Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Parafrázuji Anglické noviny po útoku na  Malaiské letadlo, kdy Anglie tvrdila, že za tím určitě stojí Rusové kteří přišli s obviněním, že to udělala Ukrajina příliš brzy po útoku, (pozn ještě dříve Rusy obvinili Američané) takže možná za útok novičokem  může Anglie která příliš brzy obvinila Rusy, a poté Teprve Tajná služba "shromažďovala"/důkazy/.  

  • teroristi z malé británie

  • Ta konspirační teorie ještě žije? Já myslel že ty fantasty už přešla a navrátil se jim zdravý rozum.....no unáhlil jsem se ve svém předpokladu.....😯

  • Osobně si myslím, že se jako obyčejní lidé pravdu nedozvíme. Ono o ní snad ani nejde.

    Vzorem je Irák - zbraně hromadného ničení, demokraticky oběšený vůdce, bombardování a dolary zbrojařům (USA, Saudská Arábie, Rusko atd.).

    Lybie - demokraticky umlácený diktáror, zničení společnosti, mafie a gangy a dolary (zase stejným subjektům) a jak to vlastně bylo?

    Bude to někdy někdo vědět?

    No a tihle dva týpci? Nemají jména, a pro Rusy prostě nejsou a nebudou....Ale v tomhle rusové nebudou bohužel výjimka.

    Ale já jsem jen laik.

  • Majka by se měla starat o to, aby se z UK nestal ostrov Dr. Moreau.😈

  • To zas bude zemanoidní chátra prskat a omlouvat putinovu mafii hláškami ze Sputniku a Aeronetu až se jim bude z huby prášit.
  • goyim

    Těmto pohádkám už se fakt může člověk jenom smát. Že s tím přišli až po několika měsících, po tom, co několikrát změnili narativ. Hlavně s tím přišli až po tom, co USA (kteří v té době přiznali, že důkazy nemají) uvalili sankce na Rusko, za údajnou otravu Skripalů. Už to samo o sobě pěkně smrdí. Každopádně dokud nepředloží důkazy Rusům nebo nějakému nezávislému orgánu a neproběhne soud, je to pořád v rovině propagandy. Tak hlavně, že už druhý den na CNN tvrdili, že to nařídil Putin a je to jednoznačně Rusko. Fake news žumpa.

    Já myslím, že každý, kdo nemá v hlavě nas*áno a umí používat kritické myšlení, musí být na pochybách. Otrávit agenta v UK, kterého měli v Rusku roky ve vězení po tom, co provedli legitimní výměnu špionů a ještě 14 dní před volbama, tomu může slepě věřit fakt jen bezmozek.


    • No a právě takovým bezmozkem světového formátu jsi tady ty. Prostě britové posbírali videozáznamy další věcné důkazy - a ono to zapadlo do sebe. Mudrlanti tobě podobní  tady od dubového hospodského stolu mají samozřejmě daleko větší přehled. A to je dobře.To už je úděl obecních hlupáků.Holý zadek a huba plná blbých řečí.

      • goyim

        Tak to mi asi něco uniklo. Říkáš, že už proběhl soud za přítomnosti právníků a znalců, kde byly oběma stranám předloženy důkazy a bylo prokázáno, že to a) skutečně udělali ti dva a za b) jednali na příkaz z nejvyšsích míst? Zajímavý. V tom případě bych poprosil zdroj. Pokud žádný nemáš, tak si rovnou nasaď alobalovou čapku. Bude ti slušet.

      • "Další věcné důkazy" - asi jsem něco přehlédl, nebyla by nápověda?

        (Netuším, jak často se v britských městech vyvážejí odpadkové koše, u nás jednou týdně, ale jsme malá vesnice v zaostalém státě.)

  • pavel.zajda.7
    Novičok prý se vyráběl za prezidenta Havla na Pražském hradě, řekl ožralý Ovar, aby zachránil Putlera...od té doby mlčí, řekl už prý ke všemu fše....na Sputniku psali, že ing Kalousek, jako odborník z VŠCHT, vyráběl novičok doma na koleně, ale to jsou beztak fake news of Russia...
    • Havel s Hutkou chlastali a pochcávali se na večírcích, ti v novičoku určitě nejeli

  • To asi budou bratranci Sajmona z redakce Tischcali.

    • alicia1

      Ty asi budeš ta mužatka Naděžda, mluvčí ze Spolku Přátel Putina. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit