Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, co se tu vyrojilo bolševiků, plivajících na nejschopnějšího ministra financí (ať pana Babiše, nebo pana Pilného), kterého tato země měla od dob Aloise Rašína!

    Uznávám, že pan Pilný se poněkuď mýlí v "aktivizaci důchodců" (i když to řekl v nadsázce a spíše jako vtip z oboru černého humoru, kterým oplývá ve společnosti) - v parku a podle silnic by trávu měli sekat nemakačenkové z řad bezdomovců a romské komunity - a pěkně pod dozorem.

    I když 90%bezdomovců jsou ti, kteří "díky" aktivitám různých nevládek, sponzorovaných ze státního rozpočtu, se ocitli na ulici z ústavů sociální péče, kam evidentně patří a kde o ně bylo postaráno.
  • Jen malá ukázka toho, jak velká sviňa Babiš je...

    https://m.kosmas.cz/knihy/232999/zluty-baron/
    • Něco pro chytrolíny, burešovo voliče. Dneska článek na Seznamu

      https://www.novinky.cz/domaci/447375-babis-jestli-budu-premierem-rozhodnou-volici-ne-policie.html

      Nic jsem neorganizoval, nic jsem neřídil. To je naprosto nehorázné a absurdní tvrzení, v životě bych svoji rodinu ani své spolupracovníky neohrozil. Kauza Čapí hnízdo není nic jiného než Kubiceho zpráva číslo dvě.

      Aha - Dokument Matrix AB čas 19:20 - 19:40

      Myslím, že je to nejlepší projekt, co jsem kdy vymyslel. bla bla bal......
      Jak člověk začne lhát už moc, tak se dřív nebo později zaplete do vlastních lží.. On vlastně usvědčuje sám sebe ze lži. Ale já zapomněl, on vlastně nelže a nekrade, to ti druzý. To je samozřejmě Kalouskova, ČSSD, a moje lživá kampaň. Jednoduchým koblihám tohle vysvětlení stačí, a kdyby NÉ, tak PR vymyslí nějakou další lež. Jo už vím, je to určitě sestříhaný. Takhle to bureš nikdy neřekl.
      • Za mně - lhář, zloděj, bezpáteřní zmrd, už od pohledu. Pak už stačí jenom promluvit.Hlavně si ho zvolte za premiéra, ať zase ve světě vidí, co jsou čecháčci zač.

        PS: nechtěl jsem jít už nikdy k volbám, ale tenhle kwokot slovenskej, mě donutil. Já na rozdíl od Vás už pochopil, že nikdo pro Vás nic neudělá. Každý tam jde, jen a jen sám za sebe. Jenom bureš šel kopat za lůzu, kterou tak opovrhuje. Viz. 28 let parlamentní demokracie v čechách. Ale ÁNO - bude líp. Konečně, jsme se dočkali.

        Nový Jánošík povstal, ze Slovenska do čech přišel, a nás čechy konečně vyvede z doby temna.

        Zobrazit méně
        ODPOVĚDĚT
  • ANO, bude líp. Až důchody skončí, senioři budou makat, "sekat v parku trávu"

    https://nazory.aktualne.cz/komentare/pilneho-lepsi-cesko-duchody-skonci-seniori-se-nebudou-valet/r~efa940383ed011e791210025900fea04/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=recombee1&utm_term=position-2
    • nebo buduó o sekať patky vogo
  • Dokud bude vysedávání v Parlamentu a Senátu spojeno s imunitou, královskými platy a možností beztrestně zasahovat do finančních toků, budou se tam motat kriminální živly a agenti zrádného Putinistánu, kterým jde jen o nakradení dalších miliard pro sebe a své ruské kumpány.
  • felix.julec
    Ti,kteŕí chtéjí dnes kacerovat Babiše, mu nemají co vyčítat.Jsou stejné kategorie,ale na rozdíl od Babiše neschopní,proto jej dnes chtějí trestat.
  • Babiš už likviduje další pekárnu a to Pekárna a Cukrárna Hořovice
    • vanhorne
      "Babiš už likviduje další pekárnu"
      Tak velky clovek jako Babis, ktery ma barevne sny a vidiny by mel byt v jeho vidinach podporovan celym narodem.Misto toho, vsichni ho jen pomlouvaji, hazi mu klacky pod nohy a kuji proti nemu pikle.To, ze zlikviduje nejakou konkurencni pekarnu cini v zajmu zdravi celeho naroda.Cim mene konkurencnich pekaren a cukraren, tim mene obeznich detatek.☺
    • To je přesně to, co jsem tu už jednou psala = majitel nechtěl pekárnu Babišovi prodat, nebo dodává své pečivo i do obchodů kam dodává nechutné pečivo Babiš = Penam. Tak se Babiš mstí a používá své STBácké metody = posílá do pekárny všemožné kontroly - finančák, hygienu...atd.

      Babiš likviduje nejen drobné podnikatele, ale i velké podniky, které mu nejdou na ruku.
      Chce řídit stát jako svůj podnik = celý stát = jeden velký Babišův podnik. Žádný jiný podnikatel si ani "neškrtne"...To je Babišova zrůdná vize...

      Je až děsivé, že ho spousta "zabedněnců" bude volit...
      • Paní Koloběžko,co Vám konkrétně pan Babiš udělal?Proč tolik nenávisti a zloby?Kolik Vám za to plivání ohně a síry KAVÁRNA platí?
        I já patřím mezi ty zabedněnce a věřím,že jsou nás milióny.Váš Karel
      • Mně se za Babiše konečně začalo dařit. EET částečně omezila podvodnickou konkurenci a já na tom vydělal jako poctivý podnikatel. Mně EET a hlášení nevadí, vadí pouze podvodníkům.
      • vanhorne
        "Je až děsivé, že ho spousta "zabedněnců" bude volit."
        Kazdy dobre vi, ze nekdo se necha opit i suchym rohlikem.Jiste si dovedes predstavit, jakou prijemnou opici dovede spusobit omastena a medova koblizka-babiska. ☺
        • Nevím, jak komu, ale mně omaštěná a medová kobližka způsobí spíš žlučníkový záchvat a po té babišce bych se nejspíš... no musela by jít horem ven... :-)
          • Někdo se nechá opít rohlíkem. A jsou tací, že na to stačí kobližka-babiška.
  • Pelikán = další "odborník" na svém místě...

    Ale je v ANO a to je nejvyšší kvalifikace, dle STBáckého kobliháře...
  • korupčních skvrn a zlodějské špíny se zbavíš. Proč je naše země po 25 letech rozkradená a zadlužená? Protože je špína ODS TOP ČSSD, Lidovci atd. zažraná. Nasypeme trochu prášku BABIŠ na špinavé skvrny. Vidíme tu bouřlivou chemickou reakci? To čtvrtstoletí stará špína agresivně reaguje když je nucena opustit své vybudované pozice. Bílá bude zase bílá.......
    • Jako vtip to není špatné *3* *3* *3*
    • vanhorne
      " Bílá bude zase bílá."
      Urcite to bude bila?Podle RGB #FF9933,by to mohla byt uplne nova, koblizkova.
    • Správně, země je rozkradená. A kdo ji rozkradl? Kde přišel konkrétně komunistický estébák Babiš k těm miliardám? Prací??????? Rozkradli ji bývalí komunisté!!!!!!!!!!!!!!!§
      • evinko tlascačka posilam hubinu vogo
      • vanhorne
        "Prací???????"
        Kdyz mas tezkou praci s poctivosti, nejdal dojdes, nerika se to tak nejak? ☺
        Neco tam o koblihari najdes.
        http://www.kverulant.org/kauza/kverulantuv-blacklist
  • Jde o politický spor a předvolební boj ČSSD+ODS+TOP09 s hnutím ANO o úsilí starých struktur v politických stranách, udržet si koryta.Napětí se bude stupňovat...čert ví, jak to skončí...ANO volby vyhraje,zatímco TOP09,ČSSD a ODS nemá jistotu ve Sněmovně,zvláště po jimi vyvolané kauze
  • Pan Babiš je nevinný! Na vlastní oči jsem viděl, že nikdy nic neukradl.
    • vanhorne
      "Na vlastní oči jsem viděl, že nikdy nic neukradl"
      Ja jsem zase videl v novinach na Slovensku, ze dva byvali dustojnici pred soudem odprisahli, ze Andrejko pre ŠTB nerobil, aj keby tak, čo bolo to bolo.☺
    • veď všici kradnú

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit