Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nečasi,ohol se,vypadáš legračně,vousy máš jako povahu,nic moc *2* *2* *2*
    • má to jak žaba na p...
      • *1* *1* *1*
  • Nagyova expremierovi zapomela dat instrukce ,a on nebyl a neni schopen myslet samostatne.
    vsechny tri zavrit do jedne cely at se maji o cem bavit.Porad omilaji to stejne,ale zavrit je si nikdo netroufne.Na spodinu ano ,ale na zkorupovane politiky je justice kratka.Kdy uz ten SVRAB vezme konec?!Opravdu to musi dojit tak daleko ,ze propukne boj mezi novodobou slechtou a podhradim?Daleko k tomu neni.
  • Nejtrapnější premiér v dějinách lidstva!
  • Souhlasím se všemi příspěvky! Tato novodobá šlechta je 100x horší než koministi, krade, lže, zákony dělá pro sebe, je beztrestná, odkládání kauz jako je Nečas a jeho podpis pod amnestií je jen známkou kdo policii a soudy ovládá. Korupce a zlodějny na každém kroku. Ptám se: kde jsou celonárodní odbory, které by jako první měli vyjít do ulic a udělat v tomto státě pořádek? Jenže odboráři odchází do politiky, aby se jim zacpala huba!!! Takže odbory, které by měly vést lidi " do boje" za rovnost před zákony jsou v klidu a nic. Hnus !!! Z tohoto státu, z presidenta i vlád za posledních 25 let je mi na blití. Zeman je presidentem opilců, žvanilů apod. Můj president to není - styděl bych se!!!! Co dělat, aby se tento režim změnil na společnost normálních slušných lidí, aby si stát vládl sám bez vlivu zkorumpovaného Bruselu, co dělat , abychom se zbavili cizinců a bylo dost práce pro naše lidi, jak se zbavit vietnamských dealerů drog a výrobců napodobenin. Každý normální člověk to ví - ale šlechta, mafie, corporace, gangsteři, zkorumpovaní politici v tomto státě se mjí z toho dobře - tak proč to měnit??? Jdu se vyblít ....a všem slušným lidem přeji klidné Vánoce i Nový rok. Dobře už bylo, užívejte si - přichází doba zlá.Krize teprve přijde - kecy, že je za námi jsou jen kecy a nic víc. Tak jak nás oblboval Kalousek nás budou pořád oblbovat všichni. Hlavně, že jsou u koryt .....
    • Také souhlasím. A být o něco mladší, prchal bych z tohoto bordelu někam, kde alespoň trochu ctí právo a slušnost. Po r. 89 se zde vylíhlo tolik zmetků, že společnost už je zcela prohnilá a nenapraví to x generací po nás. Myslím si, že jako národ jsme odsouzeni k zániku. A pro svět to asi žádná škoda nebude.
    • Dobře napsané.
  • Petře, uteč na Floridu, jistě tam máš domeček vedle Stanika, a budeš mít pokoj!
    • Žádná FLorida, hrad Mírov a mašinfíru Standu s sebou.
  • Protože v tomto státě jsou nejtěžšími zločinci akorát tykadláci, na ty si policie s Cattannim v sukních došlápne vždy, protože krást housky nebo flašky v super-hyper se nemá, bezpečnostní agentury to jistí. A dokreslovat tykadla našim politickým j-elitám je trestný čin hodný Usáma bin Ládina, trest žaláře je na místě, ovčánkové. A pak je z toho policie natolik vysílená , že v kómatu leží na jednotce intenzivní péče a my se musíme modlit, zda to vůbec přežije do dalšího rána. A mafiánská justice si poté užívá další lukulské hody,, ze zpropitného našich miliardářských veksláků , prognostiků, politických -jelit a spol. Stav permanentní virozy s non stop blinkačkou je v tomto mafiánském Palermu pod horou Říp.
  • Všichni vědí kdo započal rozkradení tohoto státu a ve stejné politice beztrestně pokračoval a nadále beztrestně pokračuje. Všichni vidí, kde jsou nakradené peníze a kdo to neví ať se podívá na bydlení těchto zlodějů např. z trestné činnosti usvědčený Pitra a stále je milionová rezidence jeho a není na úřadu práce a nespí pod mostem a to ani Klaus, Topolánek, Nečas který dřel jako kůň ale v posteli......
  • Už je to téměř rok a nic se nestalo. A taky se nic nestane. Vždyť je to všechno kryptobolševická garnitura a vrána vráně oči nevyklove.
  • Agent Kremlu slovensky vetrelec a vlastizradce Ceskoslovenska Pruzinsky je nedotknutelny???
  • Ve jménu lidového protikorupčního odboje všichni zloději a tuneláři ke zdi ... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit