Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi vám nedošlo, že ta povinnost vykonávat veřejné práce, aby dotyčný dostal dávky byla myšlena na to etnikum, které nepracuje, ač by pracovat mohlo a žije z dávek a z výroby dětí. Bohužel, bude to pokračovat dál.
    • To etnikum ovšem nebere podporu v nezaměstnanosti a zcela jistě není vedeno v evidenci úřadu práce jako uchazeč o zaměstnání a "nucené práce" se vztahují pouze na uchazeče o zaměstnání. *3*
  • teror, šikana, vydírání - nic jiného nejsou jakékoliv reformy, navržené a schválené tím zločineckým spolkem, co si říká vláda. Škoda , že v Ústavě chybí taková docela obyčejná větička: " Zákon, vyhláška a jiná nařízení jsou neplatná, pokud omezují práva a svobodu občanů."
    Dle mého názoru, všechny vládní kroky označované jako reformní, nesou pouze znaky mafiánského "výpalného" - buď souhlasíš nebo budeš trpět- jsou to jen vyděračské praktiky.
  • zase ten nadpis, tak nucené práce pro nezaměstnané jsou " drobnosti" mě pos*r *10*
  • pokud jako zaměstnanec odvádím POVINNĚ formou sociálního pojištění ze mzdy měsíčně částku na podporu zaměstnanosti, mám bezpodmínečně nárok na podporu v nezaměstnanosti bez dalšího vydírání. Podpora v nezaměstnanosti je vyplácena po dobu 5 měsíců, a to v případě, že dám výpověď já zaměstnavateli, tak mám nárok na 45% z průměrné čisté mzdy, ( tedy pokud mám čistou mzdu 12 tisíc, podpora 5 měsíců je 5400 Kč za měsíc x5 =27000,-Kč celkem podpora od státu. Pokud dostanu výpověď a odstupné ve výši 2měsíčního průměrného měsíčního platu, dostanu podporu 55% až za 2 MĚSÍCE a to 6600 měs x 3 = 19800 Kč celkem. Aby mi vznikl nárok na podporu v nezaměstnanosti, musím být trvale zaměstnán aspoň 12 měsíců celkem před tím. Ovšem sociální dávky jsou vypláceny na jiných principech a jiné skupině obyvatel a tam nucené práce nehrozí.
  • EU - pro ČR: Aktuální situace je tak vážná, že neschopnost České republiky čerpat evropské fondy už přesahuje mandát vlády P. Nečase - začíná dosahovat takového rozsahu, že ohrožuje rozpočtovou stabilitu země a budoucí ekonomický i hospodářský vývoj nadlouho dopředu.
    Hlavním důvodem špatného čerpání je selhání auditního systému, za který zodpovídá ministr financí Kalousek.
    • Kalousek si veřejný peníze ukládá do daňového ráje v Karibiku, však je taky velký kamarád Viktora Koženého, takže ten zrovna dvakrát taky nebude, aby byl v Česku souzen. Vláda dělá na oko, že má o Viktora Koženého zájem, ale jinak jim zcela vyhovuje, že je pryč z republiky. Viktor Kožený zemře nepotrestán mimo ČR v klidu na normální stáří. *16* .
      • Toto nám Kaklousek připravil: Mezinárodní ostuda spojená s čerpáním eurodotací dosáhla dosavadního vrcholu. Dozví se o ní každý, kdo si přečte výroční zprávu, kterou zveřejnil Evropský účetní dvůr. Česká republika podle ní neumí, nebo nechce, kontrolovat peníze, které dostává od evropských daňových poplatníků. Česko neprošlo už podruhé, hůř než Rumunsko nebo Sicílie. Na základě dnes zveřejněného auditu a v důsledku nekončící série skandálů Brusel zastavil proudění všech Evropských dotací do Česka. Investice tak bude muset zaplatit všichni, protože o zmíněné částky se zvýší deficit státního rozpočtu. Auditoři potvrdili podezření, že peníze z evropských fondů proudící do země po miliardách se rozplývají v kapsách lokálních mafií a politiků. A vzkaz z Bruselu zní nemilosrdně: zastavení veškerých dotací na neurčito. Zatímco jsme k smíchu celé Evropě, co vše si ještě necháme líbit, Nečas a další rozdávají miliony svým kamarádům a sekretářkám. Lidé dělají za 10 000 kč měsíčně, ze zoufalství z dluhů a bez práce páchají sebevraždy. Jak dlouho to ještě budeme trpět?
  • Nevidím důvod proč by nezaměstnaný měl pracovat bez nároku na mzdu. Pokud obecní úřad může zajistit pracovní místo veřejně prospěšné práce , měl by tedy vyplácet pracovníkům minimální mzdu. Jsou nezaměstnaní , kteří nepobírají příspěvek v nezaměstnanosti ,sociální dávky, např.proto, že vlastní vrak automobilu v ceně 5000Kč , bez něhož by neměli schopnost někam se dopravit. Za každou práci by měla být vyplácena minimální mzda.
    • Teď si představte, když je jako nezaměstnaný na nucených prácech a při výkonu této práce dojde u něho k pracovnímu úrazu. Nemá žádnou pracovní smlouvu se zaměstnavatelem a kdo mu tedy bude platit za ten úraz a jeho následky?
  • Té pakáži nadržuje i ústavní soud. Už aby přišel čas, a pracující lid se znova ujal moci která jí patří.
    K moci se dostala jenom pakáž - zastoupena ve všech funkcích státu.
    • Jsi málo razantní! To není pouhá pakáž, to jsou zločinci ,kteří za naše peníze si podřídili i ŮS.
    • Nadržuje té pakáži co chce dávky a nechce pracovat *7* *8* *6* *9* *16*
    • Už ,aby přišel čas a ty si dostal rozum
      • Ta ho nedostaneš nikdy tupče!
        • ty píšeš česky, jako stoprocentně 4% občan této země, laskavě si oprav chyby. *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit