Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Německé hordy povraždily za 2 války zhruba 100 mil lidí.
  • Ať táhnou všichni černoprdelníci a jejich přisluhovači už konečně ke věem čertům. *12* *16*
  • Pro toho lumpa,co psal pod mojí značkou o tom modlení.Na udělání pořádku ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To chce mnohem tvrdší ruku mladé generace,Pokud se za něco modlit,tak za to,aby tvrdá levice vymlátila ty lumpy,kteří tuto zemi za posledních dvaadvacet roků zbídačili,co nejkrutěji.Bůh levičákům pomoz trestat tyto lumpy.
    • jak píšeš tak skončíš , tak to v tomto vesmíru funguje !!!
    • Ty už nechlastej, neb nevíš co píšeš!
  • Pomodleme se za naše zemřelé bratry a sestry. Taktéž, za umučené v komunistických žalářích!
  • a kdy budou blahořečit Jana Husa ? Pokrytci, kdyby dnes Ježíš přišel na svět, musel by znovu kritizovat hlavně katolickou církev neb se chová jako tehdejší farizejové a vsadím boty, že by ho znovu ukřižovali. *13*
  • Ty pravičácké lumpy,které nevymlátili komunisté,budou muset vymlátit mladé generace.A to za to,že jim budou pravicoví lumpové předávat rozprodanou,rozkradenou a astronomicky zadluženou zemi.
  • Pokud skutečně už v sedmnáctém století začali lidé zabíjet Františkánské povaleče,aby na ně nemuseli dělat,tak to přináši vědecký důkaz,že už tehdy žili Češi co měli rozum.
  • Církve by měly také začít blahořečit ty miliony lidí co díky jejich nenažranosti válkám a vnucování jejich svaté nepravdy přišly o život.
    • Komunismus má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých. Některé odhady uvádějí číslo dvojnásobné, protože ve východostepní říši a podobných končinách se žádná statistika zavražděných nevedla.
      • Kecáš !!! Vždyť neumíš počítat ani do pěti, tak nemůžeš ani vědět, kolik je sto a natož ještě milionů... inu IQ 50 minus !!!
        • Nekecá, hlupáku!
          • Zuříš, co ??? Podívej se, jak dopadají volby... ODS jen 10%, Komunisté 21 %... Když třy mne nazveš hlupákem, beru to jako pochvalu, že jsem se trefil do černého - a přesně !!! A tak je to se vším, vašim lžím už nevěří ani myši...
    • Určitě nemá církev na svědomí tolik lidí jako komunisté a to je tady mnohem delší dobu
      • To je hluboký omyl a vy laskavě nelžete !!! Nechtěl byste také být blahořečeným ??? Církev byla aktivně zapojena do fašismu a žehnala jak wehrmachtu, tak i esesákům, kteří v koncentrácích umučili desetimiliony lidí, z toho bylo jenom 6 milionů židů a 10 milionů Poláků, nemluvě o válečných zajatcích..A co miliony zemřelých Rusů při blokádě Leningradu a bombardování ruských měst, darmo mluvit.. A kolik nevinných Němců povraždili nejen fašisté v Londýně, ale i Angloameričané svým nesmyslným bombardováním civilních obyvatel ve městech, nemluvě o atomových bombách v Hirošimě a Nagasaki... Ztrácíte paměť pane doktore, doporučuji Vám se nechat vyšetřit !!! Rusové německá města nebombardovali plošně, vždy to byla jen součást útoku a obyvatelstvo ve sklepích a krytech.
        • Ona byla církev "aktivně" zapojena do fašismu tím, že žehnala Wehrmachtu a SSákům? Nechci ani v nejmenším omlouvat fašismus nebo přesněji nacismus pokud jde o Hitlerovo Německo. Ale nezapomínejme, že ta neevropské asiatské krutosti a zvěrstva se nacisti naučili od ruských bolševiků. Uzavřeli Pakt Molotov-Ribbentrop, rozdělili si Polsko a vlastně celou Evropu. Nacisti si u Minska vybudovali vojenský výzkumný ústav a důstojnickou přípravku, což jim v Německu restrikce po 1.sv. válce nedovolovaly. Od Rusů se učili dělit lidi na "vyšší" a "nižší" rasy (u komunistů třídy), budovat koncentráky (ruské gulagy). I Mengele se zřejmě učil dělat své "lékařské" experimenty na živých lidech od Rusů: ti měli z Moskvou ještě dlouho po válce podobný "vědecký" ústav. Nacisti a bolševici si zpočátku rozuměli, socialismus je stejná zrůdnost, ať je rudý nebo hnědý, nacionální nebo internacionální. Ale dva kohouti na jednom smetišti se nesnesou a tak se do sebe dali, oba chtěli ovládnout Evropu a celý svět. Stalin shromažďoval na západní Ukrajině armádu k tažení do Evropy, kde chtěl zakládat tzv. sovětské socialistické republiky. Ve vzájemném boji ho předešel Hitler, protože Německo nesrovnatelně vyspělejší proti zaostalému Rusku. Nezapomínejme na deportace celých národů, které se v CCCP praktikovaly, 6 milionů Ukrajinců, které nechali Rusové úmyslně sebrali veškerou úrodu a potraviny a nechali je pomřít hlady, byli totiž potencionálně nebezpeční bolševismu. Těžko nyní diskutovat o tom, jestli to angloamerické bombardování měst a zabíjení civilních obyvatel smyslné nebo nesmyslné a jestli by se dal zlomit nacistický fanatismus bez těch obětí. Ty dvě atomové bomby v Hirošimě a Nagasaki byly konečnou tečkou za WW2. To také zastrašilo Stalina, který chtěl hnát rudou armádu dál do Evropy až k Atlantiku, jak vyhrožoval. A jakou spoušť za sebou zanechal postupující ruská armáda v německých městech, jaké hrůzy vyvolala mezi lidmi a jakých zvěrstev se dopouštěla např. v Berlíně na civilním obyvatelstvu, a nejen tam, mluvil jsem s pamětníky. V těch Rusech se probudily způsoby jejich mongolsko tatarských a hunských předků. Válka je vždycky strašná, v lidech se probouzení zasuté atavismy.
          • Kecáš, co ti nakukali...Německo přineslo 10 milionů obětí, Sojuz 28 milionů, a němečtí vojáci si zřejmě s sebou nebrali své genitálie, aby náhodou neznásilnili nějakou Rusku, trubečku... tak blbý a prolhaný příspěvek může pocházet leda tak od chovance z Dobřan...
            • No ty seš ale tupec!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit