Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvláštní, že se ptáte až po 27 letech ? Copak jste dělali celou dobu ? To od r.89 nebyly žádné volby, justice policie ? A jinač,v prvé řadě kradl svazák, milicionář, komunista, STBák, právník, soudce, vyšetřovatel, exekutor, taxikář, zelinář, řezník a spousta úředníků celého spektra naší společnosti. Všichni to víme z našeho okolí nejlépe, ale copak jsme proto udělali ? Asi nic moc, tak si nestěžujme a vždycky začněme od sebe !!!!! V naších srdcích, v naší rodině, v naši práci, s našimi sousedy a až to dokážeme, tak by mělo být ve společnosti trošku lépe. Přeji krásné vánoce. N.A.
  • tak byla to doba divoká, temné síly znovu udeřily, revoluce byla nutná, avšak do určité významné míry estébácky podchycená, lidé obecně měli vymyté mozky (mnozí mají dodnes), návrhy na prvotní vypracování kvalitních pravidel (legislativního rámce) nebyly záměrně vyslyšeny, a tak nastaly žně pro ty, kdo věděli něco více než tupé stádo, prostředí turbulentní, mafiánské, estébácké, naivní a zločinecké, ekonomická anarchie někdy i s vydíráním, mučením a vraždami, v politických kruzích se objevili noví černí a bílí koně, inu co, byli jste podvedeni a budete zase, je to všechno hnus fialovej *15*
  • Když byli Stehlíci zavřeni, tak POLDI byla v červených číslech. Když je pustili, tak chybělo
    30 000 tun oceli odvezených do Německa. Když to chtěl Stehlík zjistit, tak mu hrozilo,že ho odprásknou jako Mrázka. Těch 30000 tun bylo v ceně 230 000 USD. Kdopak si udělala malou domů?
  • Aneb podnikání po "Sameťáku" :-(
    Poldi je jen jedna z desítek velkých Československých firem zničených chamtivostí. Kde je obr ČKD? Liaz? Zbrojovka Brno? Motokov? Textilana? Baťovy závody? Vítkovice? Skloporcelán? a mnoho menších závodů?
    • Přesně tak, po revoluci se ůměle zničilo, mnoho špičkovích firem, které vydělávali státu miliardy. Chci doplnit: Škoda Plzeň, Ocelárny Hrádek u Rokycan, Jawa, Favorit Rokycany, Zetor Brno tehdy vyvážející do celého světa. Nynější skomírající Tatra. Atd. Tohla vše zlikvidovali pravicové vlády, 8let po revoluci. To Komunisti nerozkradli za 40let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit