Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA rozmr.ali celý Svět. Americká politika zkáza lidstva.
  • a vzor ! A běda tomu, komu se to nelíbi !
  • To je opravdu nehorázné tvrzení ze strany Moskvy. Tak rusáci to tam rozmlátí na padrť a USA mají přispět na znovuvybudování infrastruktury? Ať to zaplatí Putin! Atˇ ještě sníží už tak žebrácké důchody v Rusku, zavře některou z těch 5 nemocnic, co ještě v Rusku mají a peníze pošle Asadovi.
    • Koho učíš, ty debilní učiteli?
  • USA čelí v Sýrii kritice kvůli destabilizaci země a pomáhání teroristům
    Nejenom v Syrii ale na celé Zeměkouli !!! Bombardovali i u nás Prahu Ústí nad Labem, Plzeň a další místa u nás a přesto jsou lidé kteří se na ně dívají jak na bohy !!!
    Musel bych to vytapetovat ale aspoň tady .
    https://search.seznam.cz/?q=v%C3%A1lky+veden%C3%A9+usa&oq=v%C3%A1lky+usa&sourceid=szn-HP&sgId=4BQmnMqN4XzoxbIh_VQV0NwoknZakS4NTSqaYGLNzw%3D%3D&thru=sug&su=c&aq=1
    • Ono to sice bylo před koncem války, ale nacisti v té době dosud nekapitulovali. Bylo proto třeba oslabit. Nevíme co by se dělo, kdyby se jim tady nechalo zbrojní zázemí. A pak, naše země v důsledku proruského kolaborantství? slabosti? důvěřivosti? omezenosti, E. Beneše spadla do Stalinovy zóny a nebylo vyloučeno, že by Stalin využil ukořistěný německý zbrojní materiál k dosažení svého cíle obsadit celou Evropu až po Atlantik, jak tím ostatně vyhrožoval. Uvědomme si, Hitlerovi "hnědí" socialisti se učili u Stalinových "rudých" socialistů a dokonce si rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop).
      • Rusko-německý pakt byl až na posledním místě, předtím s Hitlerem uzavřely pakty všechny západní státy
    • a proc by nebombardovali nevyrabela se snad u nas nemecka munice a dalsi vojenska technika, bylo to tu uzemi pod vladou nemecka....
      • Tak v dubnu a květnu 1945 to už nemělo smysl, že. Leda, pokud Johny špekuloval a říkal si toto:
        Když je vybombím a za pár dní po válce budou tady naši, tak to naše firmy znovu za tučnou odměnu postaví. Když to sebere Ivan, tak půjde o nepřátele a těm to patří. Budou mít kupu starostí,jak to zase postavit a nebudou mít za co.Tak si budou muset půjčit v našich bankách. No Ivan si taky půjčil, takže na tom vyděláme na každý pád. Košer kšeft.
  • Chci se všem omluvit za svůj vrozený kretenismus, azbukou se samozřejmě nemluví ale píše je to přece písmo.
    V dětství jsem prožil dost děsivé věci a pořádně mi to zahýbalo s psychikou.

    Jo a miluju USA, že zabily během okupace Iráku přes 500.000 dětí mě naplňuje příjemnými pocity, vadí mi jen že jsem u toho nebyl a nemohl jsem to prožívat spolu s americkými soudruhy *5*
    https://www.youtube.com/watch?v=UvToobS9c5o
    • Konečně ti Santa je průša nadělil krapet rozumu. ))
  • Zrůdy americké
  • http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/12119-rusko-libanon-dohoda-spoluprace

    a dále

    https://aeronet.cz/news/dukaz-lidove-noviny-v-unoru-1939-prinesly-clanek-o-zrizeni-karnych-pracovnich-taboru-pro-ty-kteri-se-vyhybaji-praci-clanek-z-dob-ii-republiky-by-dnes-byl-asi-oznacen-za-xenofobii-a-rasismus/

    http://www.protiproud.cz/politika/3626-zbesile-utoky-na-okamuru-nasi-veznitele-dostali-poprve-strach-des-z-referenda-je-primo-myticky-cikansky-nebo-slovansky-holokaust-narod-i-stat-je-mozne-uchovat-jak-na-druhe-obrozeni-tady-jsme-doma-my.htm

    *6*
  • Kurvyy americký
    • Taky mají v USA kurvyy, které mluví azbukou.
      • Azbukou se nemluví, ty debilní děcko z pomocné školy
  • Přímá a historicky základní podstata vzniku USA., je od samého počátku.,na principu útoků a rozeštvávání "indiánských kmenů"., tzv. z cizího a hlavně na cizím., následně pak jejich vyzbrojování na obě strany..v zájmu "demokracie a svobody" s následky rozvrácení těchto "kmenů" - států i jiných zemí.. s cílem o co největší vliv USA, spolu i se zadlužením těchto zemí..s pomocí stále víc a víc dotiskovaného USD, jehož hodnota je právě vyjádřena v dluzích a závazcích dané, rozvrácené země, kterým se tímto pak nabízí "výhodné půjčky" v USD a jiná "výhodná výpomoc" i s historickou specialitou Američanů, vše, všechno i všechny..rozdělovat na severní a jižní, či na západní a východní..USA umí dokonale všude a všechny "indiány" rozeštvat, vytvořit a podporovat "Majdany" atd., ale ještě nikdy a nikde., nepřinesli skutečný mír a stabilitu, aniž by na tom hlavně oni sami nevydělali obrovský vliv a neskutečné prachy., na úkor i krev většiny jiných..USA je hlavním viníkem vlastních i "spojeneckých" cílů a následků ve vývozu tzv."svobody a demokracie" nyní např.i ve formě "běženců" do Evropy atd.,jako součást svého dlouhodobého plánu, již od 2sv., co nejvíce konkurenčně oslabit, rozeštvat a třeba i zničit Evropu, což je až po Ural., aby jednou nebyla právě Evropa až moc silná, bohatá a svéprávná, spolu s obrovskými východními i asijskými trhy a tím pádem i vojensky takřka neporazitelná atd., právě proti konkurenční USA !., což by byl postupný konec USD a USA, jako "Velkého Říma" i s následky jeho postupného rozpadnutí na menší části, tzv na chudé a ty bohatší, stejně jako se tak stalo právě při pádu "Velkého a mocného Říma"..USA je silně destrukčním, velmi nebezpečným a hlavním viníkem současné nerovnováhy a chaosu ve světě s největším počtem základen i největším rozpočtem na zbrojení ve světě !..Ani Rusové a Evropa dohromady !., nedávají společně tolik peněz do zbraní i základen., jako USA. To jsou holá a číselně prokazatelná fakta i nápověda, kdo je tu tedy větším viníkem !
    • A co východostepní nájezdníci, kteří během několika staletí loupežnými nájezdy z malého moskevského knížectví vytvořili CCCP okupující šestinu světa.
      • Jsi mimo téma. *16*
      • No., právě proto to taky tak v CCCP, kde žijí desítky národů, kultur, stovky dalších národnostních etnik.,původem ještě z dob Velké Tartarie atd..a kde chtěli komanči..vytvořit univerzálního, "sovětského občana", plnit plány na 127% atd...i dopadlo, to nemohlo ani dopadnout jinak !..Každý až moc velký "Řím"., či jiná, "tisíciletá říše" atd. tedy nyní i ta USA včetně i tzv."EUEUEU"., se dříve či později., buď musí sama restartovat, přizpůsobit se novému světu a nebo bude dokonce i přinucena !., se postupně přetvořit, rozpadnout či dokonce i zaniknout..To je jasné poučení a holá pravda za tisíce let vývoje a historie od našich předků..Nic nového pod sluncem..
  • Američtí teroristi nepotřebují mír. USA potřebuje války. A když už to jinak nejde, tak ji v místě svého zájmu rozpoutají, či udělají chaos, postaví loutkovou proamerickou vládu a nakonec tam vyváží tu svou "demokracii" kterou nikdo nechce. USA svou demokracii vnutí i kdyby měli celou zem vybombardovat. Jsou to šmejdi, fuj.
    • Soudruh si plete USA a CCCP. To co píše platí pro CCCP:
      "Je třeba všude po světě zakládat revoluční ohníčky, až nakonec celý svět zachvátí požár socialistické revoluce", jak pravil za svého života ten co teď trouchniví v myším oleji.
      A je jedno, jestli je to socialismus rudý nebo hnědý nebo tzv. "národně osvobozenecký boj".

      Jsou národy, nazvěme je "zemědělci", které pracují a zvelebují svoji zem a dokáží přeměnit poušť v kvetoucí zahradu. Příkladem jsou Izraelci.

      A pak jsou společenstva, která nedokáží hospodařit a budovat svoji zem a proto dělají loupežné nájezdy do okolí. Obsazené území vydrancují, znásilní co se dá i nedá a povraždí vše co jim padne do rukou. A pak táhnou dál. Příkladem jsou nájezdníci z CCCP.

      Vzpomeňme si jak se v poraženém Německu chovaly USA, které dokázaly vytvořit v BRD hospodářský zázrak. A co dělali východostepní nájezdníci na konci WW2 u nás, natož v Německu. Dokonce vyloupili i slavnou Drážďanskou galerii a když to vyvolalo odpor celého světa, tak tvrdili, že prý odvezli obrazy do Leningradu, aby je "restaurovali". A s velkou ostudou museli svůj lup vrátit.
      • Ten, který leží v "myším oleji" byl spolu s jeho kolegy nastrčen zničit Rusko jako takové. Kým, víš jistě taky dobře. Dobráky zpoza velké louže, kteří měli obřezané pindíky.
      • Tomu, co jsi napsal, určitě nevěříš ani sám. Tak už nech těch blbostí, stejně ti nikdo nevěří a jsi pouze k smíchu. Ale když ti to dělá dobře a takto se ukájíš, tak proč ne, že?
      • Už tě zase chytá fantas?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit