Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem presvedcen ze Rusko najde zpusob jak srovnat ten sionistickofasisticky Maidan. Doneck ma jen jeden ukol vydrzet do voleb, tam se ukaze jak zapad Ukrainy podporuje ty maidanske zaprodance. Prosenko je podle zapadni stupnice diktatoru a vrahu sveho naroda na prednim miste. ( i kdyz jde tezko rici , ze je to jeho narod)
  • "...Silný, krutý a zákeřný nepřítel ..." prohlásil ukrajinský prezident Petro Porošenko ..."

    Hmmm, takhle se mluvi o teroristech ? Nebo ze by to bylo jinak ? Teroriste v poctu desitek tisic, organizovani a vyzbrojeni jako armada, bojujici proti armade....To nevypada na teroristy. Nebylo by vhodne zmenit slovnik ?
  • No jasně, když "Naci garda" a Ukrajinská armáda jsou vyzbrojeni ruskou výzbrojí,tak čímpak asi mohou "Ukrouni" pálit na Doněck? *1* *1* *1*
  • Dle dnesnich zprav v ramci protiutoku armada Donecke lidove republiky obklicila na svem uzemi ukrajinske narodni gardisty v poctu 7.000 osob, disponujici 50ti tanky a 200 bojovymi vozidly pechoty.
    WOW! Myslim, ze Chorvati pri protiutoku na Srby v obcanske valce disponovali 50ti tanky. Tohle ma vetsi grady!
  • ..a teď vážně. Rusové, myslím tím veřejnost, si nevzali poučení z Maďarska 1956, z Československa 1968, z Polska 1980, Afganistánu... a opět dělají stejnou chybu, že budou protivní a odporní celému světu.
    Bez západních naftových koncernů (chyba) by už nevytěžili ani tolik ropy, plynu, kolik potřebují pro vlastní spotřebu. A už vydírají Evropu.
    A třetí blbost. Chtějí blázni budovat glasnosť a perestrojku a údajně vládnoucí oligarchové si do čela s obrovskými pravomocemi dají drážďanského KGBáka, který nikdy nevystřízliví ze studené války.
    No není to pech...?
    • No, není to ani pech, ani blbost milý, ale nevím přesně jakými materiály, nebo medii zdebilněný "dekomunisto"
      V Československu, Afganistánu, atd. stáli obyvatelé téměř jednotně na straně domácích vlád.Obyvatelé východní Ukrajiny stojí většinově na straně Ruska!Je zajímavé, že civilisté neutíkají na západ Ukrajiny, ale do Ruska!
      Západní naftové koncerny, ovlivňují těžbu ropy a plynu v Rusku asi tak, jako Hurvínek kosmické lety.
      Novou studenou válku nezačal Putin, ale USA, ve spojení s lokajskou EU a NATO.Pokud máte čas a jste vybaven jazykově, nalistujte sobě na nettu informace významných západních medií, nebo třeba agentury ICYTY, a přestanete otravovat čtenáře tohoto webu svými nesmysly!Jinak očekávám, jak vyvrátíte moje jednoduché argumenty.Tak se těším,!
      • Irenko , diskusí s lidmi jako tečka , nebo nyní dekomunista,(jinak zní to hrdě, ale je to jazykový nesmysl), ztrácíte zbytečně čas i energii!
  • Je to příprava na bratrskou pomoc ???

    Rakovinový nádor loupeživé, zamindrákované a lumpenpravičácké TOP-09 a ODS metastázoval do pravičáckých falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, KDU-ČSL, TOP-09 atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: „Rozděl a panuj !“ Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem pravičáků za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „USA demokracie“): v článku „Zlodějský stát" na google:
    • ..tak to bych nechal vytesat do kamene, aby i příští generace věděly, jak vypadá lidská blbost.
  • Prý ho má porošenko až 2metry dlouhého..prý.
    • zeptej se Jeleny Putinovny ta má přehled o všem *3*
      • No, Porosenko to tvrdi na Twitteru a Americane rikali, ze to psali na Facebooku, takze je to pravda.
  • http://novysmer.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1594:qkdybych-ml-zapomenout-na-n-boe-na-nebi-zapome-na-mq&catid=39:historie&Itemid=50

    Tady tato zběř vraždííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííKrymanů, tak se to odevá i tam stejně tak jako vraždy v Oděse!!!
  • Kmotr Porošenko už se v potu koupe - spatřil budoucnost ve které na stromě se houpe.
    Kdepak je ten prosperující tržní ráj? - po zlodějnách zůstal tu jen pustý smutný háj.
    vlastizrádců je tu opět dosti - spokojeně žerou z panského stolu spadlé kosti.
    Proletáři se však brzo vrátí k moci - pro bohaté zloděje pak nastanou krušné dny i noci.

    Do věznic naženeme všechny zdejší TOPáky - to samé čeká Americké ROPáky.
    Kdo z podnikatelů dlouhá léta modré ptáky volil - ten cestu do tábora práce sám si zvolil.
    V Doněcku již povstal všechen dělný lid - u nás je zatím ticho je to však jen před bouří klid.
  • Dobré odpoledne soudruzi.
    Jak to tak čtu,tak nechápu proč si nezaložíte klub bolševiků,nedáte dohromady sociální dávky a nevyrazíte s jednosměrnou jízdenkou do Ruska.Vaše rétorika projevů je téměř shodná s vyjadřováním televizní komentátorky severokorejské televize.
    • Aaaa, znalec severokorejske televize k nam zavital. Ze jste tam nezustal!
    • Koukam, ze ohanba ma asi sr.cku, kdyz te nasilne vypudil ze sveho zadniho otvoru, kam jsi byl zapasovanej az po kotniky! *1*
    • Oj ty blbe, tebe pošleme do bronxu nebo detroitu, pokud tam živ dojedeš příjdeš později o skalp díky některému z gangů která tato území okupují, zaručeně se nevrátíš!! (martine spilko). *15* *2* *1* *12* *12* *16*
      • Oj vy smajlíkový hrdino.Máte místo mozku boršč říznutý vodkou.Vy pošlete tak akorát torpédo do toalety.Ćest práci komouši.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit