Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže vlastně hlídací pes potvrdil, že doplatky na bydlení jsou zbytečne. Nejsou potreba. Super zjištění, tak ať v Ústí pokračují dále... Třeba se zjistí že gheta vysokou bez státních příspěvků.

  • Všem stejné podmínky. Bez výjimek a bez pardonu! Bez ohledu na cokoliv. Kromě invalidních a nemohoucích. 

  • Nějak stále nechápu, proč je tiscali jakousi pobočkou Hlídacího psa. Přece to, co už bylo uveřejněno na HP nebude nikdo řešit na tiscali, že? Byť rozdíl tady je. Na HP se každý slušný názor nemusí zveřejnit-je to na libovůli redakce. A ta rychlost "diskuse" na HP, je směšná. Zveřejnění příspěvku je otázkou hodin, až dnů. Anebo také bezdůvodně nezveřejněné. Trapné, ubohé, neprofesionální. 😈

  • Restrikce nefunguje? Doprovodné programy.Ustupovat a v rážet další peníze? Si dělají kozy.Smírná cesta už byla.Peněz se navráželo dost a dost.Další slova se jmenují izolace, deportace, vyčlenění.Nikdo nechce bydlet mezi vyžírkami.Vyžírky se vzájemně nevykradou.Vzájemně si neublíží.To by se jim líbilo bydlet mezi majoritou.Navštěvovat se, dělat brajgl a prudit okolo.Ale on   n e n í    zájem!Klidně ať se tam mezi sebou mydlí.Ať si sekají třeba hlavy.Hlavně o tom nikomu neříkejte.A nezabírejte místo ve špitálech.Místo je pouze pro ty co si platí zdravotní pojištění!

  • Je to možná pravda, ale tomu Hlídacímu psu nikdo nevěří. Možná jenom redaktoři na Tichcali.

  • KIMCID

    Vzal bych si příklad z SK.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit