Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusové ze středověkého Moskevského velkoknížectví a porážkou mongolských vojsk roku 1380 započali národní sjednocování Rusi.

     Největší mocenský i kulturní vzestup zaznamenalo Rusko za vlády Petra I. Velikého
    (1689–1725). Rozsáhlými reformami modernizoval zaostalou zemi
    v absolutistickou monarchii evropského typu. Velmocenské postavení Ruska
    upevnila vláda Kateřiny II. (1762–1795).

    A tak tomu je i za vlády Pana Putina, Rusko je velmoc a hlavně je ochránkyní všech Slovanů, tedy i nás!

  • Rusové si z malého středověkého Moskevského knížectví neustálými nájezdy zabíráním a plundrováním dobytých území vytvořili CCCP, který okupoval (plundroval a zotročoval všechno živé) celou šestinu světa. Ale žádný strom neroste do nebe, a tak i ten sovětský strom s uhnilými kořeny se nakonec skácel.

  • už aby si tu pojebanou Ukrajinu rusové vzali a zlikvidovali banderovce jednou pro vždy


  • Komu to vyhovuje ? Nejvíc asi američanům.

  • TheGGG

    ukrajina dobře posloužila západu a ten se na ni nyní vykašle a již se orientuje na jiné zájmy... něco jako kurdové, které se za tichého souhlasu nato, eu a osn chystá Osmán vyhladit

  • Ukrajina a Polsko by se měly vrátit zpět do Ruské říše jako tomu bylo dříve. Když se podíváme na mapu Evropy 1914 vidíme vedle sebe Rusko a Rakousko-Uhersko. Až když v Rusku začali řádit němečtí Bolševici vedení Leninem, odtrhly se tyto separatistické země. Z Německa nepřišlo nikdy nic dobrého jak nám potvrzují historici a dějiny. Už před tisíci lety pod vlivem Germánů a Hunů se odtrhly separatistické Čechy od Moravy a od těch dob je v Evropě chaos. Před sto lety Němci rozpoutali dvě světové a do té doby několik menších válek. Opět pod vlivem Německa a Maďarska Československo přišlo o svou zemi. PAMATUJME NA ROZDĚL A PANUJ......Čechy se musí vrátit do Moravy a Ukrajina a Polsko do Ruska. Tyto země se musí osvobodit ze zničujícího německého vlivu.

  • Ukrajina kapitulovala sama před sebou nepodařeným Majdanem , který se zvrhl v nacionální puč a rozdělil ještě více již tak rozdělenou zemi na západní a východní část. Pak následovali nacionální čistky a upalování rusky mluvících  spoluobčanů . Občanská válka tam doutná do dnes. 
  • Kam šlápne ruská válenka, tam tisíc let nic neroste.

    • Není to blbost _ Je to blbost !

    • Máš pravdu, tam, kde se chodí ve válenkách, tráva neroste. Páč tam je sníh.😂

    • 10..00.00% pravda - s rusáckým šmejdem nelze jednat jinak než se sukovicí v ruce. Rusák ničemu jinému než tvrdé pěsti nerozumí, je to jen panovačná, loupeživá, podvraťácká ,.... chátra. Rusák - ten vřed který má už zase chotky stát se "mocným" je třeba nekompromisně odkázat do jeho zemjanky v Gulagu.

      • No a kdo ti brání tu tvrdou pěst použít? Tak běž a ukaž to tomu zlému Ivanovi! Tomu.který ze své zemljanky ovlivňuje mj. volby v USA a chod všeho ve světě...😈

    • josef.chmela


      Tvá demence je ukázková. Už jsi nějak zapomněl kdo posledních sedmdesát pět let je hlavní investor a donor vzbouřenců v celé východní Evropě, na Kubě, v severní Africe a jihozápadní Asii (v podstatě na celém světě)?

      Já ti to připomenu, jsou samotné USA jako největší světový terorista a imperialista. A teď jsou teroristi z USA naštvaní, že jim Putin vypálil rybník s Krymem a vzal si ho dříve než teroristi z USA.

      USA teroristé se samy sebe pasovali na světového četníka.

  • vanhorne

    Adolfovi take dali Sudety, dnes mam nejak mimoradne velky vypadek pameti a nemuzu si vzpomenout, jestli se spokojil nebo ne.

  • Západem naordinovaná majdanizace = destabilizace a zbídačení miliónů lidí, ztráta suverenity, hazard s budoucností Ukrajiny, znepřátelení sousedů a celkový úpadek. Zelenskij projevuje politickou odpovědnost a prozíravost. Fanatismus a radikalizace jsou špatnými rádci. Jak v západní Evropě, tak i na Ukrajině se prospěcháři a padouši dál vezou na módní vlně protiruské hysterie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit