Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chceš žít v tomto státě??? tak plať daně jako všichni ostatní nikdo tě nenutí podnikat .Kdyby to nevynášelo tak to neděláte!!!
    • Tohle může napsat člověk, který se chodí vyspat do práce. Tím, že přijde včas, převleče se a dodržuje pracovní dobu naplní veškerou snahu, píli a činnost pracovního dne. Primitiv a ještě závistivý, který se nedokáže sám uživit, natož aby uživil i další lidi. Takové blby potkávám denně a také to tak ve společnosti vypadá. Socialisticky pracovat - kapitalisticky žít !
      • 😂

  • EET má svůj velký význam,ať se to komu líbí,či nelíbí.ČR se vyznačuje tím,že demokracii z velké části chápe jako cíl k nahrabání peněz,které si podnikatel chrání tak šikovně,že stát v daních ostrouhá.Nejsou všichni podnikatelé jenom hrabivci,jsou samozřejmě i poctivci,kterým vadí,jak snaživí jsou jejich soukmenovci v podnikání "úspěšní"v odklánění daní.A k tomu ,aby podnikání bylo i podporovatelem státu -v tom placení daní-,zavedlo se EET.Není populární,to je zřejmé.Ale EET vytvořilo jakž-takž stejné prostředí v odvodu daní,i když výkuci si najdou stále ještě vedlejší vrátka.A dodávám jednu zásadní věc:To srovnávání výnosu z EET je poněkud "odstrčeno"větším přílivem daní ze zvyšování mezd a platů.A to je možnost ,kterou stát může v této době využít,neboť období konjuktúry to umožňuje.Je to také jedinečná doba,kdy stát může mzdy přiblížit těm v EU.
    • Jo a nejúspěšnější odkláněč daní "Hrabiš "který si díky svým dluhopisům každý rok přijde na nezdaněných 90 mega pro sebe a jeho firmy každoročně zinkasují na dotacích více než odvedou nám to tady takhle "narovnal" to prostředí , akorát vám zapoměl říci že pro sebe si ho udělal jaksi "rovnější" totiž rovnou z vaší do vlastní kapsy....
      • 😂

  • EET je jednen velký podvod na podnikatele, který má na svědomí Babiš...

    Ten má přehled, kdo kolik a na čem vydělává...

    Kdo vydělává hodně, toho zničí a jeho firmu převezme...je to sviňa ...
    • Přesně jak firma FAU. Taky ji zlikvidoval a peněz se nedočkají. Benešová to schodí ze stolu.

  • Celá akce EET měla pouze ten účel, aby se Bureš zase pořádně napakoval. Pokladny, které se vyrábějí na Slovensku posloužily k napakování dceřiných společností. Tenhle rudý parchant, který se tváří jako hodný strejda, nás neustále okrádá, za potlesku tupého stáda primitivů tedy jeho voličů.
    • Je úsměvné, jak dokáže lidská nenávist zatemnit mozek. Elektronické pokladny jsou dnes na trhu v nepřeberném množství variant a jejich výrobců, přičemž drtivá většina bude vyráběna v Číně. Také nejste schopen uvést jediné vlákno, které by vedlo jakéhosi výrobce těchto pokladen na Slovensku k Babišovi, což znamená, že "tupé, primitivní stádo" zde nebude volič ANO. Okrádá-li vás ten hodný strejda, pak s tím něco udělejte. Já jsem spokojený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit