce a je nad zákon. Prošetřit kdo volal vyšetřovateli aby ho pustil, zavřít vyšetřovatele i toho kdo volal, i toho řidiče co ho odvázel a jel suverenně přes stopku a ohrozil dalšího řidiče. Pachatele do vazby ihned, aby nemohl ovlivňovat svědky. To je pohádka co? *11*
  • Teď se ukáže jak si naši TI NAHOŘE ,představují demokracii.Nebo jak se zhodnotí jejich proklamovaná hesla PADNI ,KOMU PADNI.
    • No já myslím že už se to ukázalo. Neměl náhodou skončit na záchytce /vč. odběru krve a zkoušky na drogy/ a v poutech /když utíkal/? *5* *5* *5*
  • Je vidět jak ODS s jejich poskoky a mafiány opovrhují ústavou a dělají si co chtějí. Hrabou do svých kapes a nám chtějí něco rozkazovat, brát nás pod krkem a dusit chudobou. Podvodem se dostat k moci, jelikož oblbli lidi s novými stranami, se kterými pak udělali pakt po volbách. ČSSD chce využít situace a dostat se k moci. Odboráři zas chtějí více od někud, kde nic není.
    Opravdu to všichni myslí se státem a obyvateli dobře. Jestli tohle už nenakopne vyznavače různých stran, tak si pak zasloužíme to co máme. Tady se radši pomáhá všem možným cizincům a flákačům, než slušným občanům. Holešovská výzvo povstaň. *16*
  • Než se doléčí poškozená, tak se dozvíme, že do vozovky vstoupila, když již pro chodce svítila červená, čili tam neměla co dělat a nakonec jí přijde faktura za léčení od VZP, předvolání na policii k došetření poníčení vozidla pana lobisty. Advokáti s glejtem z Plzně zařídí vše, čeho je třeba.
    Vidím to na velkou zakázku u fy Kalaschnikov a začít konečně dělat pořádek.
  • Lidi, kde to vlastně jsme?? Tyc sedí ve vězení za to, že změnil panáčky na semaforech, další člověk přimaluje politikům rohy a hrozí mu za to vazba, a tenhle parchant řídí nalitej, přizabije ženskou a z policie ho pustí opatrně zadním vchodem, aby se vyhnul novinářům....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit