Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, proč se v demokratickém systému a i ve straně s tímto názvem píše o boji
    a sřetu? Jedná se přece o svobodné vyjádření členů velkého celku a rozhodnutí
    větší části je nejen platné, ale zároveň i závazné pro všechny ostatní. Chce-li mimo tato pravidla někdo bojovat, nechť jede 2.prosince do Slavkova a k Mohyle míru a tam si může zabojovat.
  • Pro socdemácké pos(*)ance je to těžké. Jen je horko-těžko zvolili do sněmovny, tak je hned zkraje místo prebend čeká občanská válka! Co když to vyhraje ten nepravý?! Jen kdyby aspoň věděli, kdo to nakonec bude! Co když teď sobotkovi narostly koule!? Co pak? Nebylo by nejlíp onemocnět? Tejc nebo zaorálek - co když to pak ale bude vnímáno jako podpora nepřítele? (Zeman nebo sobotka - dopadnu jak sralbotka! Čert mi to byl dlužen - chci si užít u žen. Já už přece bojoval - a teď abych se strachoval, jak to celé dopadne! Co mi to tu všichni nutí? Jedno blbé rozhodnutí - a prebenda mi odpadne.)
  • Jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet. Ale Zaorálkovi píšu bod, protože cti rozhodnutí sněmu ČSSD, které předsedou zvolilo Sobotku. Tečka.
  • CO predvadi tady ti stranici je uz vrchol,sotva skoncili volby uz mluvi o dalsich predcasnych volbach ale nikdo o praci nechce ani slyset.navic jejich sarvatky uvnitr uz vubec nikoho nezajimaji,stejne jako avantyry Necase ,ten by mel zaplatit tu miliardu ze sveho.baba nemcova by take jen hlasovala,ale to si buduji jen svoje koryta Mazany babis take nevi,to je sileny stat ve kterem je moralni devastace uz totalni.Obcan plati ty vymysly a nema to konce
    • A ještě prekérnější je to, jak se někteří přežvýkavci dohadují o tom, která strana je lepší. Nevážený skote, tohle ale není fotbal a mač mezi Slávií a Spartou, tady jde o nás všechny!!! *12* *16* *12*
  • Hašku, Hašku, tohle jsi po*ral
    • Hašek to po.ral přímo se Zemanem. Bez Zemana v zádech by si to Hašek po volbách prostě nedovolil, když mají vyjednávat o nové vládě v takto složitých podmínkách , ale s možností pozitivního výsledku. Ovšem s Babišem v zádech to také nebude žádný med a s hadem na tři - Luxovými lidovci rovněž nic moc, protože ovčánkové ač jsou proti církevním restitucím téměř na 90%, tak volí harakiri - tedy Lidovce, prodlouženou ruku církve. . Ukázka IQ tykve.
  • Vidím, že v ČSSD se po volbách objevily samé nové tváře; jako by to byla úplně jiná, nová, nezkorumpovaná strana.
    • *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit