Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K textu : Pane Křeček přesně!
    Dle obsahu textu o ,,zafačovaných vtěrkách " se nejspíše o jedná o spor pacient versus doktor ? Jsem moc rád, že se ombudsman zastal pacientů ve sporu s ,, komunitou nedotknutelných" které Hippokratova přísaha a Etický kodex již nic neříkají a která si myslí,že si může dovolit nedodržovat pravidla stanové Úmluvou o lidských právech ! Je nutné této svévoli dát jasná pravidla a důrazně je připomínat ! Velmi mě překvapilo kolik pozitivních hlasů dostal tento názor - naprosto neobvyklý počet ?? Že by se ombudsman trefil do černého a ,, nedotknutelní" mají strach ?! Jsem vděčný za institut Ombudsmana , kterého naštěstí nic v zajišťování práv nemůže ovlivnit ;-)
  • Vivat doktor Křeček! Není žádný anticikanista, zato Šabatová a Uhl jsou "cikanisté". Všichni tihleti ultralevicoví intelektuálové, Dienstbier jr, Valachová, Tominová-Marxová, Stropnický jr. atd., zkrátka tihleti sociální inženýři si myslí, že mají patent na rozum a na pravdu. Oni jediní mají "ty správné" názory a všichni ostatní jsme rasisté a diskriminátoři... nedejbože, aby dostali do rukou skutečnou moc, to by to zde brzy vypadalo se svobodou jako v té KLDR. Bohužel tento směr nastoupila podstatná část západní Evropy... a až prosadí svou a počet musulmanů v Evropě se přiblíží 50%populace, oni už si s lidskými právy poradí po svém: povinně se naše děti budou 5x denně válet po zemi se zadkem vystrčeným směrem od Mekky, jinak ukamenování... *13* *13* *13*
  • Myslím, že to byla taková módní věc s tím ombudsmanem. Vzpomeňte, že jsme tomu pojmenování ani nerozuměli. Bojovala za to paní Buzková, kde je jí konec. No a jak je to s disidenty? Po čtvrt století běží svět a společnost jinam než jejich fantazie cinknutá dobrými úmysly. Poustevníci to měli vždy těžké. Ale té paní bych nenadával, třeba z toho udělá pan Babiš Státní výbor pro pořádek. *1*
  • On ten "ÚŘAD OCHRÁNCE LIDSKÝCH PRÁV" může ještě někdo poškodit? Zbúrajte ten úrad, na čo je nám. Čo bolo, bolo - terazky som majorom!
  • taková je situace vnímána veřejností. Šabatová je ostudou úřadu, přesněji vředem takové instituce. Ona vykřikuje do světa - "já jsem zákon". Houby ONA není nic. Je trapnou bezvýznamnou figurkou u které se čeká až vyfičí. Je tam především trpěna. Její diletantská nekvalifikovaná rozhodnutí dělají ostudu mnohdy celé ČR. Jak se mohla zastat dvou zafačovaných vtěrek, které jenom zkoušely co si lze dovolit. Dopředu věděly že Batmanka v černém, nemá v našem zdravotnictví co dělat. Ale Anča jim dala za pravdu. Moc se těšíme až tam nebude!
  • jdu úplně náhodou kolem








    WOW !!!
    • tady špatně. Nikomu nechybíš. A bez tebe je tady vesele a fajn.
      • drž kušnu ty smradlavej sajmone
        • rusácká sra..ko , nikomu nechybíš, snad jen pár smradlavým rusáků, které nakopeme co nejdřív do jejich bolševických řití.
  • Problém a hlavní je v tom, že kam vstoupí disident, disidentský potomek či rodinný příslušník - tak sto let tráva neroste. Oni mají zakodováno - ničit, rozvracet a čím hůř tím líp. Bohužel. Docela by mne zajímalo, pročskutečně se Varvařovsklý vzdal toho postu a udělal jí místo. . Kdopak na něj tlačil.....?
  • To je tak,když za "odměnu" někam nastrčí disidentku.Takových "darmožroutů" se usalašila
    po převratu spousta.Dokud nevymřou,tak je budeme živit. *16* *16*
  • Já jsem ten hrůzný článek o poměrech na ombutsmanství pro jednosměrnost nedočetl.Tato instituce přeci má nadřízené vedení.Je mi utajené,ale jak tyto poměry může trpět?Vnímám,že na spoustě postů vládních a jiných úřadů nejsou kompetentní lidé.Hej Vy tam nad nimi,nemohli byste s tím něco v prospěch obyčejných udělat?Že aby šéf a jeho statutární zástupce ladili.Bo tak je to dobře,bo tak to ma byt.
    • Nad ombudsmanem není nikdo "kdo by s tím něco udělal" a to je dobře. *14*
      Žádné "utajené vedení" není.
      Jak se píše v článku ani ústavní soudci nemají vždy stejný právní názor a nikomu to nevadí.
      Bo tak to má byt. *3*
      Režim, kde mají všichni stejný názor jako vůdce mají v KLDR. *16*
      Tam jim to opravdu ladí. *3*
  • arnan
    Křeček zatím rozložil vše, kam ho socialisté nasadili, takže proč se divit, že se levicový Křeček nedokáže shodnout i s ultralevicovou Šabatovou na úřadě ombudsmana.
    • Nemohl byste ke svému tvrzení přihodit pár argumentů?Jako že normálně levicový Křeček má tyto......názory a vyšinutě levicová Šabatová tyto.....názory.Hned bychom poznali,kde je pravda.Netajte nám ji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit